Aanvullende informatie Kosmisch Vuur 2

Gebiedsreading leren
Alleen als de tijd het toelaat is er nog ruimte op voor elkaar een reading te doen (en/of een healing te geven) op het gebied waar je woont. De oorspronkelijke en karmische energie; wat zegt dat over jou en wat kun je ermee?

Verdere healersopleiding
en verdieping is na deze opleiding mogelijk en vind je in de Merlin opleiding en MHRC opleiding.


Als "kanaal" werkend is al het energiewerk gemakkelijk, je zult het meemaken!

Je zult er van versteld staan met hoeveel gemak en kracht je deze grote power aan healingsenergie uit je hart en handen naar anderen kunt channelen, ook als je nooit eerder healing gaf!! Over het helende effect van je lichtwerk zal je versteld staan.


Enorm eigen zuiveringen en ontwikkeling

Daarnaast zullen we tijdens de transmissies, samen met de Bovenwereld en vele engelen, verder werken aan eigen hogere graden van zuivering, het belichamen van  Liefde, God, Godin, zelfrealisatie en je bijdrage aan de wereld. Net als altijd gebeurt er weer precies wat nodig is voor jou en de aarde!

 


Voor je praktijk, bedrijf of anderen een extra kristal meeprogrammeren?
Je eigen geprogrammeerde Lemurische huiskristal ontvang je bij de opleiding maar je kunt meerdere kristallen tegelijk programmeren voor meerdere situaties. Denk aan het huis van je familie, je bedrijf, tuin, aardehealing of voor in de auto. Schaf vooraf een DNA Healingsset aan om nog meer te hebben aan de opleiding

Je kunt in je lichaam en geest bepaalde blokkades hebben die bij aanmelding voorafgaand aan de opleiding, door de engelen thuis al aangetrild zijn. De DNA set zal dat proces ondersteunen en je helpen zuiveren. Vooraf en achteraf. Tijdens de opleiding kunnen de transmissies op zachte en gemakkelijker wijze door deze blokkades heengaan. Daardoor kan je volledig potentieel makkelijker door je chakra's komen zodat het naar je cellen, DNA, lichaam en aarding gaat. De DNA-set is ook na afloop van de opleiding, als de transmissie healingen thuis nog door gaan en je opgehaald hogere Licht verder moet integreren, belangrijk. Deze set is te koop in de kristalwinkel of online.


Meebrengen van foto's en krachtvoorwerpen bij Kosmisch Vuur1 + Kosmisch Vuur 2 & multidimensionaal Healer

Voor vrienden en bekenden mag je foto's meenemen als je toestemming hebt gekregen van hen. Ze zullen ook delen van de healingen en transmissies ondergaan en moeten daarom op de hoogte worden gesteld van mogelijke uitwerkingen. Tijdens de opleiding kun je je meegebrachte kristallen en krachtvoorwerpen op laten laden door het aanwezige Licht.


Herhaler van deze opleiding
Kosmisch Vuur 1 en Kosmisch Vuur 2 worden door veel mensen herhaald (tegen flinke korting).
Je kunt bij Kosmisch Vuur 2 je eerdere kristal uploaden in de nieuwe energie of vooraf een nieuwe aanschaffen in de kristalwinkel of online. Dit kristal zit niet bij de herhalingsprijs in.


Klik hier om je aan te melden voor de workshop


Filmpje YouTube over de workshops van Joke


Sylabus
Deze multidimensionale opleiding kent geen sylabus. Je leert werken als verantwoord "kanaal" met de Bron samen en niet vanuit kennis of het eigen wil gestuurde mentale niveau. 


 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen