Sta jij ook open voor de onvoorwaardelijke liefde in jezelf?

Wereldwijd is er een diepgaand zuiveringsproces gaande van de grote treurnis, eenzaamheid, angst en afgescheiden gevoelens die decennia lang opgeslagen hebben gelegen

Je kunt je gevoelens nu niet meer onderdrukken of er voor weg lopen. Als jij die Pillar of Light bent, bedoeld om te leven vanuit een ontwaakt Hart, dan word je geconfronteerd met dat wat nog niet heel is. Eerder kon je er gemakkelijker omheen, de afgescheiden gevoelens onderdrukken en verbloemen. Je uitweg vinden in het samenzijn met vrienden en andere bezigheden. Nu kom je erachter dat ook dat niet altijd meer vervulling geeft. Steeds weer wordt je geconfronteerd met wat er wringt in jezelf.  Dit horen we van veel cliënten terug. Hoe vaak jij je gevoelens ook bespreekt met die vriend, partner of dat familielid, de echte voldoening ervaar je daarmee niet. Er blijft een leegte, een ontevreden of ongelukkig gevoel, dat je voelt in je diepere zielslagen. In de decennia die achter ons liggen zijn we heel het Zijns- en liefdesgevoel kwijt geraakt. Het leven bestond uit overleven, presteren, op je hoede zijn en aanpassen. Nu is het de tijd dat de voorlopers deze oude informatie in hun cellen en DNA overschrijven.

verlichting 5.jpgVoor hen die eraan toe zijn wil het hart geopend worden naar de onvoorwaardelijke Liefde in zichzelf

Niet meer geloven in dat je er alleen mag zijn en oké bent als je heel erg je best doet, goed overkomt, je aanpast, knap, aantrekkelijk of intelligent bent. Maar werkelijk tot in iedere cel begrijpen dat je liefde bent. Dat je er niets voor hoeft te doen, maar dat liefde zijn jouw bestaansrecht is.

Het openen naar onvoorwaardelijke liefde is een thema wat in velen nu speelt en wat ik steeds zie terugkomen tijdens de sessies die ik geef. Veel klanten en misschien ook jij hebben de inzichten al, je weet dat het gaat om het houden van jezelf maar hebt dit gevoel tot op heden nog niet tot in de basis kunnen belichamen. ‘Ik heb al zoveel gedaan’ is een zin die vaak wordt gezegd, soms wil je de moed al bijna opgeven en  geloof je er niet meer in. Toch is NU het moment. Het moment dat de diepste onveiligheid van opvoeding, vorige incarnaties en zielengroep matrixen wilt loslaten. Dat wat je vanuit je geest en hart al kent, ook in je basischakra gevoeld en belichaamd wordt.

Enorme healingen door voorouderlijnen en zielematrixen

Enorme matrix healingen zie ik keer op keer weer gebeuren, waarbij het hart en basis zich verder openen naar de onvoorwaardelijke liefde en de oorspronkelijkheid. Zielsdelen raken geankerd in basis en tweede chakra wat een diepergaande veiligheid en vertrouwen brengt.

Voel jij ook een stuwkracht in jezelf? Een drive die weet dat je ‘nog niet klaar bent’ en er meer voor je mogelijk is? Boek dan een Elohim Master sessie en laat je openen naar die onvoorwaardelijke liefde en je oorspronkelijke zelf.

 

Marlisa 2016.JPG [1]Marlisa Hof
Elohim Master healer reader coach

 

 


Vragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart. T: +31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de e-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.

 


Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin