Burn-out, angst, vermoeidheid versus lichtkracht

vermoeidheid 1.jpg

Alle levens tot nog toe heb je geleefd, gevoeld en gedacht vanuit je ikje en plichten. Heb je verdriet en lijden gekend waardoor er vaak een ik-oppasser, angsthaas en een doener zijn ontstaan. Nu stopt dat! Innerlijke (onbewuste) zielsonveiligheid en een verwrongen plichtgevoel komen soms door zielsrijping en bewustzijnsgroei omhoog uit je cellen, in de vorm van vermoeidheid, burn-out en verlies van Lichtkracht. Samen met de Elohim Healer kijk je naar het keerpunt van je leven en leer je zelf verstaan wat je ziel en de Bron in jou willen aangaan, doen of laten. Na je sessie(s) ontstaat een functioneren vanuit je angstloze vanzelfheid en Essentie! 

  • Word je vreugde, bestemming en passie gehinderd door angsten, vermoeidheid, depressie, burn-out of onzekerheid
  • Voelt het leven voor jou als een lastige struggle en lijkt het net of die moeizame weg niet ophoudt?
  • Geloof je misschien al dat het toch niet anders kan?


D.m.v. Elohim Master Healing-Reading-Coaching sessies is het mogelijke deze lus te doorbreken
We raden je hiervoor een doorbraak arrangement of een 6- sessie traject aan te gaan. Samen met de Healer zet je stappen om te leven vanuit je licht, vitaliteit en de kracht van je hogere zelf en essentie.
Door Elohim healingsessies zak je dieper in je lichaam en aarding. Dit bekrachtigt je psychische, emotionele en lichamelijke vitaliteit, zonnigheid en lichtheid. Je opent je hartgevoel tot diep in je buik en keuzes. Je ontwikkelt een gevoel van liefde voor jezelf die je nooit meer kwijtraakt, in welke situaties je ook terecht komt. Jij leert hoe jij je eigen beste vriend(in) bent. Inerlijke autoriteit en authenticiteit kan worden belichaamd.  Je kunt bij een traject ook gebruik maken van het sessiepakket met korting.


Een Elohim Master Healing-Reading-Coaching sessie kun je live, per skype of telefonisch ontvangen.
We raden je aan als het je lukt live te komen zodat er direct meer in je aarding en cellen kan worden opgenomen en de nieuwetijds energie van de Elohim Krachtplaats met helende tuinen, je sessie mede kan ondersteunen. Velen zijn  je al voorgegaan en hebben meer levensgeluk gevonden d.m.v. de sessies!

Voor het maken van een afspraak voor een live of afstand sessie:

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties

 


 

Klik hier om terug te gaan naar de healing thema's