Feedback ervaringen cliënten

"Wat een mooie intense dagen waren het bij jullie! De diepe rust die ik ervaarde was een weldaad, het gewoon er kunnen zijn zonder oordeel een verademing en het door Marlisa en Willeke "gezien" worden ontroerend, confronterend, maar snakkend naar meer.

Elohim is een fijne plek waar ik zeker nog terug wil komen!"
 
Hartegroet,

Christine

 


"Ik kan heel veel praten, maar kwam tijdens de sessie wel direct tot wat ik wilde zeggen, lekker kort en echt verwoord. Het was een waardevolle behandeling die leidde tot nieuwe inzichten. Ook dingen die ik al wel wist zijn opnieuw aangestipt."

Brigitte

 


"We hebben een aantal sessies gedaan. Deze waren intens en leerzaam. De healers waren heel prettig en inlevend, zorgvuldig en oprecht. De healer-readers hebben veel aangeraakt, we voelden ons gezien."

Inge & Marlies

 


"Een fijne inzichtelijke sessie gehad met Willeke. Een fijne persoon waar ik goed mee klikte. Wat is het dan super fijn om daarna op de Krachtplaats te verblijven! Diepere indaling, beleving is dan voelbaar!"

A


"Ik heb een hele mooie sessie gehad bij Marlisa. Erg de moeite waard en de spijker op de kop. Ik heb er zeker wat aan en ik ga het ook vervolgen op afstand. Dank je wel voor je warmte en helderheid. Fijn!"

Lieve groet, H.


"Arie bedankt voor de mooie healing, je was een enorme steun, mede door je eigen ervaring voelde ik me geraakt en gezien."

Lieve groet B

 


"Je schrijft: 'ook al ben ik nog jong', dat is dan misschien wel zo, maar jouw sessies zijn super krachtig! Ik ben nog steeds onder de indruk van mijn sessie bij jou (Luuc). Naast de zeer krachtige healing, heb je me ook heel praktische tips gegeven en nieuwe inzichten om op te 'kauwen'."

E B


Nogmaals bedankt voor jullie aandacht en healing voor mij en mijn ziel. Het effect is nog zo sterk aanwezig, heel fijn voelt het :) Voel me blij en licht. Toen ik na las wat er gezegd is moest ik huilen, zo blij werd ik er van.

J.


 

"Ik wil jullie met een heel warm hart en erg hartelijk bedanken voor de fijne tijd bij jullie in het 'verre' Groningen... Ik heb heel wat gehad aan mijn verblijf bij jullie en in het bijzonder aan de sessie bij Marlisa. Ook was 't ongelooflijk fijn om zo'n lieve mensen te ontmoeten waar ik me echt wel thuis bij voelde... Erg gesterkt ben ik weer naar huis gereden..."

Sarah

 


"Ik kan zelf ook healen en readen. Maar dit hier is andere koek. Veel krachtiger en op veel meer, en diepere niveaus."
Janneke

 


“Direct na de sessie voelde ik me heel levendig, sterk geaard en heel plezierig in mijn lichaam. Een aantal weken na de sessie voel ik dat er een hoop is veranderd. Wat me het meest opvalt is dat mijn emoties en gemoedstoestanden niet meer zo kleven, geen hele verhalen meer worden. Ik kan me nog best boos maken of geïrriteerd worden maar het is ook zo weer weg. De Joy komt sneller terug.

Ook voel ik een duidelijker balans in mijn mannelijke en vrouwelijke energie. Waar de mannelijke controleur eerst dominant aanwezig was, heeft deze nu een stapje terug gedaan en de vrouwelijke energie van het ontvangen, in het nu zijn, liefdevoller zijn, de ruimte gegeven.

De mensen om mij heen geven aan dat ze veel meer lichtkracht in en om mij heen zien. Ik heb het gevoel dat mijn buikgevoel nog verder is verruimd en gezakt. Het voelt alsof zware gedachtes en emoties nu ook sneller verdwijnen in die lichtkracht en in dat verruimde buikgevoel. Ook voel ik meer verbondenheid  met de aarde en Al wat is. Als het even tegenzit is er ook weer heel snel de bereidheid, de energie en de openheid om alle uitdagingen weer aan te gaan.  Dank je wel! Ik vond het een hele mooie sessie.”

J


"De healingssessie bij Arie heb ik als heel zorgvuldig en bijzonder ervaren en heeft me een mooie handleiding gegeven die ik meeneem. Heel veel dank Arie! Vanaf de dag na de healing voel ik mij weer lichter, heb het gevoel dat ik weer dans van binnen en kijk ik uit naar wat gaat komen. 

Jullie doen prachtig werk!"

Astrid

 


"De healing sessie bij Luuc was heel bijzonder en ik voel me nog steeds behoorlijk goed. Veel meer in mijn buik dan in mijn hoofd. En meer geaard. Het is nu nog vakantie tijd, maar volgende week zal het allemaal weer druk worden met werk en drie kids naar school. Ben benieuwd of ik nu het goede gevoel vast kan houden. Zo voelt het wel."

Claudia

 


"Ik bemerk na een dag of twee zoveel veranderingen al. Ik sta zoveel rustiger en steviger in mezelf, daar ben ik heel gelukkig mee! Mijn toegenomen vertrouwen is het sterkste. Wat ik ook bijzonder fijn vond was de heling op verschillende levensthema's. Ik vóel me werkelijk heler, completer. Vandaar waarschijnlijk de rust!

Over een aantal weken (ik voel wel wanneer) kom ik graag weer voor een verdere integratie/nieuwe stappen. Heb er veel zin in en ga nog even verder ontdekken wat het innerlijke kind aan gereedschappen heeft meegekregen! Dank je nogmaals."

Lieve groet en fijne dag, Melody

 


"Marlisa, echt hartelijk dank voor uw hulp, uw woorden en vertrouwen, die me zeker een stap zullen vooruitbrengen. Ik weet iets beter waar ik aan toe ben, wat de moeilijkheid bij mijzelf is en bij mijn vriend, met alle hoop en geloof en verantwoordelijkheid om dit op een mooie (en vooral constructieve) manier op te lossen.  Ik ga de opname nog eens op mijn gemak beluisteren."

Vele groeten, B

 


"De sessies vond ik echt heel bijzonder, jullie konden in mijn ziel kijken en precies verwoorden hoe ik mij altijd heb gevoeld. Dit van iemand horen gaf mij heel veel bevestiging en erkenning. De sessies hebben mij echt veel gegeven en ik kom dan ook zeker terug voor meer sessies!"

 


"Tijdens de healing werd een onbewust innerlijk kind stuk losgelaten. Het onbewuste innerlijke kind stuk zat nog altijd vast aan mijn moeder en haar veiligheid. In mijn eigen basis en kracht staan werd door dit deel tegengehouden. Sinds de healing is mijn vertrouwen in mijzelf enorm toegenomen. Ik voel meer kracht en een eigen basis, alsof ik eindelijk op eigen benen sta. Heel erg bedankt voor deze prachtige healing."

 


"Bedankt voor een mega healing! Diepgaande opvoedingspatronen, ook uit de genen, lieten los. Mijn essentie kon nu veel directer naar voren komen. Na de healing voelde ik mij even helemaal verward, ik kon een deel zoals ik mij altijd had gevoeld niet meer voelen, dit was best even raar, heel mijn denkwereld zoals ik die altijd had gekend was anders. Ik keek letterlijk anders naar de wereld. Ik voel mij heel dankbaar voor zo een prachtige en diepgaande healing!  Het loslaten van identificaties en het gaan leven van mijn essentie is wat ik wil dus, prachtig dat dit mocht gebeuren."

 


"Gisteren een mooie sessie gehad met Marlisa waarin de coaching ook een hele grote meerwaarde voor me heeft gehad. Het belang van trouw zijn aan mijn ware zelf en deze een stem geven in mijn relatie. Mijzelf uitspreken zonder verwachtingen te hebben of iemand te willen veranderen. Daardoor ontstond zo'n mooie buikverbinding met mijn vrouw gister, we hebben even heerlijk samen gehuild en daarna ook veel lol gehad. Het voelde alsof we emotioneel een waren. De coaching en de healing hebben daar absoluut aan bijgedragen."

J.


"Vanochtend na de healing bij Willeke ben ik gauw naar het park gegaan. Even de grond, het gras en de bomen voelen. De hele dag verder een beetje toegegeven aan een gevoel buiten de tijd te staan. Vanavond de opname van de healing nog een keer geluisterd. Zo proef ik er telkens een beetje aan, met kleine stukjes. Een gevoel van dankbaarheid overheerst, dat ik dat zomaar mag meemaken, dat dit allemaal tegen me gezegd wordt en dat ik weer op nieuwe lagen verder kan gaan. "
 
Dus veel dank!, Liefs Yvonne