Open plek in het Lemurisch bos

 

Nodigt de open plek je uit?

Op de sacrale open plek maak je pas op de plaats en voel je je ware Zelf, je heelheid, verlichting en vrede. Je voelt de Stilte in jezelf en in het hele bos. Mogelijk voel je zelfs je eeuwige Zelf. In het sacrale eenheidsveld van de open plek en je ware Zelf is het goed rusten. Hier kun je verdere inwijdingscodes ontvangen én afleggen - al wat je denkt dat je bent (als ikje). Daarna moet je oorspronkelijke Goddelijke Essentie nog in je gedrag komen. Maar je moet daar wel voor kiezen, dat gaat niet vanzelf. Uiteindelijk ga je verder op je weg, met of zonder een besluit genomen te hebben. Een besluit en focus, tot het oplossen van het subtiele ego en de laatste ik-kern om op de allereerste plaats, voorbij de ik-illusie in buik en basis, je te openen naar Godrealisatie en Overgave te willen gaan. Of…, om je levensweg weer voort te zetten in het veld van herhalingslussen en je zielevrienden als kosmisch bewust, Pillar of Light meester. Hoe het ook zij, je krijgt op deze weg veel codes om schaduw op te lossen uit je zonnevlecht, je maskers en houdingen. Je zakt met je oorspronkelijk Zelf weer wat dieper in je buikgevoel en lichaam.

  

Open plek Lem. bos.jpg

 

Je ontvangt daarna bij een volgend bezoek nieuwe lichtcodes

om nog meer verruimde beelden en inzichten over waar je je nu in je leven mee bezig houdt en of dat in overeenstemming is met jouw weg en bestemmingsplan. Ook zul je daarna nog meer ego, zijwegen en gewoontepatronen gaan doorzien. Je ontvangt op het einde van de weg de eerste inwijdingscodes om jezelf angstloos boven het maaiveld te laten uitsteken en je angstloos uit te spreken vanuit Waarheid. Daarna openen de Christuscodes zich en lost je ik-kern langzaam op in je belangeloze wij-inzet, denken en gevoel. Deze Christuskracht codes komen vervolgens stap voor stap binnen in héél je gedrag, al je chakra’s, je wenslichamen en handelingen. De weg en keuze naar Godrealisatie, permanent belichaamde goedheid zonder weggeefstand, en je eenheid met de natuur, openbaren zich.

 


Ervaringen van deelnemers

Een prachtige plek waar Stilte en je Ware Zelf daadwerkelijk het enige is dat je ervaart! Wat een energie! Ik kan er uren vertoeven in de hangmat of op het bankje!


1 dag(deel) bezoek is soms niet genoeg

Wil je van alle 30 Helende Tuinen (het hele Inwijdingspad) spontane healingen en inzichten ontvangen, dan red je dat niet op 1 dag. Zeker niet als je "open" bent en veel kunt voelen.

Lees meer over de Helende Tuinen

Wil je langer komen, boek dan één of meerdere overnachtingen met maaltijden. Je kunt tijdens de maaltijden in het huiskamerrestaurant dan nog extra genieten met gelijkgestemde gasten.

Het is ook mogelijk om een chakra kristallegging, intuïtieve massage of healing te boeken op de Elohim Krachtplaats. Reserveer dan van tevoren T: +31 (0)597 541 539.

Wil je de Krachtplaats en werking van de Tuinen dieper leren voelen d.m.v. een Gids-Healer-Reader?
Boek dan een Helende Rondleiding tijdens je bezoek of verblijf. Maak een afspraak van te voren zodat je zeker weet dat de gids-Healer-Reader een plek in haar/zijn agenda vrij heeft.

Joke 2016.JPGBen je benieuwd hoe de Elohim Krachtplaats en Zelfrealisatie Tuinen zijn ontstaan?
Klik hier om meer te lezen
.

 


Verdere ondersteuning voor dit thema:

Alle Elohim producten zijn multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats.

 


 

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org


Klik hier om terug te gaan naar het overzicht van alle tuinen

Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.