Een geweldige Kosmische Poort opent zich op de Krachtplaats

Enkele weken terug is er een prachtige Kosmische Poort open gegaan in de helende zelfrealisatie tuinen. Tijdens de workshop is hier een foto van gemaakt, waarna reacties en ervaringen binnen blijven stromen.

Zie hier onder de foto en lees de reacties verder op in dit artikel. Voor de mensen die het niet kunnen geloven, de zon stond aan de andere kant op het moment van de foto. Ook elders bij de boom, vijver en in de lucht zijn vele lichtbollen te zien. Je kunt door de Poort heenstappen. Bedankt Madelon, voor de foto.

prachtige orbs op foto.jpg

 


Wat ervaren anderen hierbij?

Hai Joke,

Vandaag kreeg ik (terwijl ik er helemaal niet mee bezig was) ineens te horen en zien dat die hele grote orb geen orb is maar een kosmische poort.

Een poort waardoorheen veel lichtwezens kunnen reizen. Een poort die zich aan het openen is en die werkt op het christus-eenheids(eenhoorn)-bewustzijn in mensen.

En dat doet hij met een kracht waar niet iedereen tegen zal kunnen. Het gebeurt met de kracht van een reuze waterval die op je hoofd klettert (als je er woorden op plakt om te omschrijven).

Daarbij raakt het aan wat er aangeraakt en geopend dient te worden in iemand. En het haalt je uit je hoofd. Mensen die niet zo stevig in de schoenen staan of geaard zijn zullen er misschien fikse hoofdpijn van kunnen krijgen of als een kip zonder kop rondlopen omdat het hoofd niet meer werkt.

Deze poort gaat zich nog verder openen en zal vanzelf gaan ontvouwen wat het allemaal is en wil zeggen. Dit betekent een verdieping voor de tuinen en het centrum.

Dat kwam ineens spontaan binnen.

Ik werd er heeeel blij en enthousiast van en ben heel benieuwd hoe dit zich zal gaan ontwikkelen. Als ik me zo voel kan ik natuurlijk niet anders als het naar je doorsturen!

Liefs R
Zo bijzonder vind ik de foto op facebook, die Madelon gemaakt heeft van de kosmische poort.

Als ik me er op afstem, krijg ik een soort healing, niet zoals ik die gewend ben van een healer maar direct vanuit het grote eenheidsveld.

Mijn hart wordt helemaal geopend en opgevuld met de christus- eenheids liefde, en wordt zo stil van binnen en ontroerd me diep…

Wordt meegenomen naar de opening en zie mezelf als engel staan in het licht, heel veel natuurwezens, planten en kleuren niet van hier.

Kan alleen maar stil zijn, hoofd leeg en mijn hart gevuld, een zachtheid in mijn buik en toch geaard. Wat een onbeschrijfelijke liefde.

Ik voelde bij mijn laatste bezoek aan de krachtplaats al dat er enorme verschuivingen aan het gebeuren waren, thuis vaak in gedachten en met mijn gevoel

Bij de tuinen was, meer als anders. Alsof het netwerk verandert, enorme verbondenheid, wat een liefde…..

Dankbaar…

Liefs B

 


Ik heb de foto zonder uitleg aan mijn zoon van 11jaar laten zien, ooh zegt hij, dat voelt als een gat waar je doorheen kunt, een portaal!!

tevreden 4.jpgMet allemaal wezens die ik niet ken. Voelt wel een beetje raar mam. Hij gebruikt dit soort woorden nooit en het kwam heel spontaan. ?

Liefs BErvaar de Kosmische Poort, het Lemurische bos en de helende tuinen tijdens een verblijf of dagbezoek

Je kunt nu alvast je verblijf boeken voor de vakantie, dan heb je meer kans op een plek.
Je hebt onder andere keuze uit:

We zien er naar uit je te ont-moeten!


 

Vragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart. T: +31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin