5 oorzaken die het geven van healing-reading lastiger maken

Het is een groeiweg om te leren healen en readen vanuit vertrouwen en gemak

Om helemaal zelfverzekerd te zijn van jezelf en te vertrouwen op wat er komt tijdens een healing of reading is vaak niet vanzelfsprekend. Dit kan veroorzaakt worden door veel verschillende redenen, beschreven hieronder in het artikel. Lees het artikel om te weten waarom je je healingen nog niet vanuit volledig vertrouwen kunt geven!

 

1) Onzekerheid, twijfels, faalangst

passie.jpg

Je gelooft niet genoeg in jezelf en dat jij een ander kunt helpen. Je vertrouwt niet genoeg op je eigen intuitie en twijfelt steeds weer of het wel klopt wat je doet of zegt. Je bent te veel bezig met hoe jij het doet, in plaats van dat je verruimt en vertrouwt op wat er mag gebeuren  voor de ander. Misschien vergelijk jij jezelf steeds met andere healers die je kent en vind dat je net zoals hun moet zijn. Je kijkt te veel naar wat niet goed gaat of wat nog beter kan en hebt te weinig oog voor waar je wel goed in bent. Je hebt weinig verbinding met je eigen innerlijke kracht en te veel verbinding met de niet-gelover en slachtoffer in jezelf. Het omzetten van de overtuigingen die je bent gaan geloven over jezelf en bewust worden van hoe je naar jezelf kijkt is belangrijk.


2) Geen goede aarding

Om krachtige healing en reading te kunnen geven is het belangrijk dat jijzelf een goede aarding hebt. Des te meer jij je hoger en aardse lichtdeel belichaamt des sterker de helende energieën en informatie door je heen kunnen werken. Je bent dan een transpersoonlijk kanaal voor de aarde en hogere dimensies. Ook zal je dan diep in het lichaam, cellen en DNA van iemand kunnen healen. Heb jij het verlangen naar je onderste chakra’s te groeien en ben je bereid door diepere lagen van je eigen systeem te gaan? Dan zal je een steeds diepere aarding belichamen en kom je werkelijk thuis in oerveiligheid en innerlijke vrede. 

 

3) Afgescheiden gedachten

Vaak gelooft je eigen systeem nog in afgescheiden gedachten zoals; niemand zit te wachten op mij, mensen zien mij niet staan, pas als ik er veel moeite voor doe kan ik een goede healer zijn, niets komt mij zomaar toevallen. Dergelijke overtuigingen zitten vaak diep in je systeem waardoor ze je sterk beïnvloeden. Je hebt dan voor dit leven vaak meerdere levens gehad waarin deze overtuigingen steeds weer zijn bevestigd. Het is hierdoor een werkelijkheid geworden waarin je systeem nu gelooft. Je kunt dan daadkracht, creativiteit en een positieve flow missen. De overtuigingen zorgen ervoor dat jij je inhoud of en niet in je kracht en mogelijkheden gelooft.

 

4) Je best moeten doen, perfectionismestilte retreat 2.jpg

Ben je als kind opgegroeid met dat jij je best moest doen of heb je nog overtuigingen uit vorige levens meegenomen dat je hard moet werken en dat je alleen dan succes hebt. Dan is het vaak lastiger om vanuit ontspanning en vertrouwen een healing te geven. Je gaat dan toch sneller naar je denken, wil alles graag zelf controleren en zorgen dat je wel genoeg je best doet. Het openstaan vanaf je kruin voor de engelen, kosmische informatie en lichtmeesters en als kanaal fungeren is dan niet volledig mogelijk. Het is dan vooral je eigen persoonlijkheid die aan het stuur wil zitten en er van afhankelijk is of er wel genoeg gebeurt bij degene die je een healing geeft. Het geven van een healing gaat dan toch gepaard met enige stress en spanning in je lichaam.

 

5) Je kent nog te weinig de eenheid

Je systeem is nog niet ver genoeg geopend waardoor je de healing of reading niet kan geven vanuit ‘kanaal’ zijn. Kanaal zijn betekent dat niet jij het werk hoeft te doen, maar dat het de engelen, lichtmeesters en Spirits zijn die door je heen werken. Zonder dat jouw belangen, het goed willen doen, en de ander willen helpen, hier tussen komen. Het is dan belangrijk eerst verder te groeien naar je ziel en zielskwaliteiten waardoor je persoonlijkheid en ik-gevoel verruimt.

 

Herken je bovenstaande oorzaken en wil jij hier graag aan voorbij?tip 2.jpg

Je eigen healerschap tot in je basis belichamen? Kom dan naar de oefendag voor healers en readers. Je ontvangt inspiratie, tips en feedback die je groei en ontwikkeling enorm doen versnellen. Door samen met een groep te oefenen haal je je healerschap en zelfvertrouwen sneller in huis. Je zult merken dat sneller wordt opgetild naar je eigen hoger bewustzijn waardoor het healen dan veel gemakkelijker is. Na afloop zul je het verschil merken in je healingen en readingen, ook als je weer thuis bent. Je neemt vertrouwen, ervaring in je healerschap, inspiratie en daadkracht mee naar huis.

Klik hier om je op te geven 

Wil je inzicht in je levensmissie, relaties of het werk van je hart?

Marlisa 2017-klein.jpgIk, Marlisa Hof, geboren voor de nieuwe tijd, help kinderen, jongeren en volwassenen die niet meer aansluiten bij het oude systeem of in het algemeen niet lekker gaan. Ook koppels begeleidt ik op hun levens- en relatie-pad naar meer geluk. Tijdens mijn healingen ben ik een helder kanaal voor de hogere, zowel als aardse dimensies. Ik stem me altijd  af op de bedoeling van de ziel en Goddelijke Essentie van de cliënt.

Samen met de rest van het team van master healers geef ik persoonlijke sessies en doorbraakarrangementen op het Elohim Centre. Wil je daar meer over weten? Klik dan hier.

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin