Belichaam de 6de en 7de dimensie van je ziel en wordt een meester van Tijd

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

In de hogere dimensies is de tijd niet van dezelfde realiteit als hier. Het is niet zo vast, maar wordt meer holografisch. Dat wil zeggen; des te meer je je opent als zielemens, je je parallelle levens, je andere delen (zelven), gaat ervaren en integreren. Je vaardigheden, gedrag, kwaliteiten en karaktertrekken veranderen naar een vollediger potentieel.

Kosmische-Zee.jpgJe leert je dan afstemmen op andere tijdslijnen van jezelf en anderen

Je ziet het grotere plaatje. Ook je verleden levens zie je niet meer als lineair, maar als verschillende delen van je volledig potentieel, in een andere tijdzone en met een ander bewustzijn, die allemaal tegelijkertijd plaatsvinden en elkaar beïnvloeden... Voor de denker niet makkelijk te snappen maar alles vindt tegelijk plaats in het Ene, in God of het Eeuwige ...

 

Je wijze van denken, je geheugen en analytisch vermogen veranderen

Voor de multidimensionale Pillars of Light wordt Tijd de sleutel om je vrij te bewegen tussen de dimensies en realiteiten van je Goddelijke Vonk, ziel en persoonlijkheid zonder ergens aan te kleven met het ego.
Tijdens deze ontwikkeling voel je vaak vele fysieke veranderingen en symptomen. Ook worden je pijnappelklier, hypofyse en thymusklier geactiveerd met meer Lichtcodes. Bio-chemische reacties treden op in je hersenen, je wijze van denken, je geheugen en analytisch vermogen, ze kunnen niet meer functioneren zonder je voelend en intuïtief vermogen. Je hele endocriene systeem, je hormonen en stemmingen gooien de oude geschiedenis eruit en komen op een hogere trilling van gezondheid en eenheid.

 

Fysieke problemen kunnen ontstaan bij stagnatie hiervan

Ook zul je data en prikkels anders verwerken. Je perceptie op de dingen verandert en ontstaat meer vanuit het Goddelijke Plan. Hormonen en boosheid, angst kunnen intussentijd optreden. Tenzij je 2de chakra, je innerlijk kind en de relatie met jezelf, non duaal zijn geworden. Je luistert vaker naar het hoogste in jezelf. Je cellen zullen minder snel verouderen en je kosmische bandbreedte en zenuwstelsel, verruimen zich en worden krachtiger als je door je basischakra zuivert. Je volgt de Goddelijke Wil meer dan je opvoeding, dan je weerstand, onzekerheid, angst of de verwachtingen van je relatie(s).
Druk kan aanvankelijk onderaan de schedel ontstaan, op het hoofd of zich als hoofdpijn, schouderpijn, gespannenheid of spierpijn laten zien, totdat je meer kunt leven vanuit je Goddelijke Vonk. Dat laatste gebeurt pas als je al voor 80% vanuit je ziel en hoger zelf, leeft.

 

Uiteindelijk zal je pijnappelklier starten met een reconstructie waardoor je soms wat duizelig bent

Je ogen kijken als door een mist of je oren lijken soms te ruizen. Je hersencellen ontvangen hogere licht-informatie en verliezen hun ego-beperkende visie, oordelen, kijk op elkaar en andere ruis. Er ontstaat healing op je ogen, mening, gedrag, perspectief, overtuigingen, collectieve geschiedenis, hart- en keelchakra. Ook hier kan er stagnatie ontstaan als gedrag, integriteit, visie en overtuiging, je hogere ziel en Goddelijke zelf niet in zich op kunnen nemen en niet meegroeien. Soms krijg je het warm als je kundalinikanaal en thymusklier zich verder verruimen, dan weer heb je weinig energie en ben je een dag later weer zeer actief. Ook je bronchiën en sinusholtes zullen kunnen reageren.

 

Je merkt soms dat je uren of minuten in de grote Tijd zit en dat de kloktijd daar even niet mee klopt

Ook verleden levens en toekomst beelden kunnen verschijnen in het heden. Soms ben je even ik-loos en kijk je in een andere realiteit of beleef je iets niet vanuit jezelf.
De kunst is je nu niet langer te focussen op je verleden levens en processen, je er niet mee te identificeren of verhalen over te maken (met elkaar), maar om je vanuit gemak door het grote hologram van de eeuwige tijd, en door alles wat er die dag gebeurt, te bewegen. Kleef er niet aan en blijf in het moment vanuit aanvaarding.

 

Zo word je een Drakenruiter op de kosmische tijdslijnen en een tijdsbewaarder

Je wordt een Meester over het grote hologram, al de dimensies van bestaan en je enorme scheppingskracht kan ontstaan zonder ik-ruis. Net als het universele hart en de kosmische vreugde. Je focust je nog slechts op wat jij wilt creëren, niet op de hindernissen! Een Liefdes-krachten-werkelijkheid houd je voor ogen en zo word je het Paradijskind, de Tijdbewaarder en Drakenruiter van de nieuwe tijd!

 

Ben jij al aangesloten op de 7de dimensie?

Tijdens de afgelopen Elohim online groepshealing heeft een hele groep lichtwerkers zich op prachtige wijze al aangesloten op de 7de dimensie. Voor de oude Egyptenaren en Ingewijdenen betekende dat het Oog van God. (Het wordt ook wel afgebeeld op oude prenten als het Al-Ziende oog bovenin de Piramide.)
Als we de 7de dimensie integreren in ons dagelijks leven vraagt dat om volledig kanaal te worden voor de Bron en je ik-wil op te geven om vanuit Overgave te leven. Het vraagt je om je persoonlijke belangen, verstand en voorkeuren niet vóór te laten gaan op wat het hoogste in je weet, wil, voelt of zegt. Je opent je voor Overgave aan de Goddelijke Wil, je Vonk en wat het universum van je wil. Het aarden daarvan in je gedrag, keuze, buik-, relatie- en basischakra begint vanaf de 7de dimensie. Zo komen je hogere dimensies van eenheid in je dagelijks functioneren.

 

Vanaf de 7de dimensie begint je Inwijdingspad naar Godrealisatie

Dan word je vanzelf een Ambassadeur voor The Diamond New Earth. Je wij-gevoel gaat dan vóór je eigenbelang en wordt een Christuskracht zonder de 3D weggeefstand van je persoonlijkheid. Deze kracht voert uiteindelijk naar Godrealisatie. Bij het Elohim Centre komen we veel in contact met aardse Lichtwerkers, Pillars of Light die kiezen voor De Hele Weg.

 

Zij die The Diamond New Earth versterken worden omgeven en geholpen worden door Divine Beings

Door Engelen, Deva's en geascendeerde lichtmeesters. De Bovenwereld wordt één met de 7 dimensionale aardse Mens. Samen ben je pure belangeloze Liefde, Waarheid en manifestatiekracht voor de nieuwe, non duale samenleving.

 

Tweelingzielen, vlammen en stralen

Zo gauw je 8ste dimensie vervolgens ook geïntegreerd is, overstijg je de onbalans tussen je mannelijkheid en vrouwelijkheid en het karma op relatiegebied. Ook op dat van de tweelingzielen, vlammen en stralen. Maar eerst kom je het tegen en ontstaan er inwijdingsproeven op relatiegebied.

 

Tijdens het verder openen naar de 9de dimensie ontstaat het Elohim Bewustzijn in je

Naast je hogere Elohim bewustzijn open je ook in de eenheid met de Natuur en alle Rijken.

 

Het Elohim Centre ziet een grote toename van spiritueel zoekenden vanuit de mainstream

In het Elohim Centre komen mensen samen die deze multidimensionale weg van de Pillars of Light en het Inwijdingspad gaan en/of gaan voor de eenheid met de natuur (vanuit de eigen ware natuur). Zelf geef ik workshops en satsangs voor deze verdieping en de Elohim master healers-readers (het team) doen de persoonlijke sessies en helpen stagnerende energie oplossen en inzichten geven. Ook zij gaan de hele Weg.

 

Grote toename van spiritueel zoekenden vanuit de mainstream; een wereldomslagpunt!

Ook zien we op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen een grote toename van spiritueel zoekenden vanuit de mainstream. Dit is een enorme activatie en betekent een wereldomslagpunt! De mensen die (in dit leven) nog niet kunnen ontwaken uit het 3 dimensionale bewustzijn van wil, mind en ik-kern én de Lichtwerkers die de aansluiting en Overgave nog niet toestaan in zichzelf, zullen echter te maken krijgen met steeds meer levenshinder of fysieke klachten.

 

In de komende maanden zullen zich vele lichtvortexen openen voor verdergaande activaties en verdieping

Het is een tijd van kosmische oproepen en Ontwaken. Een tijd van grote Power, Vreugde en Liefde, maar ook van weerstand en opstand vanuit het kleine zelf van de lichtwerkers of de mainstream.
Vele Pillars of Light openen, ondanks de chaos om zich heen, het hart voor nog meer compassie en gaan voorbij aan de angst voor daadkracht, duidelijkheid, liefde, kosmische- en aardse verantwoordelijkheid. Zij brengen rust, liefde, inzicht en stabiliteit in hun omgeving, hetgeen ook rust bengt in het wereldgebeuren.
Bij het Elohim Centre zien we op het ogenblik een grote toename voor natuur-stilte-retreats waardoor het openen en veranderen naar het sensitieve leven vanuit de Bron, makkelijker gaat.

 

Gouden engelenlicht.jpgKosmisch Vuur kun je niet missen!

Graag nodig ik je uit voor de prachtige workshop Kosmisch Vuur (8+9sept) waardoor je deze weg, al je dimensies en zielelichamen op de meest mooie en makkelijke manier ophaalt. We verwachten heel wat mensen! Het gaat weer een geweldig Kosmisch feest worden. De Vreugde die bij ieder zal binnenkomen is zich nu al voelbaar aan het opbouwen in het Elohim Centre. Het belooft heel krachtig te worden!

 

Tips en meer lezen:


 

Vragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart. T: +31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de e-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin