De oorspronkelijke man/vrouw verbinding is weer mogelijk!

 

Wat leven we in een prachtige tijd. Nee, zeker niet altijd even makkelijk, want als je kiest voor de hele weg, ja, dan is het a hell of a way!

Toch, nu we meer en meer proeven van het echte leven, voorbij de ik-illusie, komen we dichter bij de oorspronkelijkheid van alles. We gaan ervaren, diep in onze cellen en DNA wat onze oorspronkelijkheid betekent. De herinneringen in onze cellen worden wakker over hoe het leven kan zijn vanuit de oorspronkelijke staat. Want, ja, we weten het, we kennen het! Daarvoor zijn we hier! Na vele levens, kunnen we er nu voor kiezen dit alles weer in onszelf en op de aarde te realiseren. Wat een prachtige tijd!

tweelingstraal 2.jpgDe kracht van de vrouw

Ook wordt het oorspronkelijke vrouw-zijn en het oorspronkelijke man-zijn weer in ons bewustzijn gebracht, om dit te gaan belichamen. Zelf ervaar ik steeds meer de verdieping hiervan tijdens de healing-sessies die ik geef aan cliënten. Wat een pracht als een vrouw weer voelt wie ze werkelijk is! Dat ze mag voelen wat ze voelt en dat ze haar zachtheid, intuïtie en sensualiteit weer tot haar kracht mag maken. Wat een power als vrouwen de ware connectie met Moeder Aarde weer ervaren, de celherinneringen hierin weer wakker worden en hun innerlijke man daarachter gaat staan. Wat een schoonheid als vrouwen geloven dat ze zulke prachtige, krachtige wezens zijn. In mijn praktijk zie ik hoe snel het nu kan gaan bij de vrouwen! Het is heerlijk te zien hoe na een aantal sessies de vrouw zich niet meer laat onderdrukken en zich niet kleiner maakt dan ze is. Dat ze alles wie ze is laat zien en straalt!

De kracht van de man

Wat een pracht als mannen hun ware natuur weer ervaren. Hun kracht voelen en tegelijkertijd hun sensitiviteit en enorme scheppingskracht die doelgericht is en het vuur aanwakkert om vol van het leven te genieten! Wat een pracht als een (krachtige) man in zijn volledige aanwezigheid de vrouw in extase laat zijn, in volledige overgave brengt door zijn kracht. Zodat zij samen door de Poort van Liefde kunnen gaan in de samensmelting van Goddelijke man en vrouw, de God-Godin. De (geestelijke en fysieke) Eenheid met elkaar en in zichzelf, vindend.

Wil jij je mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten verder bekrachtigen?

Het Zijn en leven vanuit je Essentie, Waarheid en Liefde? Inzicht krijgen in vastlopende relaties of werksituaties? Voel jij dat je op meerdere lagen wilt verbinden met je partner en lukt dit maar niet?

Wil je alleen of samen de verdieping in jullie relatie aangaan, onderzoeken wat nog in de weg staat?

 

Boek dan eens een (reeks) sessie(s) of een doorbraakarrangement bij mij en/of een van de andere Elohim Master Healers.

 Kristallijnen Tantrisch Verbindingsweekend

met Willeke Jansen

Tantra, kosmischTantra heeft niets met platte seks te maken. Het is een levenshouding die je opent voor de diepere betekenis van je ervaringen. Het vraagt telkens weer opnieuw alle ik gedachten en triggers te zien en je er niet mee te identificeren. Het hogere in jou altijd voorop te zetten en te volgen. Het is de weg naar interne en externe mannelijke en vrouwelijke eenheid. Hierdoor kun je het leven in alles wat het je biedt omarmen. Je bewustzijn zal zich verruimen, Stilte en innerlijke balans ontstaan.
Tijdens de workshop eren we intimiteit en seksualiteit tot in het meest subtiele gevoel als meest oorspronkelijke bron van levenskracht. Deze Kristallijnen tantra workshop is één van de wegen naar het realiseren van de Goddelijke vonk in jou.

Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties. Deuren gaan voor de rest van je (relationele) leven open en meer levensgeluk ontstaat. Je leert in eenheid met jezelf op alle lagen te zijn en blijven. lees meer

 

Ik ontmoet je/jullie graag!

Willeke Jansen

Over Willeke Ananda Jansen

Willeke 2017-klein.jpg

Als professionele satsanggever kan ik je begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie". Ik ben een ervaren Elohim docent en Master Healer-Reader,  gespecialiseerd in het begeleiden, openen en neerzetten van je Kristallijnen Zelf. Ik help je subtiel invoelend en aanvoelend vermogen, je puurheid en kwetsbaarheid samen te brengen met je meesterschapskracht. Daarnaast heb ik veel ervaring met (tweelingziel) relaties.

Klik hier voor meer informatie over mij, sessies, workshops en tekstartikelen. 

Ervaringen van anderen:

"Wat was het een bijzondere healing om te ervaren, vooral ook met de klanken, heel erg mooi en zuiver!

Ik voelde me heel erg veilig en wat vooral heel erg belangrijk was voor mij is het gevoel van ontmoet worden, gezien worden, gehoord worden in al mijn lagen, in heel mijn hoedanigheid. De diepste pijn in mij werd ontmoet, gezien en gehoord en dat betekent heel veel voor mij!

Natuurlijk voelde ik in de dagen na de sessie de pijn die opgeslagen lag in mijn lichaam en het verdriet, maar ik heb er heel veel van geleerd. Hierdoor heb ik geleerd wie ik ben, mezelf weer ontmoet. Ik kan weer tot in het diepst met mezelf praten, zo fijn! Zo'n groot cadeau!!!!! Het gaat met kleine stapjes maar het is zo fijn de geruststelling en het vertrouwen te voelen en te weten dat ik weet hoe ik met mezelf kan praten, hoe ik naar mezelf kan luisteren, dat ik weer ruimte kan maken voor mezelf. Ik kan het gewoon :-)
Ook voel ik in mijn lichaam meer zachtheid, de verstraktheid is er uit, heel bijzonder en fijn.
"

"Ik voel mijn buik meer open, minder kramp en meer ontspanning" 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

Facebook Youtube
Twitter Linkedin