Sterrenpoorten, dimensieportalen en snelle verschuivingen

Het ervaren van sterrenpoorten, dimensieportalen en snelle shifts brengt angst, geestelijke en fysieke onbalans totdat de Al-Moeder – Gaia-Christ Vlam, één met je is.

Aarde, energie veld, healing.jpg

Eerst worden uitdagingen op je pad gebracht die je onbewust verbinden met collectieve astrale velden, donkere entiteiten, egogestuurde leraren of (uiterlijke) zijwegen die niet bijdragen aan de stappen naar egoloosheid en Godrealisatie. Slaag je voor deze Inwijdingsproeven dan zullen jij en je lichaam geen verstoringen of angsten meer hoeven ondergaan. Door te onthechten van elke subtiele egogroei of ego-identificatie, slaag je voor de laatste proef op weg naar het belichamen van je Goddelijke Vonk tot in de wereld van materie en lichaam. Eerst vraagt het om het loslaten van iemand willen worden of zijn, het overstijgen van het uit zijn op erkenning, aandacht, liefde, veiligheid of respect vanuit de omgeving.
Als daarna de Inwijding plaatsvindt verlichten vervolgens je 1ste en 2de chakra en je lichaamscellen in de Al-Moeder - Gaia-Christ frequentie.

Je wordt de verlichte Mens in Overgave, Goddelijke Al-eenheid in alle chakras en het gewone leven

Angstloos, vanuit een ik-loze staat, leef je vanuit Goddelijke verantwoordelijkheid, in alle eenvoud ongeacht je positie. Nu ben je in staat tot co-creëren vanuit de Goddelijke Gaia-Christ-Stroom zonder dat je mind of de spiritueel psychologische gesprekken, er steeds tussen komen. Je ik wordt transpersoonlijk.

zon en wolken.jpg [1]Dit kan als inwijdingsproef, aan je vragen je persoonlijk (Christus) hart en eigen belang te overstijgen door een geliefd mens, een groep, huis, idee of werk los te laten ten behoeve van een groter doel of geheel, een verruimde Liefde, je Godrealisatie, een nieuwe groepverantwoordelijkheid of een andere maatschappelijke rol waar je - Al-Moeder – Gaia-Christ bewustzijn en gedrag- , meer beschikbaar  komen. Het Lemurisch Bos helpt je je persoonlijke of zieletaak te transformeren in dat van je levensmissie en om eenheid te vinden met Moeder Aarde. Het helpt je jezelf volledig te delen en te betrekken op het geheel. Mannelijk en vrouwelijk te kunnen zijn vanuit heelheid. Je wordt één met Sekinah, Gaia, Pacha Mamma, Kwan Yin, Tara, Isis en Maria Magdalena. Wezens die net als jij zorg dragen voor al het leven.

Vanuit Vrijheid en onafhankelijke Liefde kunnen handelen en in relatie Zijn

Na de eerste Inwijdingen in het Lemurisch Bos ga je je Al-Moeder Hart, thema voor thema, chakra voor chakra, in je gedrag, handelingen en denken, verder belichamen. Je overstijgt elke egobehoefte aan geld, ambitie, seks of een relatie. Je bent Vol en Ledig van hechting daaraan. “Volledig”,  gevuld met Bron-Liefde waardoor je vanuit Vrijheid en onafhankelijke Liefde kunt handelen en in relatie Zijn. Je functioneert vanuit Overgave aan wat het Al-Moeder Hart en Gaia aan je vragen. Geestelijk contact met de Al-Moeder is het grootste geschenk dat diegene die zoekt naar volledige Waarheid/Liefde, kan ontvangen en uiteindelijk zal belichamen.

De Inwijdingsplek in het Lemurisch Bos helpt je alle angst los te laten

Angst dat er teveel aan je gevraagd wordt of je iets moet doen wat jij niet wilt of kunt, waardoor je onveilig, oplettend en op jezelf blijft. Angst om alles te voelen. De angst en zijn verhalen zijn van je ego-ik, je mind en ik-oppasser. Weet dat je Goddelijk Zelf net zoveel Liefde heeft voor jou als voor je zorgzame dienstbaarheid. De Al-Moeder als Liefde, houdt als vanzelf rekening met wat je aan kunt. Je Goddelijk Zelf is nooit bang, je ego-ik wel. Door de Inwijdingen van de Al-Moeder zul je angstloos worden en in Overgave leven.

Vanuit je Gaia- en Christus-Hart leer je te communiceren en samen te werken

overgave 5.jpgMet mensen, planten-, stenen-, sterren- en dierenwezens. Na de Al-Moeder Inwijdingen zul je hier niet meer mee communiceren alsof jij hier bent en de ander, plant, steen, het dier of de spirit, daar is. Je zult volledig zonder nadenken, vanuit je Al-Liefde voor de mensen, planten en dieren, zorgen in een flow die er Al-Een mee is. Je afgescheiden meningen, (on)veiligheid en ik-kern waaromheen je leven en functioneren tot nog toe draaide, lossen op. Een en al wij-zorgzaamheid, vrede, dankbaarheid en mededogen is wie je zult zijn of worden. Ook al moet je Hart zo nu en dan “ballen” hebben, je zit zelf niet meer aan het stuur van je leven maar de Al-Moeder-Bron in Jou hoedt en bestuurt.

Een nieuwe samenleving waar materiële schommelingen, politiek en geld geen vat op hebben

Een nieuwe stabiele Diamanten samenleving ontstaat door Jou en anderen die het hoogste belichamen in alle verbondenheid en eenvoud. Eén samenleving waar wonderen gewoon zijn. Een waar materiële schommelingen, politiek en geld geen vat op hebben. Het is de eigen Goddelijke Kracht/Liefde vanuit de Bron, die universele eenheid ís, die mensen waarlijk zijn. Daarvanuit zijn ze verbonden en doen ze hun werken. Het is de nieuwe multidimensionale Aarde tot en met haar ascension.

Wil je de Lemurische engelen energie thuis ervaren dmv de helende Lemurische engelen tinctuur?

elohim zelfrealisatie tincturen.jpgAlle zelfrealisatie tincturen, die de energie dragen van het Lemurisch Bos, de Krachtplaats en de diverse helende Tuinen, brengen jou en je client stap voor stap alle inwijdingen en ontwikkelingen die nodig zijn in jouw leven. Zet de flesjes in je huis of praktijk. Ze brengen een enorm krachtig eenheidsliefdesveld. Gebruik ze voor jezelf of je clienten intuitief. Denk ook aan een bezoek aan de Krachplaats met het Lemurische bos waar deze energie geankerd opgeslagen ligt tot diep in de aarde. Je kunt de energie ervaren tijdens een tuinbezoek of langer verblijf.

 


De online audio opnames kunnen je bij bovenstaande ontwikkeling helpen

online-channeling-1.jpg

Bekijk hier het online audio pakket voor natuureenheid en Godsrealisatie.

Bekijk hier het aanbiedings audio pakket voor het ware Zelf, met 40% korting.

 


 

Vragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart. T: +31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin