Introductie

moeder aarde.pngNa zo'n 20 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt als o.a. HR manager raakte ik in 2004 overspannen. Ik stond op een punt waarop ik niet verder kon gaan voor mijn gevoel, ik liep vast. Ik kwam terecht bij een sjamaan en ik heb vier jaar lang diepgaande healingen mogen ontvangen, waardoor er bij mij allerlei deuren naar 'de spirituele wereld' opengingen. Ik zag ineens allerlei beelden tijdens de healingen, ik kwam in contact met totemdieren en ik kreeg boodschappen in mijn dromen. Ook ontstond er in mij een gevoel dat ik niet 'gek' was en mocht voelen wat ik voelde...Er ontstond een nieuw bewustzijn en ik ging op zoek naar meer....

In het jaar 2008 kwam ik in contact met het Elohim Centre en hier heb ik alle opleidingen gevolgd en uiteindelijk kreeg ik het certificaat Zelfrealisatie Healer, Reader, Coach. Er gingen nog meer deuren open naar de multidimensionale wereld en ik maakte contact met termen als Verlichting, Zelfrealisatie en Godrealisatie. Ik kwam meer en meer Thuis.

Door een onveilige jeugd heb ik een hele weg gelopen om mijn kristallijnen ware zelf te omarmen, veilig te stellen, er naar te luisteren en heb ik er uiteindelijk mijn kracht van gemaakt. Dit heeft veel bewustzijn en oefeningen gekost. In lastige situaties verschuilde ik me achter mijn verstand of werd emotioneel. Telkens, stapje voor stapje lukte het me om de subtiel invoelende en aanvoelende lagen van mijn ziel en ware zelf mee te nemen zodat ik me veilig voel in mezelf, zonder dat ik delen van mezelf moet achterlaten. Tijdens het werk, in contacten met anderen en ook tijdens het vrijen stroomt het Licht van mijn Goddelijke essentie en de Paradijsmatrix mee. Ik sta nu voor mijn kristallijnen gevoeligheid, het is een richtingaanwijzer, juist door de puurheid en zuiverheid ervan. Als vanzelf leef ik nu veel meer vanuit mijn buikgevoel en warme betrokkenheid.

Ik ontmoet je graag!

Willeke Ananda

 


Hoe kan ik boeken?

Bel of stuur een mail en dan kijken we of er plek is in de agenda.

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties