Innovatie door co-creatie tussen natuurwezens, mensen en de Christus Straal

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos 

Magie, mystiek, opening.jpgIk heb tijdens verschillende verlichtings-sessies al cliënten mogen ontmoeten die een grote rol zullen spelen in co-creatie met de natuur. Het Lichtwezen van de cliënt, die ik tijdens de healingsessie mocht ankeren in de basis chakra en het buikgebied, liet mij zien hoe, door zijn toedoen een innovatieve samenwerkingstijd met de natuurkrachten, voor een nieuwe Aarde, praktisch gaat worden.

Onze natuurlijke toekomst
Ze lieten me paradijselijke visioenen zien van huizen en steden als natuurlijke, bewuste organismen zogauw mensen hun ik-loze lichtwezen, hun engelenstaat of het verlichte ware Zelf, meer hebben geïncarneerd. 
Ik zag in de bouwmaterialen van de zelfdenkende gebouwen de natuurwezen-gevoelens en gedachten verweven zijn. Gevoelens en creatie-mogelijkheden die tot uitdrukking komen in zelfdenkende bouwmaterialen! Ik zag een nieuw gebruik van aardse elementen zoals zwavel e.a. mineralen en scheikundige stoffen. Zij voegden op nieuwe manieren zichzelf samen tot nieuwe stoffen waarin de mens de vormgevende gedachten legt en de natuurwezens hun liefdesgedachten en bewustzijn sponnen. Ik zag hoe de geest van zwavel bijvoorbeeld alle mensen, natuurspirits en bouwmaterialen/huizen, energetisch zuiver hield.  

De steden en bouwmaterialen als organismen zijn gebouwd op liefde en respect voor elkaars Rijken
elfentuin natuurwezens juli 2010 015.jpgElk ogenschijnlijk dood materiaal bestaat uit geestwezens en allen eren dat in onze toekomst. Er is liefde alom! Ik zag hoe materialen als gebouwen zichzelf geleidelijk aan konden omvormen wanneer daar behoefte aan is omdat de geest van mensen in gedachte kan overleggen met de geest van het natuurlijk materiaal en de elementaal en natuurwezens van het materiaal en het gebouw.

In mijn visioen ging niemand zomaar een huis binnen maar opende zich automatisch in liefde voor het wezen daarvan en andersom. Ieder mens dat ik binnen zag treden was voorbij aan de ik-zware energie of stemming die het bouwmateriaal zou verstarren. Ik keek in een nieuwe tijd en zag hele steden van liefdevolle eenheid tussen mens en natuur. Mensen voegen op nieuwe manier stoffen samen waarin de natuurwezens hun liefdesgedachten en bewustzijn, samen met hen, spinnen. Alles gebouwd op liefde!


 

Ik besef hoe ook de Krachtplaats en tuinen op dergelijke wijze zijn ontstaan


Na veel healing en zuivering van mezelf tijdens even zo vele workshops en healings geven, werd ik regelmatig door Gaia en de Bron geroepen en wist iets in mij hoe ik een nieuw gevraagde krachttuin moest creëren. Dat deel in meZelf dat kan spreken met het bewustzijn voorbij de atomen, opende alle aardlagen, het magnetisme en gesteente in de tuin. "Ik als Liefde" sprak met de Spirit die het ondergrondse waterloopnetwerk en dat van de aardstralen beheerste, zodat alles zich omhoog naar een nieuw leycentrum (vortex of krachttuin) en een nieuwe helende energie, omboog.

Atomen herschikken zich door de enorme elektriserende Krachten
Krachten die door mij heen -de krachttuin in aanleg- binnen kwamen. Krachten o.a. bedoeld voor de rode-vuur-kundalini- Basischakra-kracht van de helende Elohim basischakra tuin als voorbeeld. Door mijn lichaam heen ontstond de Deva van zo’n helende tuin en alle natuurspirits die haar wilden ondersteunen verzamelden zich en bonden zich vrijwillig aan het werk van de Basischakra tuin. Die net als de andere helende tuinen bedoeld is voor de evolutie van de Pillars of Light en nieuwe mensheid.In elke Elohim tuin ontstond een andere helende energie


Kracht, innerlijke kracht, groei.jpgEn nog weet ik na het aanleggen en activeren van 28 helende Elohim tuinen en vele zelfrealisatie tincturen daarvan,  niet of het klaar is na al die jaren van samenwerking met de Bovenwereld en moeder Aarde voor de Krachtplaats. Elke helende tuin is ontstaan zonder dat ik dat had bedacht. Mijn missie, hart en kracht geven aan de Elohim Krachtplaats met de codes voor individuele en planetaire verlichting, is ook niet iets wat ik bedenk. Het gebeurt voor de wereldziel zolang het bedoeld is, zolang mijn lichaam het aan kan evenals mijn gevoel dat niet alleen dankbaarheid maar ook heel wat projectie en weerstand over zich heen krijgt.

Altijd heb ik de liefde voor moeder Aarde en de natuur heel diep gevoeld
Geesten van bergen waar ik ben geweest, de Deva van de Noordzee en de Geest van de Wouden (Cernunnos) die op de Krachtplaats samenwerken, zijn voor Mij als oude Bekenden. Als mijn Familie. Net als de faunen, eenhoorns, Lemurische engelen, trollen en feeën. Ze ontroeren me soms veel dieper dan mensen.
Ook al zie ik ze niet met het zichtbare oog, iets in mij is in staat cursisten met al deze natuurspirits te laten communiceren en de natuur-energie over te dragen.


Tips:

Doe mee met de weekend workshops:

- Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing

- Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische krachten

- Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch
   kind

 

Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin