Aanvullende informatie Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing

Tip: Merlin producten
De Elohim geopende, geactiveerde en geprogrammeerde Merlin producten activeren het Merlin bewustzijn in jou. Je staat daardoor open om de Merlin healingen en tools gemakkelijk te ontvangen en diepgaand te integreren tijdens de workshop. Hierdoor haal je nog meer uit de Merlijn workshop. Zorg dus voor een goede voorbereiding en begin alvast te werken met de magische Merlin producten waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Merlin Amethisten (door Joke geprogrammeerd met blije magische scheppingskracht)
Merlin zelfrealisatietinctuur
Merliniet edelsteen


 

Kwaliteit korte Merlin beroepsopleiding
De Merlin beroepsopleiding geniet al sinds 2003 grote landelijke bekendheid. Vele afgestudeerden Merlin-healers werken reeds met de opgedane ervaring en kennis in een praktijk. Ze onderscheiden zich door de kracht, goede resultaten en het kunnen ontstoren van huizen en organisaties.
Een opleiding om je Merlintools en kennis niet alleen voor anderen in te zetten, maar ook om je Divine scheppingskracht en oneindige mogelijkheden in je leven toe te kunnen passen als de multidimensionale scheppende Goden/Godinnen die we allemaal zijn. Het onmogelijke kan mogelijk worden, ook in jouw leven! Leer op integere wijze met de hoogste Magie te spelen!

 


De Merlin opleiding bestaat o.a. uit 2 weekenden die los van elkaar gevolgd kunnen worden. Het maakt niet uit of je 1 of 2 eerder doet.

1) Merlin-Merlina opleiding1
2) Merlin-Merlina opleiding2


Waarom bij het Elohim Centre? merlijn 2013.jpg
Op de Elohim Krachtplaats en in de Helende Tuinen ervaar je reeds een stukje nieuwe Aarde. De sluiers tussen de dimensies zijn er dun. Op de Krachtplaats opent jouw volledige potentie, je hoogste Licht en oorspronkelijke Magische Zelf tijdens de workshops gemakkelijker in je persoonlijkheid. Ook de natuur opent er zich in al haar schoonheid, bezieling en dimensies. Natuurspirits zullen samenwerken met Merlin en doen mee! De Elohim Krachtplaats, de Helende Tuinen, waaronder Merlin's krachttuin zowel als de Merlin krachttuin tinctuur  ondersteunen je Magische Kwaliteiten en het openen van je hoogste Licht.  

 


Merlijnopleiding als toegang tot andere Elohim beroepsopleidingen
Na de Merlin-opleiding kun je, als je wilt, ook verder gaan met de beroeps-opleidingen "Master Healer-Reader-Coach", de "" of de beroepsopleiding tot Heilig Magiër. Zie de site bij "opleidingen" . Zie www.elohim-centre.org bij "opleidingen".


 

Master healer reader coach.jpg
Je hoeft niet helderziend of healer te zijn

Je liefde voor de natuur en mensen, open zijn, is alles wat je nodig hebt om deel te nemen aan deze beroepsopleiding als Merlin-Merlijn (aarde-) healer.  Merlin en Merlina zullen je helpen!

Al beginnen tijdens je opleiding?

De Merlin-opleiding van enkele weekenden heeft een dusdanige kwaliteit dat je direct in staat bent met de door jou opgedane kennis en kwaliteiten te healen op magische en krachtige wijze! Deze beroepsopleiding is zowel een snelweg voor de verdieping van je therapeutische en aardehealers praktijk, als voor meer eenheidsbeleving, blijdschap,de stralendheid van je innerlijk kind en zelfrealisatie.


Klik hier om je aan te melden voor de workshop

 


Tip:

Deze workshop is een onderdeel van het volledige verdiepingspakket "Leer werken met magie, engelen, natuurwezens en Gavenbestaande uit workshops, sessies en audio opnames.

 


 Lees meer over de absolute krachten van Merlin de weekend opleiding

 


Contact en route

E: info@elohim-centre.org
T: +31 (0) 597 541539