Vele Pillars of Light stammen af van de Lemurische-Atlantische-Maria Magdalena-Christlijn incl. filmpje

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

verlichtegang, verlichting.jpg

Onderaan de tekst vind je het filmpje

De Pillars of Light (lichtwerkers die steeds meer delen van hun hogere ziel integreren) dragen de codes voor het Ontwaken als multidimensionaal Goddelijk Mens die nu actief worden. Zij verlangen naar samenwerken en soms ook samenwonen met gelijkgestemden om de nieuwe maatschappij te helpen vormgeven. Een nieuwe samenleving waarbinnen ook de Natuur en haar Spirits een  centrale plek van liefde en respect herkrijgt.


Multidimensionale en Godrealisatie-codes

Deze multidimensionale en Godrealisatie-codes worden nu actief door o.a. de stand van Sirius en onze zon versus de Aarde. Samen openen Sirius en de zon een nieuwe kosmische Poort naar Alcyone en onze Goddelijke oorspronkelijke afkomst, waardoor onze lichtcodes worden geactiveerd. De frequenties die binnenkomen zullen sterk doorwerken in ons systeem, lichaam en hartchakra! Ons denken zal zich vanaf nu volledig moeten laten leiden door ons Divine Hart en intuïtie. Kunnen we dat niet dan krijgen we in de nabije toekomst steeds meer lichamelijke en psychische last. Denk aan hoge bloeddruk, hartkloppingen, hartritme stoornissen, nierproblemen, slapeloosheid, darmproblemen maar ook verzet over tegen. Ook zullen we vaker overprikkeld raken.

Een nieuw Ontwaken activeert ons hoger hart, wij-inzichten en ideeën

Het komt rechtstreeks vanuit onze Goddelijkheid en kent geen tussenkomst van onze mind of ik-oppasser. Alleen maar Divine directheid van handelen en spreken. Voor de gevoeligere en bewustere Pillar of Light betekent dit dat de innerlijke ontwikkeling en de daarop gebaseerde gedachten, ook verder gaan dan alleen het functioneren vanuit het hart, de Gaven en ziel (5de dimensie). 
Dit nieuw Ontwaken van het 6 tot 9 dimensionale Divine HART wil zich delen en dienstbaar maken aan de mensheid en natuur.

Vanaf de Atlantische tijd groeiden we weg van het Hart en haar paradijselijke eenheid met de natuur

We verloren de Natuurwezens en het wezenlijke daarvan uit het oog en wisten niet meer hoe heel de natuur en alle Natuur-engelen of Deva's, ons vanuit de grote Eenheid hielpen en beschermden. Een lange mind-, macht- en religie-gerichte, mannelijke periode brak aan. Ook in onze denkwijze en houding tijdens zovele incarnaties. Het vrouwelijke gevoelige, zorgzame en helende vermogen werd vertrapt en de natuur uitgebuit door de patriarchale tijdgeest. Heksen werden achtervolgt, verraden, verkracht en verbrand net als mannen en vrouwen met Gaven.

Zo gauw ons Goddelijke Hart zich verdiept en ons tweede chakra begint te overstralen, komt de Goddelijke Paradijselijke Stroom ons leven weer binnen! En in de nieuwe tijd zullen juist ook de mannen daaraan dienstbaar worden

We ervaren dan weer geluk en eenheidsliefde. Intern en extern ontwaken liefde, welzijn, harmonie en overvloed als we luisteren naar de Stroom! De Natuurwezens en Lichtwezens beschermen en helpen ons straks weer voelbaar als een ongekende KRACHTBRON die er vanzelf is omdat ze weer een worden met de mensenrijken. Zoals het was in het oorspronkelijke Lemurië. Ons HART kent dan opnieuw de pure belangeloze Goddelijke Liefde, in omgang en werk. Toch kan het ook het Hart met Ballen, Gezag en Kracht gebruiken maar vanuit Liefde en niet vanuit dominantie of afgescheidenheid. Het Divine Hart kent het overkoepelend doel en belang.

