Ervaringen Groepshealing "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"

Hieronder wat korte reacties van de mensen die online na afloop via de chat een reactie gaven:
 
Anita: "Na de transmissie voel ik me heel helder en licht, alle vermoeidheid is verdwenen!"
 
Thea: "Geweldig deze transmissie, ik voelde zo'n healing op macht-onmacht en de pijn die hier op zit. Mijn eigen seksualiteit voel ik vandaag weer meer stromen. Ik ben blij en voel me vrij!"
 
Anouk: "Wauw wat prachtig zeg, ik ben tot diep in mijn wezen (aan)geraakt. Ik begin steeds meer van mijn proces te houden en te voelen en weten wie ik ben. Ben zo blij dat jij dat alles in woorden kan bevatten. Dank Joke en team!"
 

Melanie: "Alles totaal herkenbaar. ben dankbaar . er waren tranen van herkenning en intense lichamelijke stroming . Dank Dank. Was mijn eerste keer"

Ireen: "Heel intens. Het leek wel een intense bevalling. In het begin veel onrust in de buik. Veel schokken in 2de chakra. Veel verdriet kwam los."

 


Hieronder reacties ingestuurd door deelnemers

"Wat een prachtige, intense transmissie.. het heeft mij zo geraakt. Ik moest zo intens huilen van het gevoel van bevrijding..herkenning, erkenning zo diep van binnen te voelen. En het deed mij beseffen, dat er werkelijk in de laag van mijn tweede chakra een diepe strijd altijd gestreden was.. En nu een glimlach op mijn gezicht en het ik besef dat ik hiervoor gekomen ben, om deze zaak op te lossen/te doorleven. Nog dieper voel ik nu het worden van Wie ik Werkelijk Ben."
Andrisa
 
"Dankjewel voor de prachtige en krachtige transmissie gisteravond. Ik ben echt geland in mijn buik en kon voor het eerst echt het contact met de natuurwezens voelen met de enorme kracht daarvan. Ook vandaag kon ik mij daar weer makkelijk mee verbinden. Wat een Rijkdom! Na de transmissie gisteravond heb ik sinds lange tijd weer staan dansen in mijn huiskamer en daar intens van genoten!"

Dank Dank Dank!!!

Esther


"Het is elke keer genieten de verbinding te voelen met iedereen. Dan maakt mijn hart zomaar een sprongetje. Verder voel ik mij erg moe zo na deze healing en tegelijkertijd helemaal vol en compleet. Heel bijzonder is dat ik op dit moment totaal niet meer kan bedenken van wat je gezegd hebt: ik 'weet er niets meer van'. En dat terwijl ik tijdens de healing alles mee kon voelen en er helemaal bij was. Alles lijkt naar een ander level te zijn gezakt."
 
Veel dank en veel liefs voor jullie allemaal, Yvonne

 

"Ik was zo verbaasd over mijzelf dat ik vandaag zomaar compleet moeiteloos een aantal dingen deed, zonder nadenken en zonder weerstand. In de healing dacht ik  'het is al eerder begonnen vandaag'. Ik voelde me erg vredig en geaard."

Joke, mijn oneindigende dank voor je healingen ik zal zeker weer meedoen.
Heel veel liefde, LIA


“Ik zit echt in een overgangsfase en weet dat ik mijn leven anders vorm moet geven om zelf verder ter kunnen. Mijn lichaam geeft dit ook aan. Nu de groepshealing geweest is begin ik de rust en de ruimte te krijgen om te onderzoeken en te leven vanuit mijn eigen innerlijke. Daarnaast niet steeds te kijken naar wat anderen van mij willen of wat “hoort”. Dank je wel Joke voor deze healing.”

Een hartegroet, H.A.


"De healing op zich was heel prettig, helder en ontroerend. Ontroering door de energie en wat er in mij werd aangeraakt. De aanraking in mijn menszijn, mijn ziel en in mijn volledigheid van Eénzijn. Vooral het stukje van de Godsvonk, die maakt dat er volheid in je is en je daar dus letterlijk vol van kunt zijn. Zo vol dat het fijn is als er iemand naast je wil staan maar die ander niet echt nodig is. Dat je dan vrij bent van behoefte. Daar ben ik al een poosje mee bezig en het raakte me zo dat dit aan de orde kwam.

De optelsom is momenteel dat daar steeds meer bewustwording is, steeds meer verbinding met mezelf, het Universum, de Bron en het Veld van Intentie. Dat ik ook verdriet kan laten zijn.Tevens sluit dit alles mooi aan op een gedicht 'De 'Eenling' van Theije Twijnstra die ik eerder die week heb gelezen. Op de één of andere manier lijkt het met elkaar verweven. Het heeft me veel gedaan en gebracht en dank je wel, Joke, voor al dit moois en zie uit naar vervolg."

Liefs en hartegroet, HettyKlik hier om terug te gaan naar de online channeling "Healing voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"