Inwijdingsplek Al-Moeder – Gaia-Christ Vlam op Elohim Krachtplaats

lemurisch bos 2013De oorspronkelijke indianen en inheemse volkeren leefden in eenheid met al het leven. Met Moeder Aarde, de planten-, stenen-, dieren- mensen- en spirits. Ze leefden net als de oorspronkelijke Egyptenaren, Atlantiërs, Druïden en Lemuriërs in de paradijselijke energie van hun Godskern.

Voor mannen en vrouwen is de hoogste ontwikkeling en Taak de Al-Moeder – Gaia-Christ Vlam uit te drukken

 

De Al-Moeder - Gaia Christ © Inwijdingplek van de Helende Krachtplaats tuinen kent de allerhoogste trilling op aarde tot nog toe!
De Lichtcodes ervan helpen je om angstloos, onafhankelijk, vrij, zorgzaam en sensitief te worden, de taal van Licht, Liefde, Waarheid en (natuur)eenheid te spreken en er naar te handelen. De Al-Moeder - Gaia-Christ Inwijdingen en Lichtcodes die je ontvangt vanuit het Lemurisch bos op de Elohim Krachtplaats helpen je je afstammingslijn tot aan de Bron te zuiveren zodat je kunt stabiliseren en aarden tot in je Onvoorwaardelijk Gaia’s Christus-Hart en lichaam. In het bos vind je de Krachtplek di er is aangegeven.

Voor mannen en vrouwen is de hoogste ontwikkeling en Taak de Al-Moeder – Gaia-Christ Vlam uit te drukken in de stof.
Om vanuit een geest van eenheidsliefde, met respect, dankbaarheid, subtiliteit en lichtheid te zorgen voor het welzijn van al het geziene en ongeziene leven en voor de schoonheid van materie en lichaam.

Kun je niet naar de Krachtplaats komen

Er is ook een bio zelfrealisatie tinctuur van waarin dezelfde Lichtcodes zitten als in de Krachttuin voor deze ontwikkeling.

Je steunt, inspireert en wordt dienstbaar aan de wereldziel

Persoonlijke doelen en taken transformeren in je hoogste Taak om diepgaande wijsheid, commitment, verantwoordelijkheid, natuurliefde, materiële zorg en verbondenheid te onderrichten zodat iedere ziel haar unieke rol kan vervullen en meesterschap verkrijgt over emoties, controle, gedachten, oordelen en afgescheiden meningen of verlangens. Je steunt, inspireert en wordt dienstbaar aan de wereldziel.

Vragen om de hoogste en laatste Inwijding van de Al-Moeder – Gaia-Christ Vlam

De Elohim Inwijdingsplek in het Lemurisch bos activeert je kundalinikanaal en basischakra met de witte Christ-Vlam of witte draak, vanuit de aarde. Daarmee kan je Al-Moeder Hart alles verlichten. Oneindige Liefde wordt die je bént, en is niet wat je doet! Liefde zit niet in rechtspraak maar in rechtsgevoel, niet in structuren, systemen, technieken en religies maar in Waarheid en broeder- en zusterschap met al het leven. Angstloze, verbonden Liefde leef je voor en geef je door voor het Ontwaken van het Planetaire Hart en Nieuwe Aardebewustzijn.

Na het overstijgen van je ego-ik-verlangens, ook van het wenslichaam voor een (tweelingstraal) relatie, na zelfrealisatie en een leven vanuit het wijgevoel, kun je vragen om de hoogste en laatste Inwijding van de Al-Moeder – Gaia-Christ Vlam te wórden. Je onthecht dan volledig van de ik-illusie en wordt één met alle hogere Lichtwezens. Ze beschermen je en werken met je samen vanuit universele Liefde, je Sacrale Buikpoort en dienstbaarheid. 

Tip :

Workshop Inwijding i.d. 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being+ Soundhealing

Al-Moeder-Gaia-Christ bio tinctuur waarvan je 3x p.d. 15 druppels inneemt


Wil je ook de Al-Moeder-Gaia Christ©- Inwijdingsplek bezoeken?

Kom naar de Elohim Krachtplaats en koop een kaartje in de kristalwinkel voor een bezoek aan de helende tuinen en het Lemurisch bos op woensdag t/m zaterdag.Of kijk voor een verblijf op www.natuurcampingvakantiehuis.nl


 

Tips

Kies voor de CRKBO erkende Elohim jaaropleiding

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? 

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven en je verder te ontwikkelen.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, zet je alle dimensies van de Krachtplaats in je omgeving!  Je tilt je huis (praktijk) op voorbij de ik-ruis naar Eenheid en helpt het bewustzijn en hart van je omgeving en jezelf te verruimen naar de multidimensionale Ontwaakte staat en het potentieel van alle hogere zieledelen. Je kunt de bio tincturen van de Krachttuinen ook intuïtief innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.

T:
+31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin