Meer info over de Kosmisch Kristal Master opleiding

Met de Bovenwereld samenwerken als "kanaal"
Tijdens de workshops van de edelsteen beroepsopleiding ontvang je liefdevolle en diepgaande transmissies (voelbaar helende channelings) alsmede informatie en healing voor je eigen zelfrealisatie en inzichten. Des te opener je hartchakra en multidimensionale zelf, des te beter je werk (en praktijk) zullen draaien.


Kwaliteit beroepsopleiding
De Elohim Kosmisch Kristal Master Opleiding geniet al sinds 1989 grote landelijke bekendheid. Vele afgestudeerde Kristal Masters, Edelsteentherapeuten en leraren werken reeds jaren in de eigen praktijk of als hobby met kristallen en edelstenen.

Het Elohim Centre heeft van oudsher zelf een uitgebreide kristalwinkel
Ze draagt letterlijk vele jaren (sinds 1989) aan ervaring en kennis, de liefde voor de fysieke en geestelijke rijkdommen van de edelstenen zowel als kristalhealing  en reading op je over. De ervaring van zoveel kennis en het mogen gebruiken van de kristallen uit de winkel, is daarmee uniek.


Opleidingsvereisten voor het eindcertificaat

  • Afronding van de opleiding binnen 2 jaar
  • 1 verplicht kristallegging consult bij één van onze healer, reader, coaches Naast de workshops is er 1 verplicht kristallegging consult nodig met één van de daarvoor aangewezen healer, reader, coaches. Benoem als je het consult boekt dat het een consult voor de KKM opleiding is. T: +31 (0) 597 5412539
  • Audio-pakket /E-learning

Als je aan alle vereisten hebt voldaan dan ben je Kosmisch Kristal Master en Edelsteentherapeut. Je kunt dan je einddiploma aanvragen.



De inhoud van elke losse workshop module kun je lezen bij de agenda

Bij de workshop-agenda  vind je tevens het overzicht van welke workshopmodules nodig zijn voor iedere Elohim opleiding. Volg je meerdere Elohim opleidingen dan zul je zien dat daarvoor een heel aantal workshops overlappend zijn die je dan niet dubbel hoeft te volgen tenzij het langer dan 4 jr. geleden is.


 
Je hoeft niet helderziend en ook geen healer te zijn om hieraan deel te nemen.
              Enige mate van gevoeligheid, kristalkennis en intuïtie zou fijn zijn




Een reactie van een cursist na afloop:

Het gaat heel goed met me zo'n klein jaartje na de opleiding. Ook een hele hoop innerlijke rust, licht en vrede (maak me niet meer zo druk) en met de praktijk gaat het reuze goed. Ik start in januari met een cursus te geven die voor iedereen toegankelijk is en niet te moeilijk , over de kristallen, chakra's etc. De beginstukjes zeg maar (ben wel benieuwd, is weer helemaal nieuw voor mij) en ik heb 11 cursisten. De praktijk loopt heel goed. Ik gebruik daarbij ook de edelstenen. Gemiddeld 40 cliënten per maand en ikzelf blijf nieuwsgierig naar het volgende wat zich aankondigt. Mede dankzij jullie is ons leven totaal veranderd in positieve zin en dankbaarheid. Momenteel heb ik 10 daagjes vrij dus even uitrusten en aan ons gezin denken en verder groeien we door en door. Nou in ieder geval een heel inspirerend jaar voor jullie en tot gauw!

 Een harte knuffel en een dikke kus, G


 Auteursrechten: deze volledige sitepagina mag niet in zijn geheel, gedeeltelijk of aangepast, worden overgenomen.