Het kristallijnen zelf is het mooiste dat je hebt

Het is pure onschuld, hogere integriteit, teerheid, liefde en goedheid. Het moet eerst opgemerkt en daarna gekoesterd, beschermd, erkend en geëerd worden door jezelf. Je mag het niet meer laten ondersneeuwen of vertrappen. Het luistert heel subtiel. Het is het lichaam van jouw essentie en jouw geschenk aan de aarde. Het is de basis van je ware natuur. Alleen jij kunt er voor zorgen, er voor staan want haast niemand ziet of voelt het aan. Door er naar te luisteren en voor te zorgen wordt het veiliger en sterker en leert het ook open te blijven in grofstoffelijkheid, dualiteit en materie. Dat zorgt dat je innerlijk kindgedrag er niet meer met je meesterschap vandoor gaat. Of dat je niet langer boven je kwetsbaarheid staat en zonder buikverbondenheid en openheid met je omgeving bent.

 

Cosmic-and-Flowers.jpgHet kristallijnen zelf moet eerst volwassen en veilig worden 

Het nauwelijks volwassen geworden, kristallijnen zelf, moet nog leren aanwezig te blijven, veilig te worden en te vertrouwen, ook in de grofstoffelijke werkelijkheid en door ego gekleurde omstandigheden met elkaar. Daarvoor moet het zich vrij maken van elke afhankelijkheid, elk haakje, needing en bevestigingsbehoefte. Het moet leren ongebonden verbonden en autonoom in relaties te kunnen zijn. Alle knellende opvoedings- en sociale patronen, alle verwachtingen van de omgeving, afhankelijkheden, zelfverloochening of weggeefstand, in relaties zowel als op het werk, zal je achter je moeten laten. Maar je oude zekerheden of relatieverlangen loslaten, valt niet mee.

Door een lange weg van bewustwording, diepgaande intieme tweelingzielenrelaties, mooie momenten en confrontaties met familie, collega’s en vrienden in het verleden, leven in de woon-werk gemeenschap Elohim Centre en vele andere ontmoetingen heb ik veel ervaring met het leven van mijn kristallijnen zelf en de subtiele gevoeligheid, maar ook met het meesterschap.

Wil jij meer en meer je Kristallijne zelf ruimte geven en vandaaruit leven, boek dan eens een (reeks) sessies of schrijf je in voor een workshop bij mij. Als vanzelf wordt je kristallijne Zelf steeds weer uitgenodigd om ruimte in te nemen, zich te openen en verruimen. Je zult merken dat je steeds meer gaat ervaren wie je werkelijk Bent en de bekrachtiging hiervan wordt duidelijk als je je stappen zet in het gewone leven. Het is jouw geschenk aan jezelf en aan de wereld! Gun jij jeZelf dit?

Ik ontmoet je graag!

Willeke Jansen

Docente Willeke Ananda Jansen

Willeke 2017-klein.jpg

Als Elohim docent en Master Healer-Reader coach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden, openen en neerzetten van je Kristallijnen Zelf en Goddelijke Essentiekracht. Ik open je buikgevoel, subtiele vermogens, schoonheid en kwetsbaarheid en verbindt dit met een krachtige basis van Meesterschap en Zelfrealisatie. Je leert voelen wat voor jou klopt en keuzes te maken vanuit je ware Zelf.

Als professionele satsanggever kan ik je tevens begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie". Deze kennis, liefde en ervaring breng ik over ook tijdens mijn persoonlijke consulten en workshops.

Tijdens de satsangs in workshops en consulten kijken we samen hoe we je ware Zelf, je geheelde interne en externe relatie(s) en algeheel welzijn kunnen versterken.

Daarnaast heb ik veel ervaring met (tweelingziel) relaties.

Klik hier voor meer informatie over mij, mijn sessies, workshops en tekstartikelen.


 

Workshops die je mee kunt doen:

 


 

verdieping, meditatie.jpgKortingspakket van 6 of meer Elohim sessies

Elke maand een healing-reading sessie zorgt ervoor dat jij je Lichtkracht meer kunt vasthouden en Zijn te midden van het gewone leven en dualiteit. Je zult merken dat je niet meer omvalt, je niet meer staande hoeft te houden, jezelf niet meer weg hoeft te geven, maar dat je gewoon jezelf kunt zijn. Je valt steeds minder terug in oude valkuilen, omdat je elke maand herinnerd wordt aan wie je werkelijk Bent!

Klik hier voor meer informatie

 

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin