Ervaringen Groepshealing "14D Heilig Huwelijk, Tweelingstraal"

Hieronder wat korte reacties van de mensen die online na afloop via de chat een reactie gaven:
 
"Heel diep geraakt in de liefde, die in mij is, dat ben ik, een overweldigende vreugde, moeilijk om woorden aan te geven, grote dank Joke!!"

"Prachtig, ik voelde de eenheid weer, warm hart en veel wind, op het eind veel emoties."

"Prachtig! Mooi, herkenbaar verhaal. Voelde veel vermoeidheid, loslaten in nekgebied (knikkebollen). Diepe ontspanning en werking met vlagen van heel helder licht. Dank je wel Joke."

"Ik heb het gevoel karma te hebben losgelaten, werd hard gewerkt aan hartchakra achter."
 
"Ik voel mij inmens vol innerlijke rust, energie, licht en liefde. Dit is mijn wens in dit leven om dit te bereiken. IK BEN zoo dankbaar."
Hieronder reacties ingestuurd door deelnemers


"Tijdens deze 14D healing heb ik veel ervaren, toen de deuren op de rug werden geopend, voelde dat letterlijk zo, er kwam ook veel kou uit en daarna was er meteen helderheid in mijn lichaam. Bij het Dna/ruggemerg opschonen, het werd heel warm vanaf mijn recht naar beneden door het ruggenmerg kanaal tot aan mijn stuitje.

Ik nam op een dieper niveau dan anders de elfen waar. Ik voelde ook de hand van Sananda boven mijn hoofd en nu is er een soort rust in mijn hoofd. Meerdere malen nam ik vanuit een soort helikopter view de aarde en voor mijn gevoel ook plekken waar mysteriescholen zijn waar (soort beelden als in de film vd Celestijnse belofte). Wat vast geen toeval was is dat mijn tweelingziel/straal belde vandaag (zo vaak spreek ik haar niet) en ik voelde dat de verbinding van vanmiddag in relatie staat met deze healing, heel bijzonder allemaal! En….. wat ik nog niet eerder zo bij jou heb gezien bij een online channeling is dat jouw aura voor mij heel sterk waarneembaar was, of het kwam door de donkere achtergrond weet ik niet, maar ik zag de hele tijd een blauw/groene aura om jou heen. Ik heb een paar keer geknipperd met mijn ogen maar het bleef de hele tijd echt zichtbaar.

Hartelijke dank lieve Joke dat deze channeling/healing via jou tot ons kon komen.


"We hebben enorm genoten van de channeling. Echt fantastisch hoeveel dingen samenvielen. En wat ben je toch een geweldig kanaal. Ook op afstand was de healing heel krachtig voelbaar. Het lijkt wel alsof het de bedoeling was dat we vanaf de Saint Michael leylijn de healing zouden ontvangen als ik kijk naar alle synchroniteiten. Eerder op de dag had ik in een kerk al een spontane healing gekregen op kerkelijke levens. Diep gewortelde veroordeling en boosheid richting de kerk liet los. Heel fijn!"

"Wat een ongelofelijke transmissie was dat! Er is zoveel aan belemmerende patronen bij me weggehaald. Ik zie nu pas in hoe erg ik mijn geliefde en familie in de tang had met een overtuiging dat zij mij zogenaamd belemmerden om stappen te maken. Terwijl ik zelf te bang was om voorwaarts te gaan. Het zijn overtuigingen die ik misschien al wel 30 jaar met me mee draag, nu zijn ze illusoir gebleken en aan het oplossen. Het regent inzichten over hoe nu verder met mijn bedrijf, terwijl ik gewoon de was sta te doen. Alsof ik ineens naar voren ben gekatapulteerd, echt buitengewoon!"

C.


"Na de groepshealing kwam het woord vertrouwen in mij op en dat gaf zoveel rust. De morgen na de transmissie voelde ik me heel fijn en geen gevoel waarmee ik aan de haal kon gaan; dat betekent thuis in mijzelf, voelbaar in mijn buik, een moment om dankbaar te zijn, even die rust en stilte. Op mijn werk vandaag precies hetzelfde en ik trok me de dingen anders aan en ook dat gaf mij een binnenpretje! Het lijkt alsof verschillende lagen elkaar hebben gevonden.

Uit een transmissie, healing of workshop neem ik altijd iets mee wat me raakt, als een soort thema… De afgelopen weken kon ik soms redelijk wanhopig worden, omdat ik maar niet door mezelf heen lijk te komen. Nu klopt het weer en daar past het woord vertrouwen weer bij!"

Veel liefs aan jullie allemaal en de tuinen. Janet

Klik hier om terug te gaan naar de online channeling "14D Heilig Huwelijk, Tweelingstraal"