Thuiskomen in Eenheid, op de krachtplaats van het Elohim Centre

Al weer lange tijd woon en werk ik weer op deze prachtige plek, het Elohim Centre.
Zoveel is er alweer veranderd en de processen gaan gewoon door. ..

Tweelingstraal tuin mei 2016.jpgVeel nieuwe bezoekers melden zich

Een enorme toestroom van (nieuwe) bezoekers dient zich aan en allen geven aan dat ze gewoon hier, op de krachtplaats, moeten zijn. Er naar toe getrokken worden. De meeste mensen zijn nog nooit eerder geweest en boeken direct een doorbraakarrangement,  komen ineens een week op de camping staan of verblijven in de B&B. Zoveel mensen die gezellig mee-eten en vooral genieten van de helende krachttuinen.

Het sacrale hart van het Elohim Centre laat je ervaren wie je werkelijk Bent!

Ook ik voel zo’n enorme sterke verbinding met het sacrale hart van het Elohim Centre, de krachttuinen. De krachttuinen waar zoveel voelbaar is. Waar zoveel Liefde aanwezig is en waar je alles kunt ophalen in wie je Bent. Een heilige sacrale plek die alle dimensies in zich heeft en neerzet voor de nieuwe aarde.

Het ontroert, geeft dankbaarheid, duwt en opent me steeds verder….meer en meer voel ik dat ik me er volledig mee wil verbinden en er één mee wil worden. Ik kies voor een leven in eenvoud in volledige verbinding met de Al-Eénheid. Het is wie IK Ben, het is wie JIJ Bent!

Alles, maar dan ook alles kun je hier achter je laten en het zal je ALLES brengen. Deze krachtplek met prachtige krachttuinen met ieder een eigen unieke energie die je voedt tot in je cellen en DNA is zo heilig, zo sacraal. Van zo’n grote waarde voor ons allen!

Diep respect voor Joke

Diep respect heb ik voor Joke en alles wat ze hierin heeft gedaan. Wie Zij is, wat ze heeft opgeofferd aan kleine, persoonlijk zelf om dit te realiseren voor ONS, de wereld en de hele planeet! Wat een weg heeft zij bewandeld en nog steeds is zij daar altijd voor ons die Liefde schenkend, haar grote hart telkens weer openend, afstemmend, soms duwend en toch altijd weer dienstbaar aan het grote geheel! Zij is de krachtplaats en zo’n voorbeeld voor mij en jou!

Zo intens dankbaar ben ik dat ik hier mag wonen en werken, me mag herenigen met de energieën van de krachtplaats. Die mij doet herinneren aan wie ik Ben, mij weer laat voelen dat ook ik de krachtplaats Ben…de Al eenheid, de oorspronkelijkheid van al het leven en niets anders...

Laat je aanraken en kom Thuis

Zo geweldig voelt het als ik, als Elohim healer en coach, een Helende tuinen rondleiding geef en als jij daadwerkelijk gaat voelen wat deze plek met je doet. Als jij voelt waarin je aangeraakt wordt en telkens meer lichtdelen van jezelf voelt opengaan en Thuis komt!
Niet alleen de chakra tuinen, maar ook de overige krachtplekken, waaronder o.a. de geometrische vormen, de Inwijdingsplekken en de tuin met het Christusbewustzijn zijn van immense waarde. De codes die je hier geactiveerd krijgt en die je weer verder op je pad helpen liegen er niet om en zijn een Godsgeschenk! Je neemt ze mee... om daar waar je naartoe gaat het licht weer te verspreiden. 

Ook tijdens de individuele healingsessies die ik geef werken voelbaar alle liefdesdimensies van de krachtplaats mee. Ze zetten een zoveel groter veld neer dan tijdens de healingen die ik ooit elders in het land gaf. 

Van zo’n groot belang is het dat ook jij nu de stap kunt zetten en je niet meer laat leiden door je angst of weerstand. Kom en ervaar! Laat je verwonderen, onderdompelen en voel wie jij Bent! 

Je bent Welkom en ik ontmoet je graag!


Willeke 2016 (2).jpgMisschien als Helende Rondleiding met Healer-Reader in de tuinen als je dat wilt en vooraf boekt. Natuurlijk kun je ook kiezen om zonder gids de krachtplaats en tuinen te bezoeken. De meerwaarde is echter dat de gids je opent, uitleg geeft en je in de verschillen tussen de tuinen, inwijdt en reading geeft over wat voor moois er in je aura en jezelf gebeurt. Daarna wandel je op eigen gelegenheid verder om je helende ervaringen te ontvangen.


Groeps Stilte- en natuurretreat 'Ervaar wie je werkelijk Bent, leef je ware Zelf'

Van 11 tot en met 14 mei a.s. organiseer ik een groeps-Stilte en natuurretreat  ‘Ervaar weer wie je werkelijk Bent, leef je Ware Zelf! .

Tijdens deze innerlijke reis ben je in stilte aanwezig op de Elohim krachtplaats waardoor je je Ware Zelf steeds meer kunt ontmoeten en gaan leven.

'Als je hoofd stiller wordt ervaar je eenheid met alles. Dat is het geluk van je ware Zelf. Het zijn de meest waardevolle en belangrijke momenten in je leven. Niets maakt je meer gelukkiger dan als je ego-ikje en denker oplossen in Al-Eenheid en de puurheid van Zijn. Het loslaten van rollen en ‘social talk’ is daarbij heel hulpzaam en laat je voelen wie werkelijk Bent.'

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Elohim Master Healer Willeke JansenAuteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin