Ervaringen Groepshealing avonden

"Nog volledig in de energie van deze mooie avond, heb ik maar besloten om mijn ervaring voor mezelf te noteren voordat er delen vervliegen. Ik heb het buiten een mooie, ook als een zeer ontroerende groepshealing ervaren. Heel mijn wezen werd keer op keer aangesproken.. de tranen vulden dan ook keer op keer mijn ogen, maar dit alles wel steeds onder een vol en warm hart. De herkenning was voelbaar, er vielen schakels in elkaar. Joke sprak zo bij mij naar binnen, dat het voelde alsof ze het ook aan een stuk door alleen tegen mij had.. wat uiteraard niet zo was, maar wat wel een bijzondere ervaring was!

Verder heb ik veel aanwezigheid mogen voelen om mij heen. De healingen waren duidelijk voelbaar in mijn chakra’s. Onderweg heb ik even violet en verder veel goud mogen zien, geen vormen... maar puur energieën. Ook vele 'oude' gezichten en een bloem/lotus.

De diepere verankering met/in Gaia was/is ook ontroerend... Ik voel het nóg! De energie tijdens deze transmissie stroomde de energie flink door mijn kruin, handen en voeten. Aan  het einde van deze groepshealing voel ik mezelf ruimtelijk en groot! Wat een mooie avond zeg!

Ik bedank alle aanwezigen voor een krachtige, mooie en liefdevolle groepshealing!"

Yvette uit Gorinchem


"Wat was het een mooie online groepshealing! Ik heb een heel diep gevoel in mijn hart, een diepe vredige kern die ik ten diepste ben, evenwicht, rust, sereniteit, vrede, vervulling en gevuldheid van een grote diepte. Ik bleef het voelen door de nacht heen, en de volgende dag. Het beïnvloedde ook hoe ik mijn dagelijks werk deed, en hoe ik mensen en situaties tegemoet trad. Ik voel dat ik in die diepe innerlijke vrede kan blijven."

Ellen uit de Bilt


"Sinds de laatste online transmissie ben ik in een andere wereld terecht gekomen. Alles lijkt verder weg, maar tegelijkertijd heel dichtbij, alsof het ook in mij is; alles lijkt uitvergroot ??! Ik zie opeens elke detail; het kleinste takje aan een boom, ik hoor geluiden in de tuin, die mij nooit eerder zijn opgevallen. Ook op t werk ben ik aanwezig, maar is er dezelfde vreemde afstand tot alles, het werk, de emoties en gevoelens van anderen. De ruis is weg...en het vreemdste is dat het allemaal goed is. Alles is omgeven door een heel zacht licht...droom ik? Ik voel mij zo blij, loop de hele dag te glimlachen… Mijn zoon merkte op: ''mam, wat voel je licht!"

Ik wil dit met iedereen delen; de kalmte, stilte, vrijheid en vooral dankbaarheid die ik voel; dat ik mag zijn, hier in dit leven (dat is vaak wel anders geweest!). Maar ik kan het niet vertellen, niet verwoorden…

En vandaag kwamen deze woorden ...

Ik ben voorbij woorden gegaan.

Mijn ogen zien verder dan wat ik zie.

Alles straalt zacht, kalm en vol kracht;

een stille glimlach in mij, in jou, in Eén.

Ik ben voorbij mijn ego gegaan.

Mijn hart voelt meer dan ik begrijp.

Alles is stil, goed en vol vreugde;

een eindeloze vrijheid in mij, in jou, in Eén."

lieve groet M


"Eerst ben ik heel dankbaar voor deze groepshealing zo compleet. Ik trilde al enigszins in de dagen voor de transmissie en een gevoel van dankbaarheid, in het weekend gebeurde er zoveel, dat ik het nauwelijks kon bevatten even, liep door elkaar en had het ook druk!

Het doet voor mij veel, en bevestigt mij elke keer weer de overtuiging dat we met elkaar de wereld lichter kunnen maken als we allemaal anders naar de dingen kijken en leren uit de vernauwing stappen… Op de brug staan en naar de andere kant durven lopen...voelen kan ik het soms wel met tranen van geluk, zonder gedachten, maar 'hoogtevrees' is er nog… Afijn, Ik denk dat er weer een mooie stap op is gemaakt en jullie daarbij ook even te zien en te horen, maakt alles weer even relatief en waardoor ik weer anders verder kan gaan."

J


"Gisterenavond was mijn tweede kennismaking met de online groepshealing. Ik heb het als mooi en bijzonder ervaren. De energie was fijn, intens en voelde vertrouwd. Het was een mooie groepshealing én reis, die mij op het einde in een rap tempo door magisch bos leidde met ontzettend hoge bomen met als doorgang alleen een mooie hoge spitse nis.

Ik was diep ontroerd tijdens dit alles. Het eerste wat mij te binnen schoot toen ik het magisch bos rap aan mij voorbij zag gaan en ik steeds dieper hierin reisde was het Lemurisch bos. Dit zei ik ook letterlijk in mezelf: "ik ben in het Lemurisch bos". Dit voelde zo duidelijk voor mij! Niet wetend wat dit betekent of hoe dit eruit ziet. Maar wat een mooie tijdsreis was dat zeg!

Ik dank jullie voor een mooie groepshealing en om bij te kunnen dragen aan het verspreiden van dit prachtige lichtwerk! Ik hoop dat er nog veel meer zielen de weg mogen vinden naar deze mooie groepshealingen."

