Aanvullende informatie 6 dimensionaal Magisch kind en creatiekracht

Bos, mystiek.jpg

Vreugde, Creatiekracht, Merlin, Sananda (1), Pan (2), Ra (3) Magie en Eenheidsbewustzijn

Het belichamen van de 6de dimensie betekent functioneren in het Rijk van Dromen, oneindige levensvreugde en Creatiekracht, van Merlin, Sananda (1), Pan (2), Ra (3). Van Magie en Eenheid met de scheppende (Licht) Meesters aan deze en gene zijde. Een Ontwaakte (onzelfzuchtige) Pillar of Light leeft vanuit dit volledig potentieel voor de essentie en grotere levenstaak. Hij/zij laat elke pijn, verlatenheid en onzekerheid van het kleine zelf achter zich en doet mee aan het Grote Creatie-Plan voor "The New Diamond Earth". Voor geheelde relaties en omgangsvormen met elkaar, de natuur, thuis en op het werk. Overal trilt je meesterschap en nieuwetijds bewustzijn in door.

Meer welzijn, wereldeenheid, gezondheid en overvloed

Na afloop van de workshop zul je als (Ontwaakte) Pillars of Light je maatschappelijke en sociale plek nog meer kunnen gaan innemen! Velen zullen in de toekomst in kleine groepjes met elkaar gaan samenwerken voor nieuwetijds wij-organisaties en samenlevingsvormen die op hun beurt zullen leiden naar meer welzijn, wereldeenheid, gezondheid en overvloed.

Verbinding, kosmos, samenwerking.jpgBen je een (toekomstig) Al-Eenheids meester?

De Al-Eenheids-Meesters werken vanaf het aardse Plan en vanuit de Sferen en zijn allen onderling verbonden, hetgeen een mega Kracht voortbrengt. Zij zijn de scheppende Meesters van het 13-dimensionale Wit-Gouden Christus Licht. Zij gaan in alle chakra's en meridianen hun 6 tot 13-dimensionale Lichtlichamen belichamen. (Aardse (aankomende) Meesters en Pillars of Light hebben vaak hun lichtlichamen en hogere zieledelen al geïnstalleerd en ter beschikking gekregen tijdens de Elohim online groepshealingen of zullen dat nog gaan doen.) Langzaam zal na deze workshop, zich een aardse vertaalslag van je hogere dimensies ontwikkelen binnen jouw God-Godin en Meester zijn. Dit zal je gedrag, vaardigheden, buikgevoel en houding doorstralen en positief veranderen.

Hogere Merlin en Pan Magie van Atlantis en Lemurië!

Het belichamen van je 6 dimensionale zelf schenkt je de hogere Merlin en Pan Magie van Atlantis en Lemurië! Magische creatie-tools kunnen voortkomen uit je eigen lichaam. Een groot Elohim-, en Druïdisch Kosmisch Bewustzijn, de Krachten van de Kabbalah, Kennis en Magie uit Egypte, India, het oude Perzië en de Keltische mysteriëen vind je op vernieuwende wijze terug. Voorbij alle niveau's van Creatie, gebaseerd op Kosmische Wil-hoogste Intentie, creeër jij met het grootste gemak.

Joke ElZiam Nootebos en haar Inwijdingen

Doordat Joke zelf een Ontwaakte, belichaamde Pillar of Light en Ingewijdene is die sinds haar vroege jeugd meewerkt aan de toekomst van "the New Diamond Earth" in het Grote Creatie-Plan, kan ze ook de volledige energie op je overdragen tot diep in je basis. Dergelijke grote Inwijdingen worden gegeven door de kring van Al-Eenheids-Meesters die werken vanuit het Kosmisch Plan voor Aarde en Melkweg. Na afloop van de workshop zul je weten of jij er ook één van Bent.

Voetnoot
1= universeel geascendeerde Jezus
2= Natuur God
3= Egyptische en Atlantische zonnegod

 

Klik hier om je aan te melden voor de workshop

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen