Ervaringen Groepshealing "10D Vuurkracht + Universele Liefde"

Hieronder wat korte reacties van de mensen die online na afloop via de chat een reactie gaven:
 
"Weer veel losgemaakt, heel mooi bij mezelf gekomen, dankjewel!"

"Hele diepe healing. Krachtig en kundalini in krachtige stroom gekomen. Heet bij onderrug en buik. Shekina gevoel gedragen en warm, vuur van Horus deed opstaan met grote kracht,vuur. Ongelooflijk!"
 
"Voel vooral heel ijskoud rond benen en een bijzonder gevuld hart."

"Het voelde net of ik in Veelerveen was, zo krachtig deze energie. Super bedankt!"
 
"Veel herkenning ook in de woorden die je uitsprak. Dit tilde mij nog meer op in vertrouwen om voluit Ja te zeggen en mijn eigen pad te volgen. Super!"


Hieronder reacties ingestuurd door deelnemers

"Bedankt voor de prachtige transmissie afgelopen dinsdag. Ik heb online meegedaan en heb het heel intens en liefdevol ervaren. Van tevoren hitte aanvallen en er gebeurde veel in mijn hoofd, tot ongeveer een half uur van tevoren. Daarna werd het rustig en zakte het naar mijn buik. 

Voor mij was Hathor heel mooi, mijn hart werd helemaal geopend. Ja zo moet het zijn ging er door mij heen…Werd door de hele transmissie heel rustig in mijn hoofd, en toen kwam Isis…Het was voor mij meer dan thuiskomen, ik was overal ….zweefde over bossen en bergen van de rivieren. Naar de zeeën met de walvissen en toen naar de sterren, wat ik voelde kan ik niet omschrijven. Kan er geen woorden voor vinden, als eenheid in de puurste vorm…prachtig.

Heb nu al een paar dagen hele zware benen, lijk moeilijk vooruit te komen, en een wattig hoofd. Maar ik heb nu wel meteen door wanneer en hoe ik bevestiging vraag of ik de dingen wel goed doe. Het is er al voordat ik het doe, wat ik voorheen alleen maar achteraf had! Daar ben ik heel blij mee, als ook de blijdschap die ik diep in mijn buik voel."

Dank je wel, voor al het moois. Liefs, Brigitte

"Ik zinder nog na van de online transmissie van gisteravond.Het was ongelofelijk prachtig en intens!
Ik voelde van alles van me afglijden en heb heel diep zitten zuchten. En ja, het is Stil(ler) in mij"
Heel Hartelijk dank daarvoor!' Esther

"Een prachtige channeling Joke..of ik bevestigd werd, dat ik al op mijn weg zat van inwijding en nog meer de verdieping en het proces in ging. Te horen dat juist die imperfectie er toe doet, om de perfectie te zien..het mag er allemaal zijn..diepe ontroering van een laatste wee, vanuit het verleden..het is goed zo.

Steeds meer vanuit de Bron mijn weg gaan, om te zien, te horen en te voelen, wat er juist toe doet. Om te zeggen, wat ik vanuit de Bron zeggen moet of moet laten zien..het gebeurt.

Ontroering en diepe Vrede voel ik na het deelnemen aan deze channeling.. en de energie op het wegnemen van minder gedachtes,in het laatste gedeelte ,was zo goed te voelen..een oase van rust  En vanuit die rust, zo de Verbondenheid te voelen met de Vrouwelijke spirits.
Ik dank je/jullie vanuit mijn Hart."

Hartelijke groet, A

“Het effect van deze groepshealing voor mij is dat het verleden, heden en vervolg in één moment zijn samen gebracht. Dit heeft mij een inkijk gegeven die mij vervuld van dankbaarheid.”

Hartegroet, Denny Kraag


"Het was een heel bijzondere groepshealing voor mij.
Eigenlijk begon het gistermorgen al. Ik voelde me anders een vredig gevoel was er in mij. Ik kon de dingen laten gaan zoals ze waren, maakte ineens niet meer druk over alles wat ik (nog) niet gedaan had en ik nam ruimte voor wat zich aandiende. Pas vanavond werd me duidelijk waar het mee te maken had. Tijdens het eerste gedeelte tot de zegel (ik ben nu even kwijt wat er toen gezegd werd) deed ik niets anders dan geeuwen en de koude rillingen liepen over mijn rug. Hierna was er rust en ruimte, een gevoel van: “ik mag er zijn”.

Ik ga ervoor en vertrouw er helemaal op dat het zo blijft. En als ik het even niet zo ervaar dan weet ik dat het gevoel weer terug komt want het blijft in mij. Het is zo heerlijk om de rust te ervaren."

Hartelijk dank Joke en team.
Een hartegroet, H


"Volledig gevoel veel meer eenheid en inzicht"
Dank je wel! Joke


"Dankjewel Joke, Het was heerlijk om mee te maken"
groetjes Bep