De wijsheid van de Eenhoorn

Sinds de val van Atlantis, zo'n 13.000 jaar geleden, zijn we gescheiden geraakt van de ongeziene werelden. We zijn het contact met de Bron, onze sterrenafkomst, waar we geleefd hebben en van waaruit we gevoed werden en worden, en het contact met engelen, gidsen, natuurspirits en de eenhoorn kwijtgeraakt.

We hebben een gezamenlijke Oorsprong en evolutieplan met de natuur!

Eenhoorn, mystiek.jpgKobolden en kabouters, deva's, feeën en elfen werden naar de sprookjeswereld verbannen en eenhoorns en draken werden fabeldieren. Maar nu onze subtiel voelende ziel zich weer opent worden we weer uitgenodigd met hen samen te komen om de ontwikkeling naar meer eenheid, harmonie en vreugde, de ontwikkeling van de  nieuwe Mens en Aarde, mogelijk te maken. We hebben een gezamenlijke Oorsprong en evolutieplan met de natuur! De natuurspirits proberen hun angst voor misbruik door mensen los te laten en wij mogen ons realiseren dat Moeder Natuur er eerder was en wij haar gast zijn. Dat we de onschuld en teerheid van het natuurrijk mogen respecteren.



Natuurwezens zijn onschuldig en subtiel omdat ze minder ik-kracht hebben dan wij

Als nieuwetijds engelen-mens begrijpen we dat de natuur niet onderworpen wil zijn aan de mens, maar wil samenwerken met de Mens en zijn subtiel Magische kind. Wil samenwerken aan een nieuw gezamenlijk Paradijselijke bestaan zoals in in het oorspronkelijke Lemurië.

 

Deva’s, individuele Atlantisch Elfen, trollen en kobolden volgens het Christusbewustzijn

Het Elohim team en de bezoekers erkennen Deva's, Draken en Natuurwezens. Ze gaan er bewust en respectvol mee om en dat is heel duidelijk voelbaar in de natuur op de Elohim Krachtplaats. Daar is de toekomst, het 5,5 hectare grootte, nieuwe Paradijs met bewuste en subtiel aanvoelende mensen en natuur, al een realiteit.


Deva’s (natuurengelen) bieden bescherming en alles straalt er meer

De Deva’s, individuele Atlantische Elfen, de trollen en kobolden; ze volgen het Christusbewustzijn en nemen spectaculair toe in aantal. Ook werken ze samen met de Lemurische engelen die hun thuis hebben in het Lemurisch bos van de Elohim Krachtplaats. Niet alleen mensen krijgen vanuit de kosmos nieuwe kennis en nieuwe technologie ingefluisterd, maar ook kabouters. Kabouters verzorgen de mineralen van de plantenwortels en fluisteren de verfijnde mens nieuw verworven kennis in. Zij hebben een 'dome', een thuis en rustplek, dat beschermende cirkels kent en vragen ons dat niet zomaar te betreden.

Deze samenwerkende eenheidsliefde overstraalt engelen, mensen en natuurspirits waardoor versluiering oplost en de plek een plek van Licht wordt.

Eenhoorn wijsheid

natuur spirit.jpgZo schuiven de drie grote Rijken ineen: de Hemelse of Kosmische Rijken, het Mensenrijk en de Rijken van de Natuurwezens en Deva’s onder de hoede van de Christuskracht, de aartsengelen en het Elohim Bewustzijn. Dit brengt tientallen eenhoorns in de ijlere sferen boven de Elohim Krachtplaats. Zij brengen het nieuwe, paradijselijke wij-leven dat de subtiele mens en ongeziene werelden omarmt, vreugdevol en dynamisch is.

Als een eenhoorn iemand met zijn hoorn aanraakt, activeert dat onmiddellijke heldere wijsheid en innerlijke groei. Iets wat geregeld ook tijdens Elohim workshops gebeurt en dan voelbaar is. Hoe iemand een natuurwezens ziet of ermee communiceert is persoonlijk. Tekeningen zijn slechts archetypen.

 


 

Hoe kun je meer in contact komen met de natuurwezens?

 


 

Natuurwezens (4).JPGSjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

Tijdens deze workshop ontwikkelt de subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen van je buikgevoel. Een grote verbondenheid met de subtiele natuur en je magisch kind is de schat die je voorgoed mee naar huis neemt. Je leert natuurwezens onderscheiden, aardehealing geven, een chakra of elfentuin aan te leggen, je maakt een sjamanen reis, leert verloren (je) zieledelen ophalen, met planten en spirits communiceren en hun medicinale/spirituele werking aanvoelen/benoemen. De liefde die je voor moeder natuur zult voelen, het samen zijn vanuit je essentie, raak je nooit meer kwijt!

Klik hier voor meer informatie

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin