Innerlijke saboteurs, mindshift en verlichtingssymptomen

Ieder heeft patronen, innerlijke saboteurs die gericht zijn tegen je ware zelf, je prachtig licht-engel worden. Je innerlijke saboteur wil onbewust je verandering uitstellen. Als je iets graag wilt dan kan hij bijvoorbeeld hoofdpijn, ja-maar denken, onverschillig, angstig of onzeker worden, veroorzaken. Je innerlijke saboteurs houden zich altijd schuil achter je karakter en denken op jou te moeten passen. Oordeel je saboteurs niet, maar volg ze ook niet.

innerlijke saboteur.jpgHet is nu of nooit

Blijf niet langer functioneren vanuit de verdichting van je ik-saboteurs. De Oorspronkelijke archieven van Gaia en het Master Plan van de Bron gaan open om jou en de aarde te verlichten en uit de verdichting te halen. Als je bereid bent licht te (laten) werpen op je saboteurs (verzet, afgescheiden gedrag, je kleine zelf of angsten) kun je dit veranderen. Je dagelijks functioneren kan dan voortdurend vanuit het Licht van je Oorspronkelijk Zelf zijn. Levend vanuit je Oorspronkelijke, multidimensionale en kristallijnen Zelf, voel je jezelf als de stralende engel en ontwaak je steeds verder uit de ik-illusie.

Tijdens je ego-oplossing en zelfrealisatie proces kun je het volgende ervaren:

- Subtiel verdriet of angst voelen zonder te weten waarvan dat is.
- Af en toe hartkloppingen of druk op de borst hebben.
- Een gevoel van ik ben er wel en ik ben er niet ...
- Druk op de ogen en oren of een pieptoon.
- Huidklachten of gewrichtspijnen.
- Gevoeligere zintuigen, (te) gevoelig worden.

Heb je ook dergelijke symptomen en hulpvragen daarover dan kun je ons bellen of mailen!

De Masterhealers bij het Elohim Centre kunnen je daar prima doorheen helpen en je verlichtingsproces vergemakkelijken. Ze kennen de stappen en moeilijkheden en hebben het zelf doorleefd. Wil niet alles zelf doen, want vaak is ook dat gebaseerd op afgescheidenheid en niet kunnen ontvangen.

Boek een consult (live of op afstand) via:

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

 


Wat je kan helpen bij je verlichtingsproces:

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin