Van afgescheiden innerlijk kind naar Goddelijk kind

lichaam en ziel.jpgHoe is jouw contact met je innerlijk kind?

Leef je meer vanuit je mind of in verbinding met je buik? Zelf leefde ik altijd vanuit mijn mind en niet in contact met mijn buikgevoel. Door veel committent en healing hierop heb ik de weg doorlopen om toch naar mijn kristallijnen kwetsbaarheid en innerlijk kind te groeien. Na 1-2 jaar hierop te letten ontstond de verbinding. Het gaf me gelijk meer vertrouwen en geborgenheid. Daarna verdiepte deze weg steeds meer, ik ging door diepere zielelagen van mijn innerlijk kind waardoor ook weerstanden en verzet zich lieten zien. Uiteindelijk werd het mij bewust wat voor kracht het innerlijke kind heeft.Het kan ervoor zorgen dat je uitstelt, je inhoudt, niet spontaan en direct leeft.

De kracht in je buik kan eerst veel tegenhouden zolang het niet verlicht is, zoals dat bij mij ook gebeurde.

Tijdens de workshop van Joke ervoer ik laatst voor het eerst hoe ik de laatste controle losliet om vanuit mijn Goddelijk kind te kunnen leven. Dit kende ik eerst alleen vanuit mijn hogere chakra’s. Het was daarom nu enorm bevrijdend om te voelen hoe alle chakra’s zich openstelden tijdens de workshop. Het is ook zo een geweldig proces om die hele weg te mogen ervaren. Dit geeft zoveel diepgang, ervaring en wijsheid. Het alle jaren onderweg zijn is beslist de moeite waard!

Ook in de sessies die ik aan klanten geef voel ik hoe de healingsenergie nog dieper door de matrixen van verzet en weerstand gaat, juist omdat mijn systeem het zelf ten diepste heeft doorgewerkt. Uit de feedbacks hoor ik altijd wat voor geweldige veranderingen dit brengt!


Heb jij een verlangen om ook in verbinding te komen met de krachten van je buik?

Heb je nu soms het gevoel dat de krachten je tegenwerken? Denk er niet langer over na maar boek een sessie voor jouw innerlijk kind en buikgebied! Ga ervoor! Het zal je absoluut alles geven!


Om een afspraak te maken voor een live of afstand sessie, neem dan telefonisch of per email contact op:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Email: info@elohim-centre.org

 

Onderstaande producten ondersteunen dit proces, ze hebben mij ook enorm geholpen:

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin