Hoe zit het met jouw seksualiteit en tweede chakra?

Geniet jij van je seksualiteit en tweede chakra? Is het voor jou een spel en mag alles er zijn? Of heb je nog schaamte, moeite jezelf open te stellen of is het vrijen zelfs pijnlijk?

ziele seksualiteit.jpgJe seksualiteit en tweede chakra staan in directe verbinding met je gevoel

Je seksualiteit en tweede chakra staan in directe verbinding met je lymfesysteem en je lymfesysteem in verbinding met je gevoel. Ten diepste veilig zijn in je seksualiteit betekent dus ook volledig thuis zijn in je gevoel en je hieraan durven overgeven. De Goddelijke eigenschap van de vrouwelijke energie is om overgave en liefde te zijn. Tijdens het vrijen vraagt dit van de vrouw dat ze haar ik-gevoel oplost en zich overgeeft aan liefde zijn, in plaats van in een houding of rol te gaan. Voor veel vrouwen is dit een uitdaging. Traumatische angsten in de basischakra en het tweede chakra zorgen ervoor dat je gemakkelijk weg gaat uit je gevoel en vanuit je mind leeft. Seksualiteit is dan een des te grotere uitdaging!

Na de eerste keer dacht ik, 'als dit het is laat dan maar'

Zelf weet ik nog toen ik voor het eerst met mijn toenmalige vriend ging vrijen dat ik dacht, ‘als dit het is laat dan maar'. Er zat voor mij geen plezier in, ik vond het ongemakkelijk en het deed ook alleen maar zeer. In die tijd kende ik mijn lichaam nog helemaal niet, wist ik niet wat ik wel en niet fijn vond. Ik was heel mentaal en niet in verbinding met mijn gevoel. Het uitspreken en aangeven van mijn grenzen was heel lastig,  alsof ik over een enorme drempel moest. Ook voelde ik mij helemaal niet veilig en schaamde mij voor mijn naakte lichaam.

Toch wist ik dat het anders moest kunnen

Toch wist ik dat het anders moest kunnen. Dat ik, als ik seksualiteit zou afzweren, mijzelf tekort zou doen en de werkelijke eenheid niet ging leren kennen. Vanuit het verlangen om eenheid te belichamen bleef ik datgene doen waarbij ik voelde dat het mij verder zou brengen. Vele multidimensionale workshops en sessies op de Krachtplaats volgden. Steeds diepergaand liet ik onveiligheid, controle en verdedigingsmechanismen los. Van mijn mind groeide ik naar mijn buik.

divine vrouwelijkheid.jpg

Als vanzelf opende daardoor ook steeds meer veiligheid in mijn seksualiteit. Lange tijd voelde ik eerst hoe mijn bovenste chakra’s al wel veilig waren en bereid waren zich open te stellen tijdens het vrijen.  Mijn onderste chakra’s reageerden echter nog heel anders, die bleven langere tijd meer gesloten en verkrampt. Zo was het een proces dat, stap voor stap, richting steeds meer veiligheid ging. Waarbij ik het vrijen met mijn partner wel bleef aangaan, leerde grenzen aan te geven en te ontdekken wat ik fijn vindt. Een enorm dankbaar proces wat een diepgaande ontwikkeling gaf. De weg van onveilig naar veilig heb ik op deze manier zelf doorlopen en dat voelt als een enorm geschenk.

Leven vanuit je buikgebied en tweede chakra brengt zo veel meer

Leven vanuit je gevoel, buikgebied en tweede chakra geeft behalve veiligheid in seksualiteit nog zoveel meer! Je voelt je vitaler, hebt meer energie en je krijgt meer richtingsgevoel voor wat jij wilt creëren. Je seksuele energie staat ook in directe verbinding met je creatiekracht. Wanneer je seksualiteit meer veilig en in bezit genomen is, voel je je meer gesteund, omdat heel je gevoel mee stroomt met wat je wilt creëren in het leven. Je beschikt dan over zoveel meer power!

Velen willen dolgraag meer kunnen genieten van seksualiteit omdat ze ergens van binnen de heelheid en ook de kracht van seksualiteit nog kennen. Door veel levens van onderdrukking, agressie, misbruik en ontkenning vraagt het een ontwikkelingsweg om al die angstige imprints te onthechten. Een weg die vertrouwen van je vraagt.

Als jij voelt dat jij eraan toe bent die stap te zetten boek dan een sessie voor de verbinding met jouw seksualiteit. Vraag naar tips en wat jou nu kan helpen om deze ontwikkeling aan te gaan of te verdiepen. Of schaf een sessiepakket aan met korting en zeg diepergaand ja tegen een traject en een diepgaande ontwikkeling om veilig te worden in je seksualiteit. Heel de schaamte, pijn en onderdrukking en laat je (seksuele) gevoel en tweede chakra weer stromen!

Marlisa 2017-klein.jpgGraag ontmoet ik je!

Marlisa Hof
Elohim master-healer-coach

NB. De sessies zijn vaak al enkele weken of maanden van tevoren volgeboekt, reserveer dus tijdig.

 


Tips voor een geheelde relatie:

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin