Vakantieweek activiteiten

 
 

Lees hier meer over het programma

 

Dinsdagmiddag 15.00 – 17.00 uur : Bijeenkomst “Leven vanuit Essentie en Kristallijnen Zelf”

Stel je vragen, zoals waar sta jij nu op je Pad? Open jezelf voor liefde en eenheid. Hoe leef jij je essentie en kristallijnen zelf in het dagelijks leven? Wat kom jij tegen als blokkades en waar wil jij graag in groeien?
We starten met een meditatie/transmissie waardoor je dieper met je buikgevoel contact zult krijgen en je ruimer en stiller voelt. Je krijgt tips en ondersteuning d.m.v. reading en coaching. Knellende opvoedings- en sociale patronen, verwachtingen van de omgeving, afhankelijkheden, zelfverloochening of weggeefstand, in relaties zowel als op het werk, kunnen zichtbaar worden waardoor je ze achter je kunt laten. Je stralend Licht kan nu meer en meer op de voorgrond blijven. Je maakt makkelijker keuzes in wat wel en niet past, waar je wilt wonen, werken en met welke mensen je je wilt verbinden.


Woensdagmiddag 14.00 – 16.00 uur : Versterk je intuïtie

Hoeveel vertrouwen heb jij in je intuitie en gevoel? Vertrouw jij er altijd al op of komt je mind en onzekerheid er soms nog tussen? Jouw intuitie is een enorm krachtige kwaliteit die je heel veel rust, vertrouwen en vrede kan geven. Gezamenlijk gaan we verschillende energieën ervaren wat je intuitie versterkt en tegelijkertijd een healing is voor jou. We oefenen in het woorden geven aan de energieën die je ervaart wat jou nog meer vertrouwen kan geven. Niets hoeft, het is één groot spel en alles mag zijn. Het genieten van je innerlijk kind mag volop meedoen en tevoorschijn komen. Juist door het oefenen zal je ervaren hoe gemakkelijk het is!

Donderdagochtend 10.00 - 12.00 uur: Ontvang persoonlijke master Healing Reading
Tijdens deze bijeenkomst ontvangen alle deelnemers een persoonlijke healing en reading (de duur is afhankelijk van het aantal deelnemers). Diepe thema’s kunnen healing krijgen, meer en meer ontwaak je in wie je werkelijk bent.  Door het groepsveld van de groep word de healing extra bekrachtigd en door jouw aanwezigheid versterk je tevens de energie voor de ander. Stel je open en ontvang!

 

lemurische bos.jpgDonderdagmiddag 14.00 – 16.00 uur : Belichaam de oerkrachten van Moeder Aarde en het Lemurisch bos met Joke ElZiam Nootebos

Ga mee naar het Sacrale Lemurische Bos en laat je verwonderen door de krachten van de Lemurische engelen. Wordt je innerlijke Vrijheid en Boeddha-Natuur en ervaar de Bron-energie die vanuit Moeder Aarde in je cellen komt. Via je innerlijk inwijdingspad, dat Joke je ten diepste kan laten voelen, kom je uiteindelijk bij de poort naar ego-ik-loosheid. Ervaar vervolgens hoe je Al-Eén wordt met Alles in en om je heen. Een geweldige sacrale Eenheidservaring die je nooit meer hetzelfde laat zijn! De weg van spirituele ontwikkeling, naar kosmische Mens en Godrealisatie doorloop je tijdens de wandeling in sneltreinvaart! Thuis zal dit alles langzaam integreren en zich op natuurlijke wijze in je eigen tempo ontvouwen!


Donderdagavond 19.30 – 20.30 uur : Live groepshealing "Activeer je 7D kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind"
met Joke ElZiam Nootebos
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.Hierbij sluiten nog meer mensen aan in de kring en ook op afstand waardoor het een geweldig krachtige en mooie ervaring gaat worden!Vrijdagmiddag 15.00 - 17.00 uur: Inzicht middag in non-dualiteit en leven vanuit je Ware Zelf
In deze middag gaan we in op, en krijg je uitleg over, het proces van zelfrealisatie en non-duaal leven.
Eeuwenlang is er gezocht naar verlichting in de grotten en tempels, maar nu is het de tijd om in het dagelijkse leven ons ware Zelf te gaan leven. Dit vraagt alles los te laten wie we denken te zijn, en tegelijkertijd te geloven in ons volledige potentieel. Tijdens deze middag duiken we dieper in de processen die hierbij in gang gezet worden en hoe je hier mee om kunt gaan. Op welke wijze je steeds weer terug kunt keren naar het rustpunt en de openheid van je ware Zelf. Door dieper in de energie te komen en voorbij te gaan aan de illusies van ons ego-ik ga je een stap verder naar het belichamen van ons ware Zelf. Ook kun je vragen stellen over je spirituele ontwikkeling, non dualiteit en wat je tegen komt tijdens het zelfrealisatieproces. Hoor op welke wijze het universum je ondersteunt en begeleid en hoe je kunt luisteren naar de stem van je Ziel.


labyrinth lopen voeten.jpgZaterdag 13.00 – 16.00 uur : Loop het Pad van eenheid, vrede en vertrouwen met
Je loopt het Pad door al je levens in het daarvoor geactiveerde labyrint. Matrixen van ongeloof, afgescheiden denken, vermoeidheid en angsten laten los. Je zult merken dat de oude informatie voelbaar uit je lichaam vertrekt op bepaalde punten in het labyrint. Terwijl je voelbaar door al je incarnaties loopt zal je systeem zich openen naar het Eenheidsbewustzijn en de paradijselijke wereld. Lichtvoetiger, spontaner en vanuit vervulling (bezieling) ga je dan leven.


Zaterdagavond 20.00 uur : Kampvuur

Er is mogelijkheid om een kampvuur te organiseren samen met anderen. Deel verhalen, neem je eventuele instrumenten mee om samen met anderen muziek te maken of geniet van alle gezelligheid. Heerlijk samenzijn in verbinding! Deze avond voor een kampvuur is vast ingedeeld maar wil jij op een andere avond ook graag een kampvuur dan is dit mogelijk. Vraag naar info bij aankomst bij de receptie/ kristalwinkel.


Zondagochtend 10.00 – 12.00 uur : “Hoe zorg je nu in het dagelijks leven dat je je Essentie blijft volgen en je je kristallijnen zelf nooit meer kwijt raakt?”

Sluit af met de vragen die je nog hebt, ervaringen kunnen gedeeld worden wat een ieder zal bekrachtigen. Je ontvangt stukjes persoonlijke reading. Vaak herken je je eigen thema’s in ervaringen of vragen van anderen, waardoor je hier ook inzichten uit kunt halen. Open jezelf voor waarheid, liefde en eenheid. Hoe neem jij de ervaringen van deze week mee naar huis? Wat ga je tegenkomen en hoe blijf je trouw aan het subtiele in jezelf? Al sprekende en ondersteund met reading en coaching zal het Zijnsgevoel dieper in je ankeren. Je hoeft niets, en als vanzelf open en verstil je. Innerlijke rust, vervulling en inzichten neem je mee als afsluiting van deze prachtige vakantieweek!

 

5040   icosaeder nieuwsbrief formaat.jpg

 

 

Wat neem je mee naar huis:

 • Zelfvertrouwen en liefde voor je ware Zelf
 • Aarding voor zielsdelen in je lichaam
 • Ankering voor hogere frequenties en het Licht dat je Bent
 • Diepere verbinding met je lichaam en innerlijke schoonheid
 • Inzichten hoe je essentie te leven in het dagelijks leven
 • Doorbraak voor oude patronen, blokkades en negatieve overtuigingen
 • Geopend hart voor kristallen en edelstenen
 • Dieper vertrouwen in je intuitie en het subtiel kunnen invoelen
 • Leven vanuit stilte en innerlijke vrede
 • Healing voor je innerlijk kind en de meester in jou
 • Samensmelting van vele afgescheiden levens naar eenheid
 • Inspiratie, verbinding, blijheid, plezier, vervulling
 • Een fantastische herinnering aan een geweldige week!

 


Het programma wordt gegeven door Joke ElZiam Nootebos en diverse Elohim Master Healers en docenten

 

Joke 2016.JPG
Joke ElZiam Nootebos

 


 

Wil jij ook meedoen met deze spirituele en helende vakantieweek?

 

 


 

Tip: Blijf langer dan 5 nachten en geniet je zomervakantie op de krachtplaats

De vakantieweek zelf duurt 5 dagen, maar daar hoeft het niet bij op te houden! Gun jezelf een ontspannende vakantie op een paradijselijke krachtplaats met hogere dimensies, engelen, natuurwezens en zelfrealisatie / helende tuinen. Geniet van de heerlijke energie, stilte en natuur. Een echte aanrader! Maak gebruik van de kortingstarieven in Happiness voor een langer verblijf, de weektarieven van de caravans, chalets en vakantiehuis Pegasus, of de korting op de camping. Denk ook aan de maaltijden korting bij langer verblijf. Dit kan oplopen tot meer dan €50,- korting per week.

 


 

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties