Feedback ervaringen cliënten

"Bedankt voor de bijzondere sessie, Anna. Je voelde zo op je gemak, zo jezelf, in ons gesprek, dat ik als vanzelf opende. En dat heb ik nooit in sociale contacten. De healing, wow. Woord dat steeds in me opkomt, is next level healing. Voor het eerst voelde ik me gezien in mijn ware zelf, waardoor ik me daar nu mee verbonden voel. Nu komen er allerlei processen op gang die echt een verschil maken in het dagelijks leven."


"Wanneer je je overgeeft aan het zachtkrachtige energieveld van liefde dat Anna in haar sessies neerzet, kan je in alle veiligheid lang vergeten stukjes van jezelf naar boven laten komen zodat ze terug kunnen deelnemen aan de eeuwige dans van de heelheid. Anna kan door haar loepzuivere invoelingsvermogen jou perfect begeleiden en ondersteunen in de reis naar je diepere zelf. Ze maakt daarin graag gebruik van spirituele inzichten door ze begrijpbaar te vertalen naar situaties uit het gewone alledaagse leven"


"Ik kan heel veel praten, maar kwam tijdens de sessie wel direct tot wat ik wilde zeggen, lekker kort en echt verwoord. Het was een waardevolle behandeling die leidde tot nieuwe inzichten. Ook dingen die ik al wel wist zijn opnieuw aangestipt."


"We hebben een aantal sessies gedaan. Deze waren intens en leerzaam. De healers waren heel prettig en inlevend, zorgvuldig en oprecht. De healer-readers hebben veel aangeraakt, we voelden ons gezien."


Nogmaals bedankt voor jullie aandacht en healing voor mij en mijn ziel. Het effect is nog zo sterk aanwezig, heel fijn voelt het :) Voel me blij en licht. Toen ik na las wat er gezegd is moest ik huilen, zo blij werd ik er van.


"Ik kan zelf ook healen en readen. Maar dit hier is andere koek. Veel krachtiger en op veel meer, en diepere niveaus."


“Direct na de sessie voelde ik me heel levendig, sterk geaard en heel plezierig in mijn lichaam. Een aantal weken na de sessie voel ik dat er een hoop is veranderd. Wat me het meest opvalt is dat mijn emoties en gemoedstoestanden niet meer zo kleven, geen hele verhalen meer worden. Ik kan me nog best boos maken of geïrriteerd worden maar het is ook zo weer weg. De Joy komt sneller terug.

Ook voel ik een duidelijker balans in mijn mannelijke en vrouwelijke energie. Waar de mannelijke controleur eerst dominant aanwezig was, heeft deze nu een stapje terug gedaan en de vrouwelijke energie van het ontvangen, in het nu zijn, liefdevoller zijn, de ruimte gegeven.

De mensen om mij heen geven aan dat ze veel meer lichtkracht in en om mij heen zien. Ik heb het gevoel dat mijn buikgevoel nog verder is verruimd en gezakt. Het voelt alsof zware gedachtes en emoties nu ook sneller verdwijnen in die lichtkracht en in dat verruimde buikgevoel. Ook voel ik meer verbondenheid  met de aarde en Al wat is. Als het even tegenzit is er ook weer heel snel de bereidheid, de energie en de openheid om alle uitdagingen weer aan te gaan.  Dank je wel! Ik vond het een hele mooie sessie.”


"Ik bemerk na een dag of twee zoveel veranderingen al. Ik sta zoveel rustiger en steviger in mezelf, daar ben ik heel gelukkig mee! Mijn toegenomen vertrouwen is het sterkste. Wat ik ook bijzonder fijn vond was de heling op verschillende levensthema's. Ik vóel me werkelijk heler, completer. Vandaar waarschijnlijk de rust!

Over een aantal weken (ik voel wel wanneer) kom ik graag weer voor een verdere integratie/nieuwe stappen. Heb er veel zin in en ga nog even verder ontdekken wat het innerlijke kind aan gereedschappen heeft meegekregen! Dank je nogmaals."


"De sessies vond ik echt heel bijzonder, jullie konden in mijn ziel kijken en precies verwoorden hoe ik mij altijd heb gevoeld. Dit van iemand horen gaf mij heel veel bevestiging en erkenning. De sessies hebben mij echt veel gegeven en ik kom dan ook zeker terug voor meer sessies!" 


"Tijdens de healing werd een onbewust innerlijk kind stuk losgelaten. Het onbewuste innerlijke kind stuk zat nog altijd vast aan mijn moeder en haar veiligheid. In mijn eigen basis en kracht staan werd door dit deel tegengehouden. Sinds de healing is mijn vertrouwen in mijzelf enorm toegenomen. Ik voel meer kracht en een eigen basis, alsof ik eindelijk op eigen benen sta. Heel erg bedankt voor deze prachtige healing." 


"Bedankt voor een mega healing! Diepgaande opvoedingspatronen, ook uit de genen, lieten los. Mijn essentie kon nu veel directer naar voren komen. Na de healing voelde ik mij even helemaal verward, ik kon een deel zoals ik mij altijd had gevoeld niet meer voelen, dit was best even raar, heel mijn denkwereld zoals ik die altijd had gekend was anders. Ik keek letterlijk anders naar de wereld. Ik voel mij heel dankbaar voor zo een prachtige en diepgaande healing!  Het loslaten van identificaties en het gaan leven van mijn essentie is wat ik wil dus, prachtig dat dit mocht gebeuren." 


“Liefdevol verdiepend en ondersteunend bij mijn groei én toegespitst op het dagelijks leven. Hier heb ik zeker iets aan!”


“Alle drie de sessies waren heel prijzend! Voel dat het nog allemaal meer gaat zakken, maar voel nu al directer contact met mijn innerlijk. Ik neem vertrouwen in mijzelf, trouw zijn aan mezelf en mij durven uiten en laten zien, mee!”


“De energie en de begeleiding van de mensen op het Elohim Centre hebben mij geleerd om de compleetheid in mijzelf te hervinden.”


“Ik voelde mij op dieperliggende thema’s gezien en gerespecteerd. De heling was duidelijk voelbaar en ik heb tools gekregen om mee verder te gaan in mijn dagelijks leven.”


“Ik heb zeker veel aan de sessie, het brengt me meer naar mijzelf. Het geeft me inzichten en maakt me schoon.”


 “De sessies waren raak. Er is veel geheeld en ik ben dieper tot mijzelf gekomen, ik hoop dat deze doorbraak thuis stand houdt!”


 “Ik heb de sessies als heel erg fijn ervaren. Ik heb er zeker veel aan en voél me van een last verlost!”


“Telkens ervaar ik de sessies als heel bijzonder en enorm verdiepend, liefdevol en voel me begrepen en op mijn gemak”.


“Bijzonder gewijde grond en dit ook zo mogen ervaren”.


“Ik heb meer inzicht gekregen in mijn patronen. Daarbij ook geconfronteerd, maar met diep respect aangeraakt, met mijn pijnplekken”.


“Hele fijne en liefdevolle sessies vol aandacht in wat je nodig hebt en afgestemd op elkaar”.


“Hele fijne sessie met veel aanknopingspunten en thema’s die bewust werden, waar ik verder op in kon gaan in de tuinen”.


“Inspirerend, rustgevend, fijn om erkenning te krijgen ook”


‘’Helend, verruimend, leerrijk en liefdevol. Mooi!’’


“Fijn, ook twee verschillende healer-reader coaches gehad. Voelde als aanvullend. Het was een terugkerend thema waar ik veel duidelijkheid in heb gekregen”.