Vermoeidheid en ziekte slaan toe ondanks al je inzichten

Vermoeidheid en ziekte slaan toe ondanks al je inzichten en het luisteren naar helende audio-opnames


Mooi dat je al probeert nergens meer een verhaal van te maken, zodat je in je ware zelf en niet in je ik-illusie-identificatie verblijft. Ook als je ikje zich afvraagt waar je nu in hemels naam mee bezig bent en waarom je zoveel ups en downs voelt!


stress, ontspanning.jpgHet kan aanvankelijk moeite kosten om vertrouwen te houden in het zelfrealisatieproces. Des te dieper je ontspant en aardt in je lichaam, des te meer vermoeidheid of opgeslagen onverwerkte emoties kunnen loslaten uit je cellen en DNA. Dat kan ups en downs geven. Vermoeidheid laat laagje voor laagje los, doordat ongemerkt de "ik-doener" en het vele "moeten" verdwijnen en je lichaam en lichtlichamen, op meer licht en egoloosheid gaan resoneren.

De vermoeidheid van je lichaam is gestapeld door het jarenlang
(ook in meerdere levens) moeten, willen en doen vanuit je ikje
Let er daarom vanaf nu op dat je niet "doet", alleen vanuit je plichtgevoel en wilskracht, maar dat je handelt, spreekt en denkt vanuit het ruimere Wezen dat je bent, vanuit Zijn en de Flow. Dat maakt je minder moe en roept ook minder weerstand en al te veel denken, op. Let op dat het niet slechts je ikje en je hoofd zijn die je aan het werk zetten. Bij alles wat je doet vanuit je ware zelf en verruimde wezen, voel je dan je basisrust in je lichaam, ook al moet je veel doen binnen een korte tijd. Je loopt dan niet alleen rond als "hoofd". Daar kun je op letten en op tijd verruimen! Veel van dergelijke tips om verlicht te raken geef ik dan ook in de workshops en satsangs mee.


 

Als je meer bent gaan leven vanuit je ziel dan vanuit je hoofd, kan je lichaam ook oude, onverwerkte emoties (van dit en eerdere levens) omhoog brengen in de vorm van (ernstige) ziektes

Nu je gaat leven vanuit je hoger Licht, werkt dat als een healing die tot in de cellen en zelfs het DNA, de  oude, onbewuste opslag, eruit gooit.vrijheid sprong.jpg Denk in het geval van fysieke klachten niet alleen aan symptoombestrijding en de dokter, maar vraag zielematrixhealing en een doorbraak arrangement aan gespecialiseerde master healers en readers die de weg al zijn gegaan, zodat je lichaam niet alleen middels ziekte de oude opgeslagen energieën hoeft om te zetten.

Het is immers niet niks als je vanuit al je levens het functioneren van je ikje en de daarbij horende onverwerkte gevoelens loslaat. Je verlichtingsproces brengt ALLES maar kost ook ALLES.
Na dergelijke healingen merk je dat je ook steeds gemakkelijker in je stralende, ware zelf engel blijft. 

Mocht je nog meer vragen hebben denk dan aan een gratis 5 min. of langer (betaald) consult.
Dit kan live zowel als telefonisch, maar live is sterker. Ook kunnen de workshops of een bezoek aan de Krachtplaats je ondersteunen om de diepere thema's van je ziel te veranderen.

Contact en route
T: +31 (0) 597 541539
E: info@elohim-centre.org

 Vragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart. T: +31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin