Ontmoeting met het centrum en mijzelf

Toen ik voor het eerst kennis maakte met het Elohim Centre en de Krachtplaats wist ik niet wat me overkwam. Vanaf het moment dat ik aankwam voelde ik me welkom, als thuiskomen. De sfeer, de mensen en de krachtplaats raakten me diep van binnen. Mijn bezoek was niet alleen aan het centrum en de krachtplaats, het was een ontmoeting met mijn eigen licht. Dit licht voelde ik mijn hele leven al, maar nooit zo sterk van binnenuit. Ik voelde me als een engel en iedereen om mij heen leek zich hetzelfde te voelen, wat me gek genoeg niet verwonderde. Het voelde allemaal zo natuurlijk, bijna ‘gewoon’, al was dat het zeker niet...

 

Participeren

Tegelijkertijd hielp de Krachtplaats mij om dieper in contact te komen met de plekken in mij die nog niet zo ‘licht’ voelden. Al snel informeerde ik naar het meewerkend participeren, waarover ik gelezen had op de website. Ik wilde drie maanden meewerken, en was van harte welkom. Ik draaide mee in het team en werkte 40 uur per week als vrijwilliger. Het was even wennen om zo productief te zijn, maar al snel vond ik mijn draai. Ik voelde ik me als een vis in het water. Werken met gelijkgestemden voor een gezamenlijk hoger doel, groeien naar verlichting en leven vanuit de openheid van de ziel sprak me erg aan. Ik mocht mijn kwaliteiten inzetten waar het paste binnen het bedrijf, zodat het voor ons beiden en het geheel een win-win-win situatie was. Iets wat ik daarvoor nog niet had meegemaakt. Ik voelde me thuis en gezegend.

 

Mijn voorgenomen wereldreis werd een Elohim baan

Tijdens het participeren als vrijwilliger klikte het zo goed dat ik werd gevraagd om voor langere tijd te werken. Eerst twijfelde ik nog even. Ik was oorspronkelijk van plan om te reizen rond de wereld, maar al snel werd het duidelijk dat ik hier wilde zijn.

 

Een volgende stap

Luuc 2019 klein.jpg

Ik maakte mijn drie maanden vrijwilligerswerk af, ging naar huis voor de kerstvakantie, en begon in januari met mijn baan op het Elohim Centre. Het was een volgende stap, praktisch en in mijn ontwikkeling. Ik heb sindsdien ontzettend veel mogen leren. Niet alleen op spiritueel gebied, maar ook op aards vlak. Ook de nieuwetijds bedrijfsvoering maakte me tot een vis in het water.  Als ADD/nieuwetijds kind heb ik nooit helemaal de aarde leren voelen en kennen. Het was vaak veiliger om ‘daar boven’ te blijven en niet mijn aardse verantwoordelijkheid aan te gaan. Dit uitte zich dan ook in uitstellen, om de uitdagingen heen gaan en overal veel te laat komen. Het lukte me niet om neer te zetten wat ik graag wilde en ik verloor destijds de zin van het leven.

Doordat ik op het Elohim Centre wel werd uitgedaagd om volledig in mijn kracht te gaan staan én tegelijkertijd gezien werd in mijn wezenskwaliteiten en bewustzijn, ben ik opgebloeid. Ik kan weer voelen wie ik ben en waarvoor ik gekomen ben. Ik kan mijn hogere Licht meenemen en aarden in het dagelijks werk.

 

Wil je ook komen werken en wonen in de Elohim gemeenschap?

Kom eens kennis maken door een aantal dagen te participeren, of langs te komen voor een bezoek aan de Krachtplaats.

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin