Werk- en levensrichting, zin van het leven, zieledoel

lichaam en ziel.jpgVeel mensen lopen nu vast. Het werk, de relatie of woonplek brengt te weinig passie en bezieling. Wat moet je nu? Elohim Reader-Healers “spreken” als zuiver kanaal met je ziel en met haar doel en bestemming op aarde. Dit lukt als je open genoeg bent. Samen kijk je vervolgens naar wie (en wat), jouw ziel en incarnatiedoel, versterkt of belemmert. Stap voor stap kies je voor datgene dat je Licht, ziel en zieledoel, versterkt. Hierdoor zullen je levensvreugde, levenszin, bezieling en inspiratie weer stromen en kan de huidige situatie veranderen. 


Een Elohim Master Healing-Reading-Coaching sessie kun je live, per skype of telefonisch ontvangen.
We raden je aan als het je lukt live te komen zodat er direct meer in je aarding en cellen kan worden opgenomen en de nieuwetijds energie van de Elohim Krachtplaats met helende tuinen, je sessie mede kan ondersteunen. Velen zijn  je al voorgegaan en hebben meer levensgeluk gevonden d.m.v. de sessies!
Ook kan de krachtplaatstinctuur je ondersteunen. Gebruik deze 3-6 mnd.

Voor het maken van een afspraak voor een live of afstand sessie:

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties

 

"Ik heb een hele mooie sessie gehad. Erg de moeite waard en de spijker op de kop. Ik heb er zeker wat aan en ik ga het ook vervolgen op afstand. Dank je wel voor de warmte en helderheid. Fijn!"

Lieve groet, H.

 

"Ik kan zelf ook healen en readen. Maar dit hier is andere koek. Veel krachtiger en op veel meer, en diepere niveaus."

Janneke

 


 

Klik hier om terug te gaan naar de healing thema's