Een warme groet,
Yvette uit Gorinchem


 “Veel van wat er in de groepshealing werd benoemd speelt ook bij mij. De groepshealing heb ik als héél mooi ervaren, ik voelde tintelingen over mijn hele lichaam en vooral mijn handen werden warm en tintelden. De liefdes energie was goed voelbaar,  ik voelde me geborgen en was niet meer bezig met alle andere dingen die speelden in het dagelijks leven, ik wil me wel altijd wel zo voelen! Gewoon alles loslaten, omdat er geen dreiging is.”


Heel hartelijk bedankt iedereen,
Groetjes Marie-José


 “Ik heb voor de 1e keer meegedaan aan de groepshealing, wat een bijzonder krachtige ervaring! Ik was ontroerd door de zielsherinnering van ons verre verleden. Een prachtig liefdesveld van mooie zachte pure liefde… dat ik de échte liefde ben en ook weer mag zijn. Er was allerlei energie voelbaar in- en om mij heen in deze ruimte. Dankbaar dat ik mee mocht doen!”

Dank jullie wel! Yvonne


“De informatie vooraf heb ik als erg prettig ervaren en tegen het eind toen je ons van de hoge dimensies weer naar beneden bracht en we bij de vierde en derde dimensie aankwamen, voelde ik weerstand in mezelf. Het was een heel kort moment en meteen daarna koos ik weer voor vertrouwen en voelde het weer goed. Na afloop was ik helemaal in stilte, heerlijk!”

Dank je wel! Tineke Martin


 “Tijdens de transmissie heb ik diverse keren een van mijn lichtlichamen voelen gloeien en groeien. Bij het openzetten van het 8e chakra voelde ik een duidelijke doorstroming. Voor mijn 3e oog zag ik spiralen van boven naar beneden en andersom voeten enz. en het warm worden was duidelijk voelbaar. Ik kreeg tijdens de transmissie ook beelden te zien.”

Groet Gijs


“Gisteren overdag was ik onder boosheid al erg bezig met het verkrijgen van nieuwe inzichten omtrent een vervelende, vastgelopen, voortslepende en energie vretende situatie in mijn leven, waar ik steeds maar niet los van kan komen. Gedurende de healing had ik al snel sterke wit gekleurde wervelingen in- en rondom mijn hoofd. Helemaal niet onprettig en erg krachtig. Na de healing was het erg stil van binnen ( verder dan alleen in mijn hoofd) en daar wilde/moest ik aan toe geven.”

Wederom heel veel dank en heel veel liefs, Annemieke


“Wat was het weer een bijzondere groepshealing, ik zit nu nog na te genieten (tintelen) van de stilte en het algehele gevoel van liefde. Bij aanvang had ik last van mijn keel en hartstreek. Gedurende de healing werd dit opgelost en voelde het ruimer. Vooral het laatste deel dat we energetisch elkaars handen vast pakten en in een cirkel van liefde boven de aarde gingen uitstijgen, voelde fantastisch. Wat mooi om zo veel licht en liefde met elkaar naar de aarde te kunnen sturen. Ik voel me nog steeds ontroerd.”

Liefs, Jolanda

"Ik voelde de energie al een uur van tevoren binnenkomen.Tijdens en vooral op het einde van de healing voelde ik veel ruimte en rust in de hartstreek, totale ontspannenheid. Het gevoel alsof je niets meer kan gebeuren. Heerlijk.Weer hartelijk bedankt."

Marie-José:
 
"Ik wil je bij deze laten weten dat het voor mij een ervaring is die onvergetelijk is en zal blijven.
De energieën die door mijn lichaam hebben mogen gaan ben ik je dankbaar voor en het wij zijn in mij is sterker geworden.
Welke woorden hier ook zullen staan, zullen nooit de energetische liefde kunnen omschrijven die ik overbrengen wil."

Liefs Tom
 
"Dankjewel voor de heel mooie bijeenkomst afgelopen donderdagavond !

De sfeer in huis werd rustiger en zachter en stiller. Ik voelde meteen blijdschap in mijn hart.
Ik voelde me alsof ik een kind was en ook alsof rond mijn hart spieren ontspande en een
beetje week ervan. Op een gegeven moment zat ik op de grond ( ik sta meestal bij mediteren )
en kreeg ik, volgens mij mijn innerlijk kind duidelijk een healing. Het was alsof Jezus en
Maria Magdalena bij me waren en me woordenloos lieten weten dat ik mijn knieen kon wrijven en
mijn benen wat ik deed, dat ging eigenlijk automatisch al en alsof we dat samen deden.
Ik voelde me een heel geliefd kind en was heel gelukkig.

Vandaag zag ik een vriendin en ze zei dat ik er anders uitzag. Ik merk dat ik met meer liefde
naar mezelf kijk als ik mezelf in de spiegel zie. Ik kijk met meer vrede en voel me in z'n geheel
ook nog steeds een beetje week wat ik niet erg vind en blijdschap en meer rust is er ook.
Het hele gebeuren versterkt ook mijn vertrouwen."

Zo fijn! Irene
 
"Ik voelde tijdens de sessie dat ik heel kalm werd, dat ik als aan de grond genageld was (op een positieve manier). Mijn voeten werden warm en mijn zitbotjes waren pijnlijk van het contact.
Ik kreeg het warm toen het kundalini kanaal open ging en ik voelde beweging komen in mijn zonnevlecht.
Mijn intuïtieve kanalen zijn gevoeliger. Vooral aan de rechter kant.
Er is nu zo’n rust over mij heen gekomen dat ik het eigenlijk jammer vind om op te staan en naar beneden te gaan om in contact te komen met een iets grotere wereld.
Dank aan alle krachten die hiervoor gezorgd hebben. Ik voel me een bevoorrecht mens."

Hilma