Diamond_earth_grid.jpg

Met dit HART ankeren de Ontwakende Pillars of Light het kristallijnen Christ Lichtgrid (wereldwijd netwerk zonder angst, agressie en schaduw) in zichzelf, de Natuur en Aarde

Hiervoor helpt ook de 3 meter grote geometrische vorm van het Christusbewustzijn in de kristallijnen tuin van de Elohim Krachtplaats. Deze vorm is door mij, Joke ElZiam Nootebos, als Ingewijdene samen met de Bovenwereld, opgeladen en geprogrammeerd voor de bovenstaande ontwikkeling van de Pillars of Light! (Dit brengt veel meer dan een zelfde vorm elders die niet  door de Bovenwereld is geactiveerd met het Inwijdings-Zelfrealisatie Pad. Hetzelfde geldt voor alle Elohim geometrische edelsteen vormen en ook voor de ster-dodecaëder bergkrisal hangertjes van het Christusbewustzijn)

Deze geometrische Christusbewustzijn vorm en zijn lichtcodes brengen de Oorspronkelijke Eenheidsliefde, het Eenheidsdenken en de samenwerken met alle Rijken weer terug. Het oude Lemurië wordt het bewuste, nieuwe Lemurië, de huidige Gouden Tijd. Daarin zal het Atlantische mannelijke als scheppings- en leiderschapskracht dienstbaar worden aan de zachte harmonie van het Divine vrouwelijke, de eenheids flow en de wij-vorm met de Natuur. We zullen geen 2 sporen van incarnaties meer hebben maar onze mannelijke en vrouwelijke lijnen en innerlijke patronen, zullen zich samenvoegen vanuit het hogere en oorspronkelijke.  Een nieuwe, gevulde rust en wij-liefde komt over ons. Ook in de basis van ons bestaan en in de omgang.

Toch zal de ankering van het Christ/Magdalena-grid in Moeder Aarde, eerst nog meer ellende op de wereld omhoog brengen

Alle niet-Liefde, onrust, geen Thuisgevoel kennen en een onveilige basis, komen wereldwijd omhoog om genezen en bewust te worden. Terwijl de Gouden Tijds stroming ook aan de gang is zullen er nog meer nare tijden volgen totdat iedereen gezuiverd en genezen is. Respect en medeverantwoordelijkheid voor al het leven zal er zijn, zonder ze te overheersen of afhankelijk te maken.  

Het komende jaar zal vele lichtlichamen van ons weer terugbrengen die allemaal een eigen kant waren opgegaan in de evolutie en sferen

Sommigen zieledelen en lichtlichamen gingen verder op de mannelijke lijn en andere op de vrouwelijke lijn. Dit vertakte zich door de vele zielegroepen en mensen heen. Nu komen de lijnen en vertakkingen terug naar het Huis in onszelf. Zo ontdekken we uiteindelijk genoeg basisveiligheid om onze teugels toch in de handen te durven geven van de Christuskracht en Bron in onsZelf! En van Overgave aan de Liefde! Falling in LOVE...  Op dit moment beginnen de Divine hartcodes hiervan ook onze mind, het centraal zenuwstelsel, de zieledelen, parallelle levens en chakra's te overschrijven naar universele Eenheid. Dit alles gaat veel teweeg brengen in ons lichaam en leven. Verruim jezelf daarom tijdig en stroom mee met alles wat het hogere Divine Leven aan je vraagt.

De Pillars of Light worden aangezet tot volledige Overgave en tot de verdere groeistappen die nodig zijn voor hun rol op aarde, hetgeen angst meebrengt

De hele ontwikkelingsweg heeft hen al zoveel meer bewustzijn en gevoeligheid gebracht dan de gemiddelde mens, maar nog zijn ze niet klaar. De Inwijdingsweg gaat open. Weer verder ... terwijl ze al zo moe zijn van ontwikkelingsprocessen, veranderingen en op moeten staan... Gouden licht.jpegHet openen van de Inwijdingsweg is super, maar kan ook nieuwe lagen van angst en dus verzet en projecties naar anderen (ook die zijn voorgegaan), oproepen! De ego-angst om niet meer op onszelf te kunnen passen en de controle kwijt te raken wisselt zich af met bliss momenten!
Pillars of Light komen niet alleen naar de Aarde om hun hart en ziel te leven, maar ook om hun hele Goddelijke, kristallijnen Essentie, mét alle hoger dimensionale Gaven, subtiele gevoeligheid, onschuld en zuiverheid in te zetten voor de nieuwe Aarde en onderlinge relaties. Op 11-11-2015 is daarvoor de Gouden Poort permanent opengezet!

Onze Lemurische Oorsprong is ons hoog dimensionale Lichtwezen dat oordeelloze verbondenheid, goedheid, tederheid en eenheid ervaart met alles dat leeft

Dat LIEFDE is en niet doet!
Dit Lichtwezen is altijd volledig open, zorgzaam en liefdevol voor anderen en moeder Natuur. Samen met het Christusbewustzijn activeert zo ook de Maria Magdalena in ons en helen de Egyptische-, Jezus-, Essenen- en Graallijnen, in onze zieledelen en in ons collectief geheugen. Alle afgescheiden delen komen Thuis. We voelen ons compleet als door Overgave ons Goddelijk deel wordt aanvaard en ons gericht zijn op materie en emotie daardoor verandert. Deel uitmaken van het Goddelijk Eenheidsliefdesveld met scheppende krachten en volkomen dienstbaarheid, lukt pas als de persoonlijke liefde en wil, transparant worden en het innerlijk zielekind van de jeugd, geheeld en volwassen in de omgang wordt. Dan kan er sprake zijn van Overgave aan elkaar, een team of organisatie. Het is dan veilig vanuit het Goddelijk Hart en de Zijns ervaring.

Ons Lemurisch Licht-Liefde-Wezen en ons Atlantisch Godendeel

De angst dat anderen ons pijn doen, afwijzen, verlaten, het geloof in gemis van aandacht, respect of geld en ons te kwetsbaar voelen, verhinderen ons, sinds vele levens, dit Goddelijke Lichtwezendeel, in onze 1ste en 2de chakra, in onze aarding en materie te leven. Toch wordt het tijd dat we het Divine Hart gaan Leven zodat het de onderste ego-chakra's kan overstralen. Maar we zijn ook nog bang en willen het leven zelf sturen. De Goddelijke codes worden echter pas actief als ons Lemurisch Licht-Liefde-Wezen ook ons Atlantisch Godendeel, onze scheppingskant met Macht/Kracht, in zich opneemt. Het kan niet meer andersom!

overgave 2.jpg

Onze Atlantische Godenkracht gelooft in zichzelf, kent innerlijk gezag, enorme kracht en kan alles manifesteren wat het wil

Dit Goddelijk mannelijk deel van ons kan niet verder indalen en positief aangewend worden, als we bang blijven voor (on)macht, het (opnieuw) fout doen zoals in Atlantis of bang zijn voor autoriteiten en regelgeving van anderen. Het gaat niet lukken als we alleen maar idealen, liefde en harmonie willen. Zonder ons Atlantis Krachtdeel gaat ons Lemurisch Lichtwezen op de weggeefstand, trekt het terug of lekt het energie.

Vermoeidheid, geen uitweg zien en murf worden slaan dan toe

Iets wat velen nu overkomt. Als we vooral in onze mannelijke Atlantische lijn blijven leven blijven we veelal in het hoofd of bewustzijn of gehecht aan materiële en positionele veiligheid, hoe spiritueel we ook zijn. Onze onderbuik kent dan nog geen warm-wij-gevoel en het geestelijk Hart is daar nog niet in ingezakt. Dan verliezen we uiteindelijk onze hoogste levensbestemming, de liefde en eenheid van de groep en de natuur.

Om de juiste co-creërende mensen of plekken te vinden waar we met meesterschap, passie, hart en bezieling samen kunnen functioneren als DAADKRACHT voor de nieuwe samenleving, is de Inwijdingsweg naar Godrealisatie en ons Divine Hart nodig

Dan kan ook onze heilige sacrale buikchakra opengaan net zoals onze basis en stromen onze onderste chakras weer in eenheid met de Bron en Moeder Aarde.Het is de tevens de Lemurische weg, de Maria Magdalena- en Sekinah weg. De Weg van alle mannen en vrouwen.

Healing en teaching van diegenen die dit al belichamen, niet alleen in hart en hoofd, maar ook in daden en buikgevoel zijn nuttig. Door hen kan het volledig op je worden overgedragen. Dan wordt het veilig om je Weg verder te durven openen en bewandelen! De Weg van het puurste LEVENSGELUK! Zorg dat je krachtige masterhealers en docenten vindt die ook je Lemurische en Atlantische Oorsprong en zielegroepen kunnen helpen thuisbrengen, evenals je Ingewijde Egyptische, Graal- en Jezus lijnen en levens!

Zonder ons Atlantis deel zetten we geen moedige stappen, nemen we geen risico, stellen we uit, kiezen we zijwegen, is er geen richting, structuur, doorzettingsvermogen, innerlijk autoriteit en zelfvertrouwen of dynamiek genoeg

We blijven dan bang voor groot energiewerk, naar buiten treden en boven het maaiveld uit zichtbaar zijn als Goddelijke Mens. We nemen onze plek niet in. Toch kunnen we een keuze maken; blijven we geloven in onmogelijkheden of in de Goddelijke Stroom van transpersoonlijkheid (egoloos) en Moeder Natuur?

Gaan we verder op de Inwijdingsweg of blijven we dobberen?

Kosmische vreugde, blijheid en de dynamiek van het scheppend wij-gevoel en het gezamenlijke doel, kunnen werkelijkheid worden als we die keuze maken. Gaan we verder op de Inwijdingsweg of blijven we dobberen? Met de juiste keuze zullen de Pillar of Ligt Meesters innovatief samenwerken met de grote Elementen Wezens; Ether, Vuur, Lucht, Water, Aarde, Draken, engelen en de Deva's van de Natuur. Er ontstaat dan een enorm veld van kristallijnen KRACHT!Elohim.jpg Bij Elohim is deze multidimensionale Eenheids- en Inwijdingsweg bekend.

Onze Aarde geeft geboorte aan een nieuwe Goddelijke Mens tot en met 2024

De oude consumptie-maatschappij en het willen bezitten van eigendommen zullen de komende eeuw uitsterven en plaats maken voor een groot wij-gevoel waarin lenen, delen en in de Stroom brengen, gewoon zullen zijn. Onze Aarde geeft geboorte aan een nieuwe Goddelijke Mens die ook samenwerkt en Eén is met Moeder Natuur. En ondanks dat het nog een hele Weg is om echt vanuit de egoloze Goddelijkheid, onthecht te leven, is het een prachtige kans! Tot en met 2024, zal deze opening van de Gouden Poort en daarmee onze mogelijkheid tot Godrealisatie, het grootst zijn. Daarna moeten we weer wachten tot na 2042.

Maak gebruik van de kosmische energie die je JUIST NU kan helpen!

Ondersteun je proces
De Sekinah bol (met daarop het programma van de Goddelijke vrouwelijkheid) en de oranje calcietbol (door Joke en de Bovenwereld geprogrammeerd met de Goddelijke mannelijkheid/scheppingskracht) kunnen helpen, net als de bergkristal met daarop het Christusbewustzijn.

Ontvang coaching en healing voor Godrealisatie en de grotere eenheids liefde in je buikgevoel en basis

Maak een afspraak voor een healing bij een van de Elohim masterhealers.
Denk daarnaast zeker ook aan een Elohim jaar-opleiding, workshops, gechannelde online groepshealing en e-learnings van mij, Joke ElZiam Nootebos. Deze zullen je Goddelijke integratie en aarding voelbaar in zich dragen. Laat je adviseren welke workshops bij jou aansluiten in een 5 minuten kosteloos consult. Bezoek de krachtplaats en helende tuinen die de Inwijdingscodes brengen of denk aan vrijwilligerswerk in de nieuwetijds community.

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties


Filmpje van Joke "De poort van 11-11 en Sirius openen ons hartchakra"


Tips

Kies voor de CRKBO erkende Elohim jaaropleiding

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? 

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven en je verder te ontwikkelen.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, zet je alle dimensies van de Krachtplaats in je omgeving!  Je tilt je huis (praktijk) op voorbij de ik-ruis naar Eenheid en helpt het bewustzijn en hart van je omgeving en jezelf te verruimen naar de multidimensionale Ontwaakte staat en het potentieel van alle hogere zieledelen. Je kunt de bio tincturen van de Krachttuinen ook intuïtief innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.

T:
+31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin