Ervaringen Groepshealing "6D Blauwe zielelichtlichaam integreren"

Hieronder wat korte reacties van de mensen die online na afloop via de chat een reactie gaven:
 
"Voel me diep ontspannen en een rust over me die ik lang niet heb gevoeld. Sereen. Niet meer de controle te hoeven hebben. Heel mooi, dank je wel."

"Heel bijzonder, diep en krachtig. Het lijkt wel of ik met elke in en uitademing door alle chakra's tegelijk adem. Als vanzelf stroomt.Een ruimtelijkheid. Heel fijn."
 

 “Ik heb de healing als bijzonder krachtig ervaren. Zo krachtig zelfs, dat ik direct werd opgenomen door de healing en terugkwam als het ware op het einde van de healing. Mijn vader en mijn broer hadden ongeveer dezelfde ervaring." Roland.

"De healing vond ik werkelijk heel bijzonder en intens. Vooral het gedeelte over je verloren kinddelen was diep ontroerend. Joke hartelijk bedankt!" Vriendelijke groet Esther


Hieronder reacties ingestuurd door deelnemers

Ik had de dag na de transmissie ook een hele mooie ervaring.
Moeder Aarde sprak tot mij en ik zakte met mijn lichaam in de aarde, ik lag in de aarde.
Moeder Aarde zei hoe zou het zijn als je helemaal in de aarde lag, met ook aarde boven je.
Dat vond ik goed en er was ook aarde boven mij. Ik dacht het lijkt wel alsof ik in een graf lig.
En Moeder Aarde zei: net als een aardworm……toen voelde ik me zo vredig en deel uitmaken van de Aarde.
Zo mooi…….
Groetjes van Debbie

Sinds de laatste online transmissie ben ik in een andere wereld terecht gekomen. Alles lijkt verder weg, maar tegelijkertijd heel dichtbij, alsof het ook in mij is; alles lijkt uitvergroot ??! Ik zie opeens elke detail; het kleinste takje aan een boom, ik hoor geluiden in de tuin, die mij nooit eerder zijn opgevallen. Ook op t werk ben ik aanwezig, maar is er dezelfde vreemde afstand tot alles, het werk, de emoties en gevoelens van anderen. De ruis is weg...en het vreemdste is dat het allemaal goed is. Alles is omgeven door een heel zacht licht...droom ik? Ik voel mij zo blij, loop de hele dag te glimlachen… Mijn zoon merkte op: ''mam, wat voel je licht!"

Ik wil dit met iedereen delen; de kalmte, stilte, vrijheid en vooral dankbaarheid die ik voel; dat ik mag zijn, hier in dit leven (dat is vaak wel anders geweest!). Maar ik kan het niet vertellen, niet verwoorden…

En vandaag kwamen deze woorden ...
Ik ben voorbij woorden gegaan.
Mijn ogen zien verder dan wat ik zie.
Alles straalt zacht, kalm en vol kracht;
een stille glimlach in mij, in jou, in Eén.

Ik ben voorbij mijn ego gegaan.
Mijn hart voelt meer dan ik begrijp.
Alles is stil, goed en vol vreugde;
een eindeloze vrijheid in mij, in jou, in Eén.

Lieve groet M


"Allereerst Joke, bedankt voor de prachtige transmissie, ik voelde me meteen zo verbonden met de goddelijke eenheid. Een zo vertrouwd gevoel van verbondenheid met de oorsprong, vreugde, pure liefde…ontroerd me nu nog. Een herkenning tot diep in mijn cellen, prachtige kleuren en vormen niet van hier en nu. Zelfs de dag erna nog via mijn derde oog, al die kleuren. Die ik eigenlijk niet kan benoemen maar voelde buiten ook een herkenning vanuit de aarde de planten en de bomen, die daar op reageerden.

Voor t eerst voelde ik die verbinding vanuit het hele universum tot diep in de aarde. Zo mooi, als ik de woorden schrijf tril ik tot in mijn tenen. Een diep besef…het is oké om hier te zijn, alles is hier….niet meer zoeken. Ontroerend maar zo blij als een kind tot diep in mijn aarding.  Bij het stukje van het mannelijk en vrouwelijk kwam veel verdriet vrij vanuit het vrouwelijk om gezien te worden door het mannelijk. Pijn van verlatenheid  werd uit mijn benen geschud, hierbij werd er ook veel duidelijk wat mijn angsten mij laten zien. Voel me nu steviger staan, rechter op, meer rust en blijheid."

B


Adelheid buiten in de wind.jpg“Wat een sublieme Groepshealing gisteravond, het heeft mij enorm geholpen om weer wat verder los te komen uit het 3D leven met alle bijbehorende verwachtingen en codes en oude patronen. Ook heeft het mij geholpen om meer en meer te leven vanuit dat prachtige liefdes eenheidsveld dat zo enorm voelbaar was en te vertrouwen dat van binnen uit daardoor alles wezenlijk aan het veranderen is, als vanzelf. Zelfs op dit moment voel ik het nu nog krachtig als een liefdevol rustig basisveld in mijzelf, waardoor alles en iedereen om mij heen door een zacht licht beschenen wordt, inclusief mijzelf uiteraard, de Boeddha natuur en het Christus hart.”

Dank jullie wel!, Adelheid"Wat een bijzondere Groepshealing vanavond. Vanmiddag reageerde ik vooruit op de Groepshealing door ineens mijn intense moeheid te ervaren en dat duurt tot nu toe voort. Voordat jij begon was ik al zo verbonden met de aarde, alsof ik een brede boomstam was die zo de aarde inging. Tijdens de Groepshealing heb ik niet alle woorden meegekregen door de moeheid toch waren er meerdere momenten dat ik juist zo bewust was van wat je zei en ontroerde het me. Ook door het voelen van wat er gebeurde , het contact in de kring van mensen die met elkaar verbonden zijn.

Het voelde alsof ik eindelijk mezelf kan zijn, wat was het duidelijk dat je aangaf dat als je toch nog een laagje in je hebt van angst dat je dit merkt aan de contacten. Dit klopt zo voor mij. Toch ga ik wel door op de door mijzelf gekozen ingeslagen weg en kan ik zien dat ik geholpen word om die te blijven gaan. Zie heus dat het met vallen en opstaan gaat en voel ook dat het me meer energie geeft om wel mijn manier van leven te blijven volgen. 

Dank je wel voor de Groepshealing, ik doe graag de volgende keer weer mee!"
H.


Klik hier om terug te gaan naar de Groepshealing "6D Je blauwe ziele-lichtlichaam + je relatie en seksuele patronen helen"