Veranderingen bij Elohim aan de tuin van het 1ste en 2de chakra

Door Joke ElZiam Nootebos

Wat eng, een basischakra zonder zelfbescherming! Toch is het nu de tijd om onze bescherming te laten vallen. In de tuin zowel als in onszelf. René is met de hulp van vrijwilligers druk bezig de coniferen rondom de basischakratuin weg te halen. Natuurlijk niet na ze bedankt te hebben en ze gevraagd te hebben hun energie terug te trekken, en te verspreiden over de andere planten.


Weghalen coniferen met bus.jpgDe basischakratuin wil zich in deze tijd zonder de afscheiding van de coniferenheg verbinden met de 2de chakra tuin, die binnenkort ook de heg zal moeten missen, en ook verbinden met de overige chakratuinen die al eerder 'opengemaakt' werden.
Tot voor kort zochten we onze bescherming en veiligheid in onze omgeving. Bij onze partner en vrienden en ook het werk gaf ons eigenwaarde, veiligheid en zekerheid.
Nu we echter onze waarde en basisbestaan in onszelf ontdekken, worden we onze ware natuur tot in ons buikgevoel en basischakra. We leren niet langer te vertrouwen op de afgescheiden wijze waarop we op onszelf staan, en hoeven onze schoonheid en schaduw niet langer verborgen te houden. Zonder de heg om onszelf en om de helende tuin, leren we juist onze veiligheid bij onze eigen ware aard te vinden en dit oordeelloos te steunen. Als alle chakra's onze omheining kwijt zijn worden we een stralende en zichtbare Pillar of Light. Alle chakra's worden dan één zuil van Licht! Ons ikje wordt transparant zodat onze Essentie naar voren kan stappen.

Basischakra zonder coniferen.jpgToch zijn veranderingen van houvast in het leven voor ons allemaal eng en moeilijk

We zien dat ook aan het toenemend aantal sessiecliënten die willen stoppen met het werk of zijn gestopt. Pas als we onze waarde, vertrouwen en veiligheid kunnen vinden in onze ware Zelf kunnen we onvoorwaardelijk mee stromen met de veranderingen. Groei je mee met de tuinen of vind je het lastig?

Bezoek de Elohim krachtplaats om de zelfrealisatie tuinen en de Paradijsmatrix in levende lijve te ervaren en de helende codes op te nemen.

Tip: Boek een Helende Rondleiding met Healer-Reader, maak er een (langer) verblijf van of doe een individuele stilteretreat.

Op zoek naar een nieuwe stap in je leven? Persoonlijk advies hierover?

Bel ons voor een gratis 5 min. readingsadvies

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin