Inwijdingsplek Al-Moeder – Gaia-Christ Vlam

lemurisch bos 2013De oorspronkelijke indianen en inheemse volkeren leefden in eenheid met al het leven. Met Moeder Aarde, de planten-, stenen-, dieren- mensen- en spirits. Ze leefden net als de oorspronkelijke Egyptenaren, Atlantiërs, Druïden en Lemuriërs in de paradijselijke energie van hun Godskern.

De Al-Moeder - Gaia Christ © Inwijdingplek helpt je om angstloos, onafhankelijk, vrij, zorgzaam en sensitief te worden, de taal van licht, liefde, waarheid en (natuur)eenheid te spreken en er naar te handelen. De Al-Moeder - Gaia-Christ Inwijdingen vanuit het Lemurisch bos helpen je je afstammingslijn tot aan de Bron te zuiveren zodat je kunt stabiliseren en aarden tot in je Gaia’s Christus-Hart en lichaam. Voor mannen en vrouwen is de hoogste ontwikkeling en Taak de Al-Moeder – Gaia-Christ Vlam uit te drukken in de stof. Om vanuit een geest van eenheidsliefde, met respect, dankbaarheid, subtiliteit en lichtheid te zorgen voor het welzijn van al het geziene en ongeziene leven en voor de schoonheid van materie en lichaam.

Je steunt, inspireert en wordt dienstbaar aan de wereldziel
Persoonlijke doelen en taken transformeren in je hoogste Taak om diepgaande wijsheid, commitment, verantwoordelijkheid, natuurliefde, materiële zorg en verbondenheid te onderrichten zodat iedere ziel haar unieke rol kan vervullen en meesterschap verkrijgt over emoties, controle, gedachten, oordelen en afgescheiden meningen of verlangens. Je steunt, inspireert en wordt dienstbaar aan de wereldziel.

Vragen om de hoogste en laatste Inwijding van de Al-Moeder – Gaia-Christ Vlam
De Elohim Inwijdingsplek in het Lemurisch bos activeert je kundalinikanaal en basischakra met de witte Christ-Vlam of witte draak, vanuit de aarde. Daarmee kan je Al-Moeder Hart alles verlichten. Oneindige Liefde wordt die je bént, en is niet wat je doet! Liefde zit niet in rechtspraak maar in rechtsgevoel, niet in structuren, systemen, technieken en religies maar in Waarheid en broeder- en zusterschap met al het leven. Angstloze, verbonden Liefde leef je voor en geef je door voor het Ontwaken van het Planetaire Hart en Nieuwe Aardebewustzijn.

Na het overstijgen van de ik-verlangens van een (tweelingstraal) relatie, na zelfrealisatie en een leven vanuit het wijgevoel, kun je vragen om de hoogste en laatste Inwijding van de Al-Moeder – Gaia-Christ Vlam te wórden. Je onthecht dan volledig van de ik-illusie en wordt één met alle hogere Lichtwezens. Ze beschermen je en werken met je samen vanuit universele Liefde en dienstbaarheid. 

 

open christuskracht schedels.JPG

Workshop Inwijding i.d. 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being+ Soundhealing opleiding

Christus bewustzijn schedels al bijna uitverkocht! Kijk welke van de bijzondere kristal schedels jou roept!

 

 


Wil je ook de Al-Moeder-Gaia Christ©- Inwijdingsplek bezoeken?

Kom naar de Elohim Krachtplaats en koop een kaartje in de kristalwinkel voor een bezoek aan de helende tuinen en het Lemurisch bos of kijk voor een verblijf op www.natuurcampingvakantiehuis.nl

 


 

Vragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart. T: +31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin