De wijsheid van de Eenhoorn

Geschatte leestijd: 5 min - Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Sinds de val van Atlantis, zo'n 13.000 jaar geleden, zijn we gescheiden geraakt van de ongeziene werelden. We zijn het contact met de Bron, onze sterrenafkomst, waar we geleefd hebben en van waaruit we gevoed werden en worden, en het contact met engelen, gidsen, natuurspirits en de eenhoorn kwijtgeraakt.

We hebben echter een gezamenlijke Oorsprong en evolutieplan met de natuur!

Eenhoorn, mystiek.jpgKobolden en kabouters, deva's, feeën en elfen werden naar de sprookjeswereld verbannen en eenhoorns en draken werden fabeldieren. Maar nu onze subtiel voelende ziel zich weer opent worden we weer uitgenodigd met hen samen te komen om de ontwikkeling naar meer eenheid, harmonie en vreugde, de ontwikkeling van de  nieuwe Mens en Aarde, mogelijk te maken. We hebben een gezamenlijke Oorsprong en evolutieplan met de natuur! De natuurspirits proberen hun angst voor misbruik door mensen los te laten en wij mogen ons realiseren dat Moeder Natuur er eerder was en wij haar gast zijn. Dat we de onschuld en teerheid van het natuurrijk mogen respecteren. Mede door het in onszelf te leven.

Natuurwezens zijn onschuldig en subtiel omdat ze minder ik-kracht hebben dan wij

Als nieuwetijds engelen-mens begrijpen we dat de natuur niet onderworpen wil zijn aan de mens, maar wil samenwerken met de Mens en zijn subtiel Magische kind. Het innerlijk kind van onze hogere ziel en lichtlichamen. De natuur wil samenwerken aan een nieuw gezamenlijk Paradijselijke bestaan zoals in in het oorspronkelijke Lemurië.

Deva’s, individuele Atlantisch Elfen, trollen en kobolden volgens het Christusbewustzijn

Het Elohim team en de bezoekers erkennen Deva's, Draken en Natuurwezens. Ze gaan er bewust en respectvol mee om en dat is heel duidelijk voelbaar in de natuur op de Elohim Krachtplaats. Daar is de toekomst met het 5 hectare grootte, nieuwe Paradijs als zijnde meer eenheid met de natuur en met bewuste en subtiel aanvoelende mensen al een jarenlange realiteit.

Deva’s (natuurengelen) bieden bescherming en alles straalt er meer

De Deva’s, individuele grotere Elfen, de trollen en kobolden; ze volgen het egoloze Christusbewustzijn en wijhart en nemen spectaculair toe in aantal. Ook werken ze samen met de Lemurische engelen die hun thuis hebben in het Lemurisch bos van de Elohim Krachtplaats. Niet alleen mensen krijgen vanuit de kosmos nieuwe kennis, doelen en nieuwe technologie ingefluisterd, maar ook kabouters. Kabouters verzorgen de mineralen van de plantenwortels en fluisteren de verfijnde mens nieuw verworven kennis in. Zij hebben een 'dome', een thuis en rustplek, dat beschermende cirkels kent en vragen ons dat niet zomaar te betreden maar ons gevoel te gebruiken en hun "thuis" en terugtrekplek te respecteren.,.

Een samenwerkende eenheidsliefde overstraalt engelen, mensen en natuurspirits waardoor versluiering oplost en zware gedachten niet blijven hangen. De plek werd daardoor in de loop der jaren ook een gewijde natuurkrachtplek. Een plek van multidimensionaal Licht en een woon-werk-plek voor geaarde, sensitieve, bewuste mensen.

Eenhoorn wijsheid

De drie grote Rijken schuiven nu ineen: de Hemelse of Kosmische Rijken, het Mensenrijk en de Rijken van de Natuurwezens en Deva’s onder de hoede van de Christuskracht (ik-loze eenheidsliefde), de aartsengelen en het Elohim Bewustzijn. Dit brengt tientallen eenhoorns in de ijlere sferen boven de Elohim Krachtplaats (en ook als edelsteen beeldjes in de Elohim kristalwinkel en webshop). Eenhoorns symboliseren het nieuwe, paradijselijke wij-leven dat de subtiele mens en ongeziene werelden omarmt, vreugdevol en dynamisch is. De nieuwe aarde dus!

Als een eenhoorn ongezien iemand met zijn hoorn aanraakt, activeert dat onmiddellijke heldere wijsheid, een paradijselijk gevoel en innerlijke groei. Iets wat geregeld tijdens een helende tuinbezoek of Elohim workshop gebeurt en dan vaak ook voelbaar is voor de bewuste en subtiel voelende gast. Hoe iemand een natuurwezens ziet of ermee communiceert is heel persoonlijk. Weet dat afbeeldingen en tekeningen slechts archetypen zijn.


Hoe kun je meer in contact komen met de natuurwezens?


Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

Natuurwezens (4).JPG

Tijdens deze workshop ontwikkelt de subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen van je buikgevoel zich. Een grote verbondenheid met de subtiele natuur en je magisch kind is de schat die je voorgoed mee naar huis neemt. Je leert ook aardehealing geven, een chakra of elfentuin aanleggen, je maakt een sjamanen reis, leert verloren (je) zieledelen ophalen, met planten en spirits communiceren en hun medicinale/spirituele werking aanvoelen/benoemen. De liefde die je voor moeder natuur zult voelen en het samen zijn vanuit je essentie, raak je nooit meer kwijt!

Klik hier voor meer informatie


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin