Ervaringen Groepshealing "14D Heilig Huwelijk, Tweelingstraal"

Hieronder wat korte reacties van de mensen die online na afloop via de chat een reactie gaven:
 
"Heel diep geraakt in de liefde, die in mij is, dat ben ik, een overweldigende vreugde, moeilijk om woorden aan te geven, grote dank Joke!!"

"Prachtig, ik voelde de eenheid weer, warm hart en veel wind, op het eind veel emoties."

"Prachtig! Mooi, herkenbaar verhaal. Voelde veel vermoeidheid, loslaten in nekgebied (knikkebollen). Diepe ontspanning en werking met vlagen van heel helder licht. Dank je wel Joke."

"Ik heb het gevoel karma te hebben losgelaten, werd hard gewerkt aan hartchakra achter."
 
"Ik voel mij inmens vol innerlijke rust, energie, licht en liefde. Dit is mijn wens in dit leven om dit te bereiken. IK BEN zoo dankbaar."

"Waren zeer goede en intelligente woorden waarvan ik weet dat ze kloppen. Ben er waarschijnlijk nog niet aan toe. Voelen kon ik helaas weinig"
 

Hieronder reacties ingestuurd door deelnemers


"Tijdens deze 14D healing heb ik veel ervaren, toen de deuren op de rug werden geopend, voelde dat letterlijk zo, er kwam ook veel kou uit en daarna was er meteen helderheid in mijn lichaam. Bij het Dna/ruggemerg opschonen, het werd heel warm vanaf mijn recht naar beneden door het ruggenmerg kanaal tot aan mijn stuitje.

Ik nam op een dieper niveau dan anders de elfen waar. Ik voelde ook de hand van Sananda boven mijn hoofd en nu is er een soort rust in mijn hoofd. Meerdere malen nam ik vanuit een soort helikopter view de aarde en voor mijn gevoel ook plekken waar mysteriescholen zijn waar (soort beelden als in de film vd Celestijnse belofte). Wat vast geen toeval was is dat mijn tweelingziel/straal belde vandaag (zo vaak spreek ik haar niet) en ik voelde dat de verbinding van vanmiddag in relatie staat met deze healing, heel bijzonder allemaal! En….. wat ik nog niet eerder zo bij jou heb gezien bij een online channeling is dat jouw aura voor mij heel sterk waarneembaar was, of het kwam door de donkere achtergrond weet ik niet, maar ik zag de hele tijd een blauw/groene aura om jou heen. Ik heb een paar keer geknipperd met mijn ogen maar het bleef de hele tijd echt zichtbaar.

Hartelijke dank lieve Joke dat deze channeling/healing via jou tot ons kon komen.


"We hebben enorm genoten van de channeling. Echt fantastisch hoeveel dingen samenvielen. En wat ben je toch een geweldig kanaal. Ook op afstand was de healing heel krachtig voelbaar. Het lijkt wel alsof het de bedoeling was dat we vanaf de Saint Michael leylijn de healing zouden ontvangen als ik kijk naar alle synchroniteiten. Eerder op de dag had ik in een kerk al een spontane healing gekregen op kerkelijke levens. Diep gewortelde veroordeling en boosheid richting de kerk liet los. Heel fijn!"

"Wat een ongelofelijke transmissie was dat! Er is zoveel aan belemmerende patronen bij me weggehaald. Ik zie nu pas in hoe erg ik mijn geliefde en familie in de tang had met een overtuiging dat zij mij zogenaamd belemmerden om stappen te maken. Terwijl ik zelf te bang was om voorwaarts te gaan. Het zijn overtuigingen die ik misschien al wel 30 jaar met me mee draag, nu zijn ze illusoir gebleken en aan het oplossen. Het regent inzichten over hoe nu verder met mijn bedrijf, terwijl ik gewoon de was sta te doen. Alsof ik ineens naar voren ben gekatapulteerd, echt buitengewoon!"


"Na de groepshealing kwam het woord vertrouwen in mij op en dat gaf zoveel rust. De morgen na de transmissie voelde ik me heel fijn en geen gevoel waarmee ik aan de haal kon gaan; dat betekent thuis in mijzelf, voelbaar in mijn buik, een moment om dankbaar te zijn, even die rust en stilte. Op mijn werk vandaag precies hetzelfde en ik trok me de dingen anders aan en ook dat gaf mij een binnenpretje! Het lijkt alsof verschillende lagen elkaar hebben gevonden.

Uit een transmissie, healing of workshop neem ik altijd iets mee wat me raakt, als een soort thema… De afgelopen weken kon ik soms redelijk wanhopig worden, omdat ik maar niet door mezelf heen lijk te komen. Nu klopt het weer en daar past het woord vertrouwen weer bij!"

Veel liefs aan jullie allemaal en de tuinen. Janet


"Dit was een healing die perfect aansluit bij de fase waarin ik me bevind. De weg kwijt, niet meer weten wat je overal van moet vinden, moe en afgebrand. Alles lijkt uit je handen te glippen. Het is zo fijn om deze informatie ook via een bewust niveau binnen te krijgen. Gevoelsmatig weet je precies hoe de vork in de steel zit. Het geeft hoop. Je krijgt er weer zin in, zin om de wereld een stukje beter te maken voor jezelf en anderen. De boel weer recht te trekken, waar alles zo krom is geworden.  

Dank je wel Joke, ik heb de liefde van de bovenwereld gevoeld. Het was precies wat ik nodig had."

 

Marie-José


"De healing heeft "écht" diep gewerkt. Na nog géén minuut was ik volledig weg. Ik deed deze healing tesamen met mijn broer en we waren beiden volledig mee in de healing."

 

Roland


"Zo passend was deze transmissie voor mij. Zo treffend, (h)erkenbaar de vele woorden die je sprak.
Stil(ler) zijn was ook enkele weken al mijn beleving en mn reactie op iets of iemand, is ook veranderd..opmerkelijk.
Mijn houding t.o.v relaties is zodanig ook aan het veranderen..meer op mijzelf, maar toch ook niet. Ongebonden, verbonden.
Niet toevallig had ik de tinctuur Tweelingstraal-Heilig huwelijk in huis, n.a.v de online cursus bij Marlisa.
De tinctuur droeg ik enkele dagen geregeld bij me en deed al dieper, gaande weg, deze transmissie zijn werk.
Het was mij al duidelijk waarom..wonderlijk zo het werkt.Tijdens de transmissie, zag ik symbolisch een spelonk open barsten en een waterval stortte vol sprankelendheid naar beneden. Bevrijdend gevoel. Ook werd mij een ketting om gehangen door Sananda, met een amulet eraan..of ik weer opnieuw Ingewijd werd. Dankbaar ben ik.

Andrisa


"Wat een ongelooflijk krachtige healing! Direct aan het begin voelde ik de blauwdruk via mijn voetzolen binnenkomen en de ervaringen hielden het hele uur aan. Van loslaten in nek en schouders, aanraken van het hart en volstromen met liefde, vertrouwen en vurige energie aan toe. De aanwezigheid van “vriend” Merlin manifesteerde zich door tintelingen in het hele lichaam en kleine “lach/vreugde” stootjes. Heel bijzonder. Ik kan me voorstellen dat 60% dit keer voldoende was. De volle 100% zou te wel geweest zijn. Je stem gloeide vol vuur en kracht. Het was geweldig. Dankjewel."

 

Erna


"In het begin was er veel beweging. vooral bij mijn kruin. Op een gegeven moment ging ik alle kanten op. Ineens toen Joke zei nu komt er helderheid, was ik ineens helemaal aanwezig en helder. Op een gegeven moment raakte ik jullie even kwijt. Het was net of ik er niets mee te maken had. Zo voelde het. Aan het eind was ik er weer. Dat ik steeds meer de ander als mezelf zie en voel is al lang aan de gang. Ook het af en toe nog schuren met de ander is herkenbaar. En dan toch jezelf blijven omhelzen en niet afwijzen, dat is de kunst."

Een liefdevolle groet,
Tineke


"Wat een mooie, bijzondere healing was dit. Ik merkte heel veel aan ontladingen, energie, kracht, verlichting en hetgeen werd verteld was volledig herkenbaar voor mij. Echt heel fijn en wat een mooie, warme, liefdevolle begeleiding van Joke! Het voelt goed en passend voor mij."

Warme groetjes,
Madelon


Klik hier om terug te gaan naar de online channeling "14D Heilig Huwelijk, Tweelingstraal"