Verblijf op de Elohim Krachtplaats tijdens je arrangement

Minder terugvallen in je oude groef

Juist door niet tussendoor naar huis te gaan, maar te blijven in de energie van de Krachtplaats, val je minder terug in de "oude groef" van je thuissituatie. Vrouw bij lem bos.jpgDoor de helende consulten, het bezoeken van de 30 verschillende zelfrealisatie tuinen en de verlichtingsenergie van de Krachtplaats kan er een diepergaande transformatie plaatsvinden. Tijdens je arrangement heb je tijd om in verschillende tuinen te mediteren. Wil je healing vanuit alle tuinen ontvangen raden we je aan je verblijf vooraf bij te boeken.

Energie van Verlichting en zelfrealisatie

Op de Krachtplaats is de energie van zelfrealisatie en verlichting geankerd waardoor je systeem zich als vanzelf opent voor vernieuwing en verruiming. Langer verblijven op de Krachtplaats en Zelfrealisatie Tuinen verdiept, versnelt en versterkt dit proces. Terugvallen wordt in oude patronen wordt steeds moeilijker omdat de Krachtplaats hier niet mee resoneert. Hierdoor heeft je nieuwe matrix, des te meer kans permanent in je gedrag en gevoel tot leven, en verdieping te komen. Je hebt tijdens het arrangement onbeperkt toegang tot de Zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos.


 

Waar verblijf je?

vakantiewoning-happiness-serre_w700_h466.jpg

Tijdens je arrangement kun je kosteloos verblijven in de groepsaccommodatie Happiness, met een eigen meegebracht kampeermiddel op de camping of tegen kortingstarief een privé B&B kamer bijboeken.

De accommodatie Happiness beschikt in totaal over zes kamers. Er zijn twee- tot zespersoons slaapkamers. Het sanitair en douches deel je samen met andere gasten. Er zijn vier douches en twee toiletten aanwezig. Sommige kamers beschikken over stapelbedden.

Wanneer je komt voor een arrangement houden we hier rekening mee door, als het mogelijk is, je een eigen kamer te geven, of met zo min mogelijk andere gasten. We geven hierin alleen geen garantie. Wil je een privé kamer, dan kun je dit bijboeken in de Sekinah B&B. Houd er rekening mee dat als er in de weekenden een workshop wordt gegeven, het vaak drukker is. De gasten die meedoen aan de workshop verblijven ook in de groepsaccommodatie Happiness. De workshops kun je bekijken in de agenda.

Bij binnenkomst in de accommodatie Happiness hangt er in de hal een lijst waarop je kunt zien in welk bed en welke kamer je slaapt. Vraag in de kristalwinkel/receptie naar de toegangscode van Happiness. Happiness beschikt over WiFi waar je gratis gebruik van mag maken. De WiFi gebruiksaanwijzing vind je direct bij binnenkomst in de woonkamer aan je rechterkant. Bij een verblijf in een privé B&B kamer in Sekinah kun je ook gebruik maken van de gemeenschappelijke living en de Wi-Fi in Happiness. Je nuttigt net als de andere gasten daar ook je maaltijden in het huiskamerrestaurant.

Wat is aanwezig en wat moet je zelf meenemen?

Al het beddengoed is aanwezig. Neem wel zelf een handdoek mee en eventuele badslippers voor het douchen. Alles is zoveel mogelijk biologisch. Koffie, thee, ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen in de prijs. Heb je in de avond zin in een snack, sap o.i.d. neem dit dan zelf mee. Er staat voor de gasten een kleine koelkast op de overloop van de bovenverdieping.

Gratis verblijf op de camping

Tijdens het campingseizoen is het ook mogelijk met je eigen tent of ander kampeermiddel op de camping te verblijven. Het campingseizoen is van mei t/m oktober. Geef bij je aanmelding aan dat je graag een plek op de camping wilt.

Je eigen B&B kamer tijdens het arrangement?

Lees hier meer over de privé B&B kamers op ons terrein.

Liever verblijven in een chalet, caravan of vakantiehuis?

Dit is ook mogelijk. Boek dan je verblijf apart en daarnaast het aantal sessies wat je graag wilt. Op die manier stel jij wat jij het liefste wilt zelf samen. Klik hier om naar onze verblijfsmogelijkheden te gaan.Heb je nog vragen over je verblijf, of het arrangement, neem dan gerust contact op:

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties