Verblijf op de Elohim Krachtplaats tijdens je arrangement

Minder terugvallen in je oude groef

Juist door niet tussendoor naar huis te gaan, maar te blijven in de energie van de Krachtplaats, val je minder terug in de "oude groef" van je thuissituatie. Door de helende consulten, het bezoeken van de 30 verschillende zelfrealisatie tuinen en de verlichtingsenergie van de Krachtplaats kan er een diepergaande transformatie plaatsvinden. Tijdens je arrangement heb je tijd om in verschillende tuinen te mediteren. Wil je healing vanuit alle tuinen ontvangen raden we je aan je verblijf vooraf bij te boeken.

Energie van Verlichting, multidimensionaliteit en zelfrealisatie

Op de Krachtplaats is de energie van zelfrealisatie, multidimensionaliteit en verlichting geankerd waardoor je systeem zich als vanzelf opent voor liefde, vreugde, vernieuwing en verruiming. Langer verblijven op de Krachtplaats en Zelfrealisatie Tuinen verdiept, versnelt en versterkt dit proces. Terugvallen in oude patronen wordt steeds moeilijker omdat de Krachtplaats hier niet mee resoneert. Hierdoor heeft je nieuwe matrix, des te meer kans permanent in je gedrag en gevoel tot leven, en verdieping te komen. Je hebt tijdens het arrangement onbeperkt toegang tot de Zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos.


Waar verblijf je?

 

Chaletsklein.jpgBord camping klein.jpgBosfeedeuropenklein.jpg

Boek bij je arrangement een verblijf die het beste bij je past. Klik hier om naar onze verblijfsmogelijkheden te gaan.Heb je nog vragen over je verblijf, of het arrangement, neem dan gerust contact op:

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties