Speciale Elohim VIP dag voor vrienden en koppels

Een leuke dag uit met vrienden of met zijn tweeën?

transformatie - vlinder.jpgZijn jullie een koppel, vrienden of een team? Misschien hebben jullie iets te vieren en gunnen jullie elkaar een heerlijke dag samen. Laat je/jullie onderdompelen in een bad vol helende energie, inzichten, verrassingen en bekrachtigingen! Geniet van elkaar, de edelstenen, readings en de groene Krachtplaats!

Willen jullie niet alleen iets leuks maar samen ook iets heel bijzonders doen?
Meld je dan aan voor deze speciale Elohim VIP dag!

Een groot deel van de dag worden jullie begeleid door een Elohim Master Healer Reader Coach
Het is een afwisselende dag vol leuke, helende en inzichtgevende activiteiten. Ieder wordt bekrachtigd in haar of zijn kwaliteiten en essentie. Door een hele dag in het eenheidsveld van de Krachtplaats te zijn zullen je cellen, aura en zielsdelen opengaan. Het zal een enorme bevestiging zijn voor jullie eigen Licht.  Opgetild, bekrachtigd en vervuld zullen jullie naar huis gaan met prachtige herinneringen van verbinding en eenheid.


Aankomst

De dag begint om 10.30 uur en eindigt rond 17.00 uur. Bij aankomst worden jullie in de kristalwinkel warm ontvangen en kunnen jullie eerst even aankomen met koffie/ thee en koekjes. De healer, reader zal zich voorstellen en met jullie de dag doornemen. Jullie worden een groot deel van de dag begeleid en er is ruimte voor readingsvragen.


Master, Healer, Reader, Coach
De VIP dag wordt begeleid door één van de onderstaande Master, Healer, Reader, Coaches. Naar gelang hun agenda mogelijkheid en wie het meest passend is zal er een Healer, Reader uitgekozen worden. Ook mogen jullie zelf een voorkeur aangeven.


Speciale reden of intentie

Mochten jullie je aanmelden voor een VIP dag met een speciale reden of intentie dan mogen jullie dit van te voren aangeven, mogelijk dat dit dan in de planning wordt verwerkt. Uiteraard is dit niet noodzakelijk.  


Wat gaan jullie o.a doen/ ervaren:

  • Je ontvangt bijzondere, individuele en/of vriendschaps- of groepsreading met soms ook healing als je dat wilt
  • Samen met de Healer-Reader wandel je door de Helende Elohim Tuinen en hebt daar allerlei positieve ervaringen, inzicht- en oplaadmomenten. De Healer-Reader kan je vervolgens vertellen wat hij/zij voelt in je/jullie aura en (energie-) lichaam
  • Bekrachtiging voor ieders wezen en zielskwaliteiten
  • Een uur lang zul je genieten van een zeer bijzondere, multidimensionale kristallegging op je chakra's!
  • Heerlijke bio koffie/thee, koekjes en lunch
  • Ieder gaat naar huis met een cadeautje
  • En nog veel meer!

Prijzen:

  • Een VIP dag bedraagt voor 2 personen €444,-
  • Na de 2e persoon geldt er per persoon een extra bedrag van €100,-


Aanmelden:
Meld je tijdig aan, minimaal 3 weken tevoren. Omdat de Healer, Reader, Coaches ook individuele sessies geven zijn ze niet altijd beschikbaar voor een hele dag. Des te eerder jullie erbij zijn des te groter de kans dat de Healer, Reader beschikbaar is.

Je kunt je aanmelden door met ons telefonisch of per email contact op te nemen:
T: +31 (0) 597 54 1539
T: +31 (0) 597 52 2308
E: info@elohim-centre.org


Tip! Mee dineren
Het is ook mogelijk rond 17.30 uur mee te dineren met de woon-werk-gemeenschap in huiskamerrestaurant "Gaia’s overvloed"om zo jullie mooie en gezellige dag, feestelijk en voldaan, af te ronden. Geef dit tijdig aan en boek het er apart bij. Voor prijzen klik hier.