Waar Licht is, is schaduw…

Geschreven door Willeke Ananda Jansen

In deze tijd waarin de Liefdes en Eenheidsvelden steeds krachtiger aanwezig zijn, worden enorme diepe pijnstukken geraakt. Voor veel mensen is dit nog onbewust en vaak wordt gedacht dat men ‘er al is’.

De diepe grotten van pijn, eenzaamheid en onzekerheid

Maar het tegendeel is waar, het ego zet zich schrap. Velen schieten in de bovenste chakra’s, vluchten in hun werk, zoeken liefde en steun in een relatie of toekomst. Men ervaart prachtige Liefde en Licht, maar het is deels schijn. Als we de wereld en onszelf daadwerkelijk willen verlichten, dan zullen we door die diepe grotten in de buik en basis moeten, door de wereld van dualiteit heen ankeren, met onze voeten in de klei en ‘verhalen’ los moeten laten.

Om door de buik en basis gerealiseerd te worden zullen we onze schaduw en het afgescheiden innerlijk kind onder ogen moeten komen, om ze vrij te laten stromen…

Erkenning van pijn geeft blijheid, ruimte en innerlijke stilte

Innerlijk kind, vreugde, ondergaande zon, lichtbol.jpg.jpg ...Tijdens mijn healingen waarbij een veld van Onvoorwaardelijke liefde en aanwezigheid wordt neergezet kunnen soms diep, onverwerkte emoties vrij komen. Erkenning voor de oude pijn ontstaat, zonder er aan te kleven. Er hoeft verder niets mee te gebeuren, alleen maar de vrije stroom te geven. Als een kind de emoties toe te staan en weer verder te gaan.

Veel ingehouden woede, pijn en verdriet kan loskomen en kan je bevrijden. Alles wat je als kind hebt moeten inhouden krijgt de vrije stroom en lucht op! Ook de collectieve mannen- en vrouwenwond van manipulatie, overruling, dominatie e.d. krijgt tijdens de healingen erkenning. Er ontstaat meteen weer blijheid en ruimte!

Meestal kom je na afloop van de healingsessie zoveel dieper in je lichaam en voel je je ontspannen. Je voelt je vrij en blij na dit te hebben toegelaten. Je wordt stil van binnen.

Gun jeZelf Alles!

Voel jij dat je nog niet echt stroomt, het leven of je gevoel toch nog wat tegenzit hier en daar, je te serieus bent, gespannen of te veel over dingen nadenkt? Geef jezelf dan de ruimte en boek een sessie om de diepe grotten van je 1e en 2e chakra de vrije stroom te laten. Blijheid, genieten en innerlijke stilte kunnen ontstaan in je leven.

Ik ontmoet je graag!

Willeke Ananda Jansen

Klik hier voor meer informatie over Willeke Ananda Jansen.


Het onbewuste bewust maken in relaties, werk en seksualiteit

Je voelt je grote Zelf steeds duidelijker en op diepere lagen. Je voelt en realiseert je steeds meer dat je Liefde Bent. Die realisatie is prachtig en je kunt die vooral voelen als je alleen bent. In een relatie of gewoon simpelweg in contact en verbinding met een ander is het veel lastiger om dit gevoel van je ware zelf en je gerealiseerde staat vast te houden.

Relatie, vrijheid, liefde.jpgJe wordt getriggerd, uitgedaagd en je ego-ikje wordt geraakt. Diepe thema’s komen naar de oppervlakte, je wordt boos, er is verdriet, jullie duwen en trekken…Je gaat weg, komt weer terug, praat erover, relativeert en je snapt zo goed hoe het voor die ander moet zijn of je voelt je niet gezien en verdrietig.

Tijdens de diverse workshop die ik geef is er volop ruimte voor reading en coaching op maat in een kleine groep vol aandacht voor jou. Persoonlijke (relatie) vragen, moeilijkheden, relatiewensen, verleden levens, (negatieve of positieve) ervaringen en seksualiteit kunnen worden belicht en waar mogelijk in de groepsdynamiek worden geheald.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Willeke Ananda Jansen


Vragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? 

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.

T:
+31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin