6 redenen waarom je healingspraktijk niet loopt

Bij een goedlopende healingspraktijk komt heel wat kijken

Je moet de juiste klanten aantrekken, je kwaliteit als healer kennen en geloven in jezelf. Er zijn verschillende oorzaken waarom je healingspraktijk kan stagneren. Vaak ligt het antwoord in meerdere hoeken. Bekijk hieronder 6 verschillende oorzaken waarom je healingspraktijk niet loopt.

 


 

Wil je dat een ander in jou gelooft moet je wel ook echt in jezelf geloven!

 


 

transformatie - healing.jpg

Zelfwaardering

Geloof je genoeg in je eigen kwaliteiten en vaardigheden? Je twijfelt misschien te veel of bent bang voor afwijzing en trekt je daardoor te veel terug. Ook naar de klant toe ben je dan misschien te aangepast, laat alles te veel aan de klant over en komt niet uit voor waar jij goed in bent en waar je de klant bij kan helpen. Wil je dat een ander in jou gelooft moet je wel ook echt in jezelf geloven! En beseffen wat jouw kwaliteiten zijn waar jij een ander bij kan helpen. Als jij het kunt zien zal een ander het ook zien.

 

Ondernemerschap

Je vertrouwt in jezelf als healer en/of coach maar ben je ook bezig met je doelgroep? Met hoe je hen kunt bereiken? Of blijf je zitten wachten totdat de klanten jou vinden en naar jou toekomen? Als je ondernemerschap hebt ga je creatief aan de slag. Je plaatst een advertentie, schrijft nieuwsbrieven, teksten, zit op de media waar jouw klanten ook zitten. Kortom je gaat erop uit en bent continu bezig met hoe je jouw praktijk nog meer kunt neerzetten en zichtbaar maakt op verschillende wijze. Je bent toekomst gericht en blijft steeds vooruit kijken en denken. Je speelt in op wat er nu leeft.

 

Angst voor zichtbaarheid

Als jij jouw teksten overal plaatst en iedereen gaat dat lezen, wat dan? Wat doet dat met jouw innerlijk buikgevoel? Heb je misschien nog angst voor wat mensen dan van je vinden of over je denken? Dergelijke angst gevoelens hebben vaak verbinding met vele vorige levens. Al in meerdere levens heb je je terug getrokken, durfde je je kop niet meer boven het maaiveld uit te steken. Soms werd in vorige levens je hoofd er dan ook letterlijk afgehakt. Hierdoor zijn we ons maar gaan inhouden en verbergen, dan ben je veilig en gebeurd er niets. Het gaat er nu dus om die oude overtuigingen en angst gevoelens te doorzien zodat je eigen creatiestroom weer vrijelijk mag stromen en je in je eigen flow van zekerheid komt.

 


healing - mooi.jpg


Eigen processen spelen te sterk

Iedere mens heeft een eigen innerlijke man en innerlijke vrouw. Je innerlijke man geeft richting aan wat jij wilt, zet doelen en werkt ergens naar toe. Je innerlijke vrouw is in verbinding met je intuïtie de verbondenheid met anderen en de groep en het samenzijn. Wanneer je vooral verbonden bent met je innerlijke vrouw ben je ook sterk verbonden met je eigen processen. Dit kan dan soms te veel de overhand nemen. Als je bijvoorbeeld in een proces komt met een diepere laag die zich nooit gezien heeft gevoeld, en je bent sterk verbonden met je innerlijke vrouw dan identificeer je je snel te veel met het proces. Je zal dan meer in je schulp gaan en zult niet meer of minder goed bezig kunnen zijn met wat je wilt. Met je doelen, je wensen en je richting. Het proces komt op de voorgrond en de passie en stroom van je praktijk en klandizie verdwijnt. Een goede balans tussen je innerlijke man en vrouw is belangrijk waarbij je eigen groei er mag zijn maar ook dat wat je wilt neerzetten net zo krachtig overeind blijft.

 

In tekorten denken

Misschien heb je nog overtuigingen vanuit dit leven en vorige levens ten aanzien van materie en geld. Ergens geloof je niet dat er altijd genoeg zal zijn en ben je vooral afgestemd op het bewustzijn van tekorten. Je durft dan misschien niet zoveel geld te vragen, wilt met iedereen rekening houden, of trekt ook vooral die doelgroep aan die weinig te besteden heeft. Je gelooft niet in overvloed en dat er altijd genoeg zal en denkt dat jij met alles rekening moet houden of jezelf in bochten moet wringen. Het omzetten en doorzien van deze beperkende overtuigingen is dan nodig.

 

Perfectionisme

transformatie - vlinder.jpgBen je als kind vooral opgegroeid met dat jij je best moest doen of heb je nog overtuigingen uit vorige levens meegenomen dat je hard moet werken en dat je alleen dan succes hebt? Dan zal vanuit ontspanning en vertrouwen een praktijk opzetten soms lastiger kunnen zijn. Je eist te veel van jezelf. Het leuk vinden van het werk dat je doet in je praktijk kan hierdoor komen en gaan. Wanneer je meer naar je buik en onderste chakra’s groeit, daar opgevuld raakt met je eigen licht zal het ‘je best moeten doen’ loslaten. Je raakt minder gehecht aan uitkomsten en of je klanten wel of niet met een goed gevoel naar huis gaan. Het gaat je dan om de liefde die je er in stopt, ongeacht de precieze uitkomst. Uiteraard ben je blij als ze iets aan je sessies en coaching hebben maar je bent er niet afhankelijk van. Je hebt geleerd jezelf te bevestigen en bent niet langer de bevestiging van je klanten nodig.

 


TIP!

tip 2.jpgHeb jij een healingspraktijk en wil je dat je praktijk nog meer stroomt? Ben je opzoek naar een flow, inspiratie en vertrouwen? Doe dan mee aan de oefendag voor healers. Je ontvangt inspiratie, tips en feedback die je groei en ontwikkeling enorm doet versnellen. Juist door samen met een groep te oefenen haal je het healerschap sneller in huis. De groep zal blijvend een positieve verandering aan je geven! Je komt uit je comfortzone en durft nieuwe wegen te bewandelen. De weg naar succes!

Klik hier om je op te geven voor de aankomende healings-praktijk-oefendag

 


 

Marlisa 2016.JPG [1]

Wil je inzicht in je levensmissie, relaties of het werk van je hart?

Ik, Marlisa Hof, geboren voor de nieuwe tijd, help kinderen, jongeren en volwassenen die niet meer aansluiten bij het oude systeem of in het algemeen niet lekker gaan. Ook koppels begeleidt ik op hun levens- en relatie-pad naar meer geluk. Tijdens mijn healingen ben ik een helder kanaal voor de hogere, zowel als aardse dimensies. Ik stem me altijd  af op de bedoeling van de ziel en Goddelijke Essentie van de cliënt.

Samen met de rest van het team van master healers geef ik persoonlijke sessies en doorbraakarrangementen op het Elohim Centre. Wil je daar meer over weten? Klik dan hier.

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin