Labyrint: helende tuin, zelfrealisatie tuin

 

Het midden, het hart en doel van het met 13-voudig bewustzijn en Liefde gevulde labyrint brengt je Thuis in je authentieke Zelf; het mooiste van jezelf. Doorzetters op het (levens) pad zullen niet (vele levens) blijven hangen in de vele gevoelens- en gedachten kronkelingen of oude familiepatronen, die zich afgezet hebben in het lichaam, de chakra’s en labyrint-gangen. Zelfs niet als het pad weg van het doel lijkt te leiden. Ze laten het oude onderweg los.

Je kunt het labyrint lopen met een bepaalde (levens-) vraag of wens in je hoofd om aan het einde of de volgende dagen, het antwoord te krijgen. Loop het Labyrint als chakrahealing en zuivering voor je doel op aarde en je innerlijk kind, voor zelfrealisatie en éénheid of als de weg door al je levens.

 

Labyrinth lopen op de Elohim Krachtplaats.jpg

Gebruiksaanwijzing:

Loop afgestemd, d.w.z. laat je door niets afleiden en concentreer je op het gevoel in je lichaam. Ga niet in je hoofd. Loop uiterst langzaam.... Je zult merken dat je soms (een weinig) weerstand onderweg voelt, daar kom je een innerlijke blokkade tegen die je op kunt ruimen. Blijf staan, adem naar die plek in je lichaam en laat omhoog of eruit komen wat gezien en gevoeld wil worden. Maak er desnoods geluid of beweging bij. Leg er vervolgens geen gedachten op maar ga verder. Gefeliciteerd, je hebt jezelf een healing gegeven. Soms zul je merken dat je je op een deel van de weg juist lichter voelt, dat het sneller of makkelijker loopt. Hier loop je door je positieve levenservaringen en goed geopende chakra’s. Het gaat je voor de wind.

Het labyrint kan ook gebruikt worden om al je 7 chakra’s te zuiveren. 7 Gangen, elk voor een chakra, beginnend bij de zonnevlecht (3e) naar de tweede en de basis, tot aan je heilige ruimte in het centrum. Doorkruis bij het verlaten niet de cirkels, maar ga dezelfde weg terug, anders doorbreek je het.

 


1 dag(deel) bezoek is soms niet genoeg

Wil je van alle 30 Helende Tuinen (het hele Inwijdingspad) spontane healingen en inzichten ontvangen, dan red je dat niet op 1 dag. Zeker niet als je "open" bent en veel kunt voelen.

Lees meer over de Helende Tuinen

Wil je langer komen, boek dan één of meerdere overnachtingen met maaltijden. Je kunt tijdens de maaltijden in het huiskamerrestaurant dan nog extra genieten met gelijkgestemde gasten.

Het is ook mogelijk om een chakra kristallegging, intuïtieve massage of healing te boeken op de Elohim Krachtplaats. Reserveer dan van tevoren T: +31 (0)597 541 539.

Wil je de Krachtplaats en werking van de Tuinen dieper leren voelen d.m.v. een Gids-Healer-Reader?
Boek dan een Helende Rondleiding tijdens je bezoek of verblijf. Maak een afspraak van te voren zodat je zeker weet dat de gids-Healer-Reader een plek in haar/zijn agenda vrij heeft.

Joke 2016.JPGBen je benieuwd hoe de Elohim Krachtplaats en Zelfrealisatie Tuinen zijn ontstaan?
Klik hier om meer te lezen
.

 


Ervaar de helende energie van de zelfrealisatie tuinen thuis d.m.v. de Zelfrealisatie Bio-tincturen.

Bekijk en bestel hier de Elohim Zelrealisatie Bio-tincturen 

Verdere ondersteuning :

Alle Elohim producten zijn multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats.

 


 

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org


Klik hier om terug te gaan naar het overzicht van alle tuinen

Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.