Herhalingspatronen van onbalans en onzekerheid

Herhalingspatronen van onbalans, onzekerheid, angst, verslaving en ongeheelde relatiestructuren

Jessica had een dominante en agressieve vader en voelde zich altijd onzeker ook al liet ze dat niet merken en deed ze sterk en stoer aan de buitenkant. In de mannenlijn was ook opa overheersend en weinig invoelend. Jessica geloofde weinig in haarzelf, paste zich vaak aan en vond het lastig in haar innerlijke autoriteit te staan. Pas na een aantal 13D matrix-master-healingen kon ze haar gevoelige, liefdevolle en subtiele vrouwelijkheid zelf bekrachtigen door haar innerlijke man en werd ze meer zelfverzekerd en autonoom. Ze merkte ook veranderingen bij haar vader, zoontje en moeder door de 13D matrixhealingen die ook de zielegroep en verleden levens meenamen. Ook haar zoontje Stevan leek beter in zijn vel te zitten en had duidelijk minder problemen op school. Er was iets opgeschoond in de interne zowel als externe mannen- en vrouwenlijn.


Hoe werkt een Elohim 13D matrix healing
dna helix.jpgTijdens het healen van de (zielen)familie blauwdrukken en herhalingspatronen in diverse verleden levens en DNA-strengen wordt er gewerkt in collectieve velden van angst, verkrachting, verdriet, macht, verlating, ziekte of  verslaving. Waar mogelijk worden ze ontladen tot aan hun eerste oorsprong, waardoor ook de toekomst van jezelf, zielenfamiliegroep en (klein)kinderen, kan helen. Dit kan alleen als de healy zelf open genoeg is en reeds leeft vanuit de ziel. Bij de meeste mensen gaan deze ongeheelde patronen terug in de vrouwen- of mannenlijn tot aan Atlantis of tot aan de eerste vader of moeder. Voorouder DNA patronen en zielengroepskarma kunnen niet door gewone healing worden opgelost. Alleen getrainde Master Healers die als kanaal kunnen werken vanuit 13 dimensies en universele liefde, hebben dat vermogen.

Wanneer stoppen herhalingslussen
Herhalingslussen stoppen als een persoon in de aardse en galactische lijn, het diepe trauma dat op ziel-emotioneel-genetisch niveau steeds werd overgedragen, heelt en zuivert. Als de zuivering na een reeks sessies door de hele lijn compleet is, dan kan de healy voortaan bevrijd leven vanuit de ziel met het Christusbewustzijns-Hart zonder de oude patronen. Het volledig potentieel komt dan fysiek, emotioneel en spiritueel, tot in de buik en het basischakra, beschikbaar. De bodymind en hersenwerking worden soms ook gezuiverd als de healer tot diep in het lichaam kan voelen en healen.
Bij een 13D matrix-master-healing voelen de healy en de healer soms meerdere (overleden) familieleden om de healy heen staan. Deze ontvangen ook healing en helpen soms ook mee. Een heel ontroerend moment. De healy, zielegroep en de toekomst worden schoner en heler dankzij ieders open bijdrage!

Wil je ook een Elohim 13D matrix healing tot aan je oorsprong?
Bel dan voor info en een afspraak: T +31 597 541539.

Meedoen aan de volgende workshops helpt je ook:
11+12/6 Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

10+11/9 Kosmisch Vuur 1

11+12/3 (2017) Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent en waarvoor je naar Aarde komt


Net als:

 


De aardegrids veranderen nu snel

Veel van de diepste, emotionele pijnen zitten vast in het aardmagnetisch veld van Gaia. Nu we openen in de wij-zorgzaamheid en Christuskracht, voelen we iets van die pijn in onszelf. Onbewustere mensen gaan erdoor in dualiteit, terwijl bewuste mensen juist de aarde en het magnetisch veld van Gaia verlichten d.m.v. eigen zuiveringsprocessen.

Op de Elohim camping, de krachtplaats en het Lemurisch bos word je (soms ook 's nachts als je slaapt) binnen geleid in het Mysterie en de Genade van het Gaia Christ Licht. Dit komt bij het Elohim Centre uit de aarde als een zacht universeel liefdeslicht dat in al je cellen doordringt. Daarnaast verlichten de Lemurische engelen van het bos voelbaar je levenszorgen en innerlijk kind.

Diamond_earth_grid.jpgOp één bepaalde plek in het Lemurisch bos activeert de Gaia-Christ-energie de Goddelijke codes die je zorgzaamheid voor al het leven, aanwakkeren.  Je wordt Liefde en draagt zorgzaamheid voor alle geziene en ongeziene wezens. Voor de stenen-, dieren- en plantenvrienden. Je veld van Een-zijn en Geluk opent zich. In het Lemurisch bos is hiervoor een speciale Inwijdingsplek en energie ontstaan.

Zogauw jij als vrouw Liefde voor al het Leven gaat geworden, in bewustzijn, hart en buik, krijg je ook de mannen in je omgeving mee. Ook zij zullen dan hun ware Zelf en Goddelijk potentieel kunnen ontwikkelen in hun lichaam en daden. De hoogste Inwijding met de Gaia-Christ-kracht is bedoeld voor mannen én vrouwen. De grootste Liefde in het universum is Goddelijke Liefde in het lichaam. Het helpt je op de meest liefdevolle en krachtige manier in het praktische leven te functioneren waardoor je zielswonden in en om je heen helen.

Wat kan je hierbij ondersteunen:


 

Vragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart. T: +31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin