(Tijdelijk) bewoner worden?

Wil je voor minimaal 2 maanden een chalet/stacaravan op de minicamping en Krachtplaats met zelfrealisatie-tuinen huren?

Voel je dan welkom in de rust en het Licht van de Elohim Krachtplaats op de minicamping en Krachtplaats met zelfrealisatie-tuinen.

Chalet 17.jpgOmringd door helende tuinen en sacraal bos

Het veldje waarop je 4 seizoenen chalet van 10 x 3,70 meter zich bevindt wordt omgeven door de helende tuinen en de sacrale rust van het Lemurisch bos en de Elohim Krachtplaats. Tijdens een verblijf ontmoet je vooral jeZelf en meer eenheid met de natuur en haar spirits.

Rust

Op de minicamping zijn er niet meer dan 15 plekken waardoor het er zelfs in de zomervakantie altijd rustig is. Buiten het kampeerseizoen heb je de plek, samen met de reeën, bijna voor jezelf en zul je er slechts af en toe een bezoeker van de helende tuinen spreken.

Anderen ontmoeten

Wil je met bewuste en gevoelige mensen samenzijn, vraag dan naar de activiteiten/workshops. Soms is er ook gelegenheid om als vrijwilliger mee te werken. Vragen hierover kun je stellen in de kristalwinkel/receptie of per mail of telefoon. De medewerkers leven veelal in de kleine woon-werkgemeenschap in omringende huizen. De vrijwilligers en medewerkers zijn bezig met zelfrealisatie en beoefenen het leven en werken vanuit hart en ziel. Zij dragen bij aan een nieuwe samenleving.

Langer dan 2 maanden huren

In overleg is een verlenging van je huurcontract mogelijk met steeds 2 maanden.

Gemeubileerd 4 seizoenen chaletGaia vooraanzicht klein.JPG

Voor het gemeubileerde chalet Elfenlicht zie hier

Ongemeubileerd 4 seizoenen chalet

Voor het ongemeubileerde chalet zie hier

 

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties