Hogere ziel, wij-liefde samenvoegen met het praktische, creatieve, aardse en zakelijke

de god pan 2.jpgHogere ziel, wij-liefde samenvoegen met het praktische, creatieve, aardse en zakelijke

We gaan ons realiseren dat de natuur ons niet alleen een staat van vrede, buikgevoel en ontspanning kan brengen, maar ons ook doet “zakken” van hoofd naar meer bezield leven. Leven vanuit rust, het lichaam, vanuit Zijn. Kleine en grote keuzes kunnen straks alleen nog maar vanuit onze intuïtie en (buik)gevoel worden gemaakt. Alleen dan mag ons verstand nog een woordje meepraten…  

Het evolutieplan

In de toekomst zullen we de natuur meer betrekken bij ons dagelijks functioneren, haar helende werking beter begrijpen en met haar samenwerken bij het inrichten van onze woningen en samenleving. Daarna komt de tijd dat we ook de natuurspirits gaan erkennen en ook zij zullen opstaan om met ons samen te werken. Zij zullen mensen die al leven vanuit de hogere dimensies van de ziel, verder inspireren tot verweven ideeën met de natuur. Bouwmaterialen, medicijnen, voedsel, alles zal door samenwerking van mens en natuurspirit, zijn geestelijke heling behouden en elkaar vitaliseren en bekrachtigen.

Het evolutieplan bereidt een paradijselijkere, gezamenlijke toekomst voor de aarde en mensheid voor. De oorspronkelijke (Lemurische) Eenheid van Mens en Natuur zal terugkeren op aarde met een veel subtieler en hoger dimensionaler Leven vanuit onze ware Natuur. Als Elohim woon-werk-community zetten we hier nu al op in.

Natuurlijk wordt er door mij, Joke en een aantal teamleden bij het Elohim Centre al sinds 1990 hoger dimensionaal geleefd en wordt er samen met de natuurspirits subtieler omgegaan met de omringende natuur, het bio moestuinvoedsel, de spirits van de gebouwen, natuurlijke medicijnen en kristallen. Toch zal er ook nog veel moeten veranderen. 

Het Elohim Centre en de Krachtplaats openen zich naar het volgende niveau 

Elohim zal steeds meer teamleden, vrijwilligers, bewoners en cliënten aantrekken die het hogere (dimensionale), de ziel, de wij-liefde (voor elkaar, de materie en de spirits) willen (leren) samenbrengen met het praktische, creatieve, aardse en zakelijke. En visa versa. Teamleden of cliënten die de andere delen van hun volledig potentieel nog niet kunnen of willen aangaan, het hogere, of juist aardsere deel, het mannelijke of juist vrouwelijke deel, het afgescheiden ik of wijziel, zullen zich bij het Elohim Centre in de toekomst steeds minder Thuis voelen. Niet omdat wij ze niet willen maar omdat de energie voor hen teveel zal veranderen. Voor hen en sommige cliënten zijn er centra en gemeenschappen waar ze zich veiliger voelen en liever bij zullen aansluiten. Het Elohim Centre en de Krachtplaats openen zich naar het volgende niveau van interne en externe Eenheid en het kristallijnen, paradijselijke niveau van hart en bewustzijn.


Het Diamanten Lichtpad en de 13 dimensionale codes

De nieuwe evolutionaire Lichtcodes kunnen reeds ontvangen worden door de nieuwe aarde gemeenschappen. Ieder multidimensionale zelf kan dat, ook los van een groep, ontvangen. Zeker zogauw hij begint te leven vanuit het ik-loze Christusbewustzijn en Hart. Gezamenlijke (paradijselijke) doelen en visies, vergroten echter de Stroom, levendigheid en daadkracht enorm. Des te meer zielsdimensies en Christuskracht de groep daarbij belichaamd, des te meer de leden gezuiverd zijn van pijn en afgescheidenheid, des te lichter, blijer en gemakkelijker alles gaat en voelt. Maar ook … des te ongemakkelijker wordt het met een “dichtere” groep … 

Nog nooit ben ik zo gelukkig geweest als nu

Het was vanaf 1989 tot aan nu, een hele klus om het aardse en hogere doel van het Elohim Centre, en daarmee mijn missie, te dienen. Veel karren heb ik alleen moeten trekken en ballen omhoog moeten houden. Een gezamenlijke verantwoordelijkheid ontbrak. Heel wat (bevriende) medewerkers heb ik zien komen en gaan in die tijd. Zij steunden mij in praktische- en soms ook in vriendschapzin, maar waren nauwelijks betrokken bij het hogere doel van het centrum; de individuele en planetaire verlichting, de krachtplaats en de eenheid met de natuur. Zij openden hun hogere gaven en dimensies, hun grotere zelf, maar waren nog niet aan toe het hogere leven in de onderste chakra’s te brengen om dat te vertalen naar wij-gevoel, wij-doelen en daden. Net als veel lichtwerkers hangen sommigen nog aan spirituele “verhalen” met hun netwerk. Zelf moederde ik in die tijd nog teveel en vroeg ik te weinig steun voor het doel van de Krachtplaats, de wij-verantwoordelijkheid en het natuurbelang. Dat kon toen ook nog niet. Allemaal waren we zover als we waren en altijd klopt dat precies voor iedereen.

De natuur is puur en direct verbonden met het Al. Nu we steeds meer vanuit onze ware natuur gaan leven worden we dieper aangeraakt door elkaar en de natuur. We laten onze mind steeds minder tussen de directheid van ons voelend en reagerend leven komen waardoor subtielere lagen in ons dieper worden aangeraakt. In onze chakra’s opent daardoor ons groene hart en meer verbondenheid.


Het Diamanten Lichtpad en de Lichtcodes

De nieuwe evolutionaire Lichtcodes en wij-ideeën kunnen reeds ontvangen worden door de nieuwe aarde community’s. Ook door elk hoger dimensionale mens die leeft vanuit steeds meer zielslagen.
De Magische, creatieve energiestroom die binnenkomt zal als eerste opgepakt worden en aarding krijgen door diegenen die in staat zijn mee te bewegen naar het volgende level.

Het wij-level van het ware, hoger dimensionale en het kristallijnen eenheidsveld.

Dit veld dat voor de nieuwe aarde zijn ankering vindt op de Elohim Krachtplaats, kent méér waarde toe aan het groeien van de ziel, eenheid en natuur. Waar het licht, het bewustzijn, de intuïtie en het hart in de 3de tot 4de dimensionale, oude wereld voor de eigen persoon of eigen groep gebruikt werd ten koste van het geheel, daar zal geld, inzet, inzicht, aandacht, creativiteit en materie straks dienend worden aan de groei van ieders ziel, algeheel welzijn en aan de natuur. Dit zal de 6 tot 9 dimensionale diamanten reflectie zijn van ons hogere bewustzijn en Christushart, in de nieuwe aarde-netwerken of grids.

We zullen een magische, sjamanistische nieuwe aarde woon-werk gemeenschap zijn

Al onze tijdslijnen, zielendelen en geschiedenissen zullen dan, vanuit hun paradijselijke en galactische oorsprong, bij elkaar komen! Als dynamische co-creators, brengen we de hoogste energie in de vorm en starten we een volledig nieuwe realiteit op Aarde in nauwe verbinding met onze oorsprong als machtige Elohim engelen als scheppers van de vorm! Het is begonnen! Doe je mee?


 We zullen empathisch en krachtig zijn, en in staat om alles intuïtief te "lezen".
Daardoor kunnen we krachtige energieën van aanmoediging, genezing en herstel sturen. 


nieuwe aarde.jpg

De Geesten van de bossen, oceanen, rivieren, krachtplaatsen en bergen

Ook zullen we leren samen werken met de grote Elementale Spirits waar we oorspronkelijk mee leefden. De Geesten van de bossen, oceanen, rivieren, krachtplaatsen en bergen. Deze grote elementale Geesten zullen, soms in de vorm van de natuurgod Pan of de grote Moeder, op verzoek van de hoger dimensionaal en integer afgestemde mens, onze duurzame wij-projecten, vreugde en welzijn beschermen en ondersteunen.

Ben je ook een natuurmens?

Kijk dan eens naar onze opleiding tot Aardehealer, Natuur coach, Sjamaan en de Sjamanen workshop Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind. Ook het dieper leren werken met kristallen hoort dan mogelijk bij jouw hart.


  Als de "oorlog" met de natuur voorbij is en kristallijnen gemeenschappen de Nieuwe Aarde creëren
zal dat het einde inluiden van armoede, rassenstrijd en oorlog.


Je hogere Lichtdelen in eenheid brengen met je zakelijke, praktische, aardse delen?

Bel gratis  +31 (0)597 5421539 om te vragen wat jou daarbij kan helpen

 Contact en route
E: info@elohim-centre.org


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin