Deva's en natuurgeesten, gebiedsengelen zijn onze broeder-zusterdelen

sleutel.jpgNiets anders brengt eeuwig geluk en blijvende vreugde dan het opheffen van de scheiding tussen ik en de anderen, wij en de natuur, het praktische aardse en de hogere geest. Immers, de hogere dimensies, de engelen en de natuurspirits zijn net als wij, zuster- en broederdelen van oneindige liefde-bewustzijn. Ze zijn de toegangspoorten van onze evolutie en brengen ons voorbij onze eigen beperktheid. Onze ware natuur, de hogere intelligenties en engelen worden door ons gevoeld als een diepere “drive”, inspiratie, eenheid en hartgevoel, een gevoel dat dieper gaat en ruimer is, dan van ons ik.

herontwaking van een oude Elementale Kracht zullen ervaren dat wij zullen noemen de "Spirit van het Woud". Dit Prachtige Wezen, deze Energie zal alle inspanningen en projecten ondersteunen die ontworpen zijn om de kloof met de Natuur te herstellen en een overvloedige en duurzame toekomst creëren.

Ooit was het bos ons woon en voedselgebied
Vlinders, magie, natuur.jpgWe hadden eerbied voor het bos en eerden de Spirit ervan die ons koesterde, steunde, leidde en beschermde. Bij het Elohim Centre weten we als individue ook niet altijd raad met wat we nu doen, moeten en wat we voelen of er van vinden.

 


Als Elohim team en individu hebben we soms ook gewoon moeite met het aardse of zakelijke

Maar ook als leiding en team weten we vaak niet wat is bedoeld en waarheen te ontwikkelen en zijn we minder sterk in het aardse of zakelijke. Tegenwoordigen overleggen we dan niet alleen met elkaar maar ook met de Spirits. We vragen dan de Intelligentie van de Krachtplaats, het Gaia-Christ-bewustzijn, de Deva's van de helende tuinen en de Lemurische engelen van het bos naar wat bedoeld is. We voelen ons te gast in hun gebied en energie. We respecteren ze en houden van ze en proberen naar ze te luisteren. Het is een liefde over en weer.

Ook jij kunt thuis een gebieds- of natuurengel aanroepen
Voor je vragen of besluiten, om hulp en koestering. Ook jij kunt Ontwaken in het herstellen van je relatie met de hogere dimensies van de natuur. Herontwaking van deze Elementale Kracht zal alle mensen en projecten ondersteunen die vanuit het ware zelf en de verbondenheid functioneren. Herstel van natuur en een overvloedige en duurzame toekomst zullen alleen op deze wijze ontstaan.

 Natuurwezen en Deva healingen voor thuis, opnames uit workshops

natuurwezen 2.jpgDoor middel van deze opnames uit de Elohim workshops kun je thuis healing ontvangen van natuurwezens, Deva's en andere Divine Beings uit de natuur. Moeder Aarde schenkt haar heiligste en meest diepgaande healingsenergie voor jouw ontwikkeling tijdens deze healingen. De mooiste audio's zijn hieronder geselecteerd in onze audio categorie met Natuurwezens en Deva's.

Bekijk hier de Moeder aarde en Natuurwezens healingsopnames

 

 


 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin