Diepte healing op de geslachtsorganen, seksuele pijn en frustratie

 

De laatste tijd vinden er tijdens de healingsessies in de Elohim praktijk, enorme diepe healingen plaats in het bekkengebied en op de geslachtsorganen. Dit gebeurde al vaker, maar de laatste tijd signaleren de Master Healers zoveel diepgang bij de cliënten dat de healing door zielelevens heen tot aan de Oorsprong teruggaat! Oude frustratie, onmacht, overruling en misbruik worden getransformeerd, waardoor er ruimte komt voor nieuwe en vreugdevolle energie door de samenwerking van de Masterhealers bij een 2 of 3 daags doorbraakarrangement en door de samenwerking met de cliënt die meer open is dan ooit tevoren!

We mogen onze eigen interne en/of externe geheelde seksualiteit weer voelen en leven
Alles wat onderdrukt is geweest maakt plaats voor een blije stroom van levensenergie. Innerlijk en op de geslachtsorganen zelf! Dit geeft zoveel hernieuwde levensvreugde volgens alle mooie reacties die we horen!

Mannen
Bij mannen is er vaak sprake van een ingehoudenheid, een teruggetrokkenheid, een niet volledig kunnen uitdragen van hun volledig potentieel en seksuele kracht. Zij hebben zoveel te geven maar worden daar niet in gezien, zijn daartoe niet uitgenodigd, en in erkend. Dat geeft frustratie, boosheid, verdriet, onmacht en afgescheidenheid. Het hart van de man gaat dicht. 

Tijdens de Elohim healing en reading ontstaat vaak eindelijk erkenning
In een aantal sessies kan een geweldige doorbraak ontstaan. De man opent zich geheel voor zichzelf en daardoor voor de omgeving!  Zijn geslachtsorganen gaan weer stromen en stralen. Net als het ware wezen, de puurheid van de man. Voor de Elohim healers is het ook heel dankbaar om dit te mogen ervaren, deelgenoot te mogen zijn van de grote omkering! Tijdens de verblijfsdagen, is er dan ook een intens en warm meeleven!

heilige seksualiteit.jpgVrouwen zitten vast en zijn energetisch vaak dicht in het bekkengebied
Bij vrouwen is er vaak zoveel pijn op het niet mogen leven en vrijgeven van hun sensualiteit en seksualiteit in de pure vorm. Hun openheid en lichaam is vaak zo overruled en misbruikt geweest. Er is nog zoveel pijn en het zit letterlijk vast en dicht in het bekken! Door dit te erkennen en door de Master healing kan het vrijkomen en voelt de vrouw een diepere ankering en gevuldheid in het bekkengebied. Vaak zie ik (Willeke) dat het bekkengebied echt ruimer wordt en soms het bekken ook weer in de goede stand wordt gezet. Warmte en zonnigheid komen terug. Zo prachtig om te ervaren! Heupen komen weer los en de bewegingen worden steeds soepeler. Maar ook de seksuele stroom in het lichaam komt op gang. Een gevuldheid van binnenuit, of je het nu wel of niet deelt met een partner. Er is gewoon seksuele energie. De vrouw voelt zich sexy en sensueel. Dansen en genieten van het leven kan weer, als je voor de healing gaat!

Wil jij ook meer vrije stroom in je seksualiteit en levensenergie ervaren? 
Voel je dat je vastzit, het niet stroomt? Boek dan een (een serie) sessie(s) of doorbraak arrangement bij mij of één van de Elohim healers.Workshop 'Kristallijnen Tantrisch Verbindingsweekend'

met Willeke Jansen

Tantra heeft niets met platte seks te maken. Het is een levenshouding die je opent voor de diepere betekenis van je ervaringen. Het vraagt telkens weer opnieuw alle ik gedachten en triggers te zien en je er niet mee te identificeren. Het hogere in jou altijd voorop te zetten en te volgen. Het is de weg naar interne en externe mannelijke en vrouwelijke eenheid. Hierdoor kun je het leven in alles wat het je biedt omarmen. Je bewustzijn zal zich verruimen, Stilte en innerlijke balans ontstaan.
Tijdens de workshop eren we intimiteit en seksualiteit tot in het meest subtiele gevoel als meest oorspronkelijke bron van levenskracht. Deze Kristallijnen tantra workshop is één van de wegen naar het realiseren van de Goddelijke vonk in jou.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden


 

Willeke Jansen

Contact en boeken kan via:
T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor meer informatie over een persoonlijk consult

Over Willeke Ananda Jansen

Willeke 2017-klein.jpg

Als professionele satsanggever kan ik je begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie". Ik ben een ervaren Elohim docent en Master Healer-Reader,  gespecialiseerd in het begeleiden, openen en neerzetten van je Kristallijnen Zelf. Ik help je subtiel invoelend en aanvoelend vermogen, je puurheid en kwetsbaarheid samen te brengen met je meesterschapskracht. Daarnaast heb ik veel ervaring met (tweelingziel) relaties.

Klik hier voor meer informatie over mij, sessies, workshops en tekstartikelen.Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

Facebook Youtube
Twitter Linkedin