Inwijdingsplek Al-Moeder – Gaia-Christ in Lemurisch Bos

 
 • lem bos met engelnevelWil je afstand en twijfel doorbreken tussen je Goddelijkheid, ziel en persoonlijkheid? Wil je de aarde, mens en natuur dienen?

 • Wil je je hoogste Taak en Lichtwezen vanuit je lichaam en buikgevoel belichamen voorbij de

  ego-ik- illusie?  

 • Wil je je ego-ik identificaties doorzien en onthechten?

Breng dan een bezoek aan de helende tuin Inwijdingsplek Al-Moeder - Gaia-Christ

Tevens kun je de helende energie van de zelfrealisatie tuin thuis ervaren door middel van de Al-Moeder - Gaia Christ Bio-tinctuur, deze is te koop in onze webshop.

Het volgende wordt je door middel van de tuin en Bio-tinctuur aangereikt:

 • Deze plek in de sacrale energie van het Lemurisch bos helpt je om angstloos, onafhankelijk, vrij, zorgzaam en sensitief te worden

 • Je leert de taal van licht, liefde, waarheid en (natuur)eenheid te spreken en er naar te handelen

 • De Al-Moeder - Gaia-Christ Inwijdingen vanuit het Lemurisch helpen je je afstammingslijn tot aan de Bron te zuiveren zodat je kunt stabiliseren en aarden tot in je Gaia’s Christus-Hart en lichaam

 • Voor mannen en vrouwen is de hoogste ontwikkeling en Taak de Al-Moeder – Gaia-Christ Vlam uit te drukken in de stof

 • Deze inwijdingsplek helpt je om vanuit een geest van eenheidsliefde, met respect, dankbaarheid, subtiliteit en lichtheid te zorgen voor het welzijn van al het geziene en ongeziene leven en voor de schoonheid van materie en lichaam

 • Persoonlijke doelen en taken transformeren in je hoogste Taak

 • Je zult diepgaande wijsheid, commitment, verantwoordelijkheid, natuurliefde, materiële zorg en verbondenheid belangeloos onderrichten zodat iedere ziel haar unieke rol kan vervullen en meesterschap verkrijgt over emoties, (on)macht, gedachten, oordelen en afgescheiden meningen en verlangens

 • Je steunt, inspireert en wordt dienstbaar aan de wereldziel

 • Deze plek activeert je kundalinikanaal en basischakra met de witte Christ-Vlam of witte draak, vanuit de aarde. Daarmee kan je Al-Moeder Hart alles verlichten of je nu man of vrouw bent

 • Oneindige Liefde wordt die je bént, en niet wat je doet! Je schouders ontlasten van de ik-ruis en doener.

 • Angstloze, verbonden Liefde leef je voor en geef je door voor het Ontwaken van het Planetaire Hart en Nieuwe Aardebewustzijn

lemurische bos.jpg

 

 

 


1 dag(deel) bezoek is soms niet genoeg

Wil je van alle 30 Helende Tuinen (het hele Inwijdingspad) spontane healingen en inzichten ontvangen, dan red je dat niet op 1 dag. Zeker niet als je "open" bent en veel kunt voelen.

Lees meer over de Helende Tuinen

Wil je langer komen, boek dan één of meerdere overnachtingen met maaltijden. Je kunt tijdens de maaltijden in het huiskamerrestaurant dan nog extra genieten met gelijkgestemde gasten.

Het is ook mogelijk om een chakra kristallegging, intuïtieve massage of healing te boeken op de Elohim Krachtplaats. Reserveer dan van tevoren T: +31 (0)597 541 539.

Wil je de Krachtplaats en werking van de Tuinen dieper leren voelen d.m.v. een Gids-Healer-Reader?
Boek dan een Helende Rondleiding tijdens je bezoek of verblijf. Maak een afspraak van te voren zodat je zeker weet dat de gids-Healer-Reader een plek in haar/zijn agenda vrij heeft.

Joke 2016.JPGBen je benieuwd hoe de Elohim Krachtplaats en Zelfrealisatie Tuinen zijn ontstaan?
Klik hier om meer te lezen
.

 


 

zelfrealisatie tinctuur.jpgErvaar de helende energie van de zelfrealisatie tuin thuis d.m.v. Inwijdingsplek Al-Moeder - Gaia Christ Bio-tinctuur.

Bestel hier de Elohim Al - Moeder Gaia Christ Bio-tinctuur

Verdere ondersteuning voor dit thema:

Alle Elohim producten zijn multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats.

 


Ervaring van een bezoeker:

"'s Ochtends vroeg, net voor zonsopgang, liep ik door de helende tuinen naar het bos. Het was alsof ik geroepen werd. Eenmaal in het bos voelde ik me heel diep de aarde ingetrokken worden. . . er kwam een enorme rust over me en mijn hart werd heel warm en gloeiend. Vervolgens leek het alsof ik in de lengte groeide tot wel twee, drie meter. Op mijn hoofd groeide iets, een soort massa, alsof ik een hele grote hoed op kreeg en langzaam zakte ik weer in mijn lichaam en kreeg dat weer normale proporties.

Midden in het bos stond een kleine boom. Ik heb een hele tijd naast haar gestaan en ik werd heel ontroerd door haar energie, heel zuiver. Ik kreeg de gedachte dat ook iets heel kleins verschrikkelijk krachtig kan zijn.  Dat in het kleine, hele grote kracht zit. Dat alles wat ieder individu doet heel klein is en tegelijkertijd heel groot uitwerkt. En dat het allemaal even belangrijk is als bijdrage aan het grotere geheel.

Alles in mijn lijf begon te sprankelen, bubbelende bruisende energie en een groot gevoel van liefde daalde in me. . ."

Maureen

 

"Voordat ik de krachtplaats opliep “wist” ik al dat ik naar de Gaia-Christ plek toe moest. Eenmaal aangekomen ontving ik een grote healing van de plek en de engelen in het Lemurisch Bos. Zachtheid, erbarmen, genade en subtiele warmte voelde ik vanuit de aarde omhoog komen. Spanning uit mijn schouders liet los en mijn hart opende zich verder. Mijn buik werd warm en tot diep in de aarde voelde ik een verbinding ontstaan. Terwijl ik langzaam weer bijkwam en ik verder liep voelde ik me veel langer, lichter en mijn hart verbonden met alles als Eenheid. Een bijzondere ervaring die ik zeker ga bekrachtigen met de Gaia-Christ tinctuur. Ik kan mijn dank voor de bijzondere spirits die aanwezig zijn op de Krachtplaats niet genoeg uitdrukken in woorden."

Lieve groet, L

 


Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org


Klik hier om terug te gaan naar het overzicht van alle tuinen

 

Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.