Kristallijnen Christuskracht groeit op de Krachtplaats

Christusgrid + kristallijnen tuin 2015.JPGDe kristallijnen Christuskracht of universele eenheidsliefde breidt zich momenteel enorm uit op de krachtplaats. Zeker nadat een kraan de 3,5 meter Christusgrid geovorm op de kristallijnen tuin heeft geplaatst.  Dank je wel Erna voor je advies omtrent deze verandering! Een heel mooi en zuiver liefdes-eenheidsgevoel verdiept zich nu.  De voorlopers worden nog meer wakker geschud, bij de achterblijvers kunnen echter problemen naar boven komen of het gevoel van dualiteit en het alleen zijn.

Voor vele voorlopers zal het voor deze incarnatie genoeg zijn verlichting en Godrealisatie in het hart en de mind te integreren. Daardoor ontstaat het  wij-denken en de transpersoonlijkheid zonder ego-ik-kern. Bij het Elohim Centre, in de dagelijkse omgang in de community en tijdens sessies en workshops, voert dit Licht ook nog naar de buik. In de buik kan dan nog meer afgescheidenheid oplossen en in de onderste chakra’s ook Godrealisatie, egoloze goedheid, verlichte relaties, verbondenheid, zorgzaamheid en eenheid ontstaan.

De enige stap die wereldwelzijn, wereldvrede en eenheid met de natuur brengt

Het verlichte Godgerealiseerde innerlijk kind en Godrealisatie in de onderste chakra’s en in de wereld van materie, is een veel grotere stap, maar wel de enige stap die wereldwelzijn, wereldvrede en eenheid met de natuur gaat brengen. Dat vraagt nogal wat aan de mensen. Het gaat om het worden van de verlichte multidimensionale kristalmens of diamanten God-Mens. Daarvoor is het Elohim Centre bedoeld zodat het wereld bewustzijn kan omslaan via de Krachtplaats als acupunctuurnaald voor de wereldziel. Vreugde, dankbaarheid voor het (samen) leven en de natuur, voor samen verantwoordelijkheid dragen voor het werk en de financiën, zonder verzet, onderstromen, macht-onmacht te zijn, is dan ook wat wij in de Elohim community voor willen leven, en op die manier in ons DNA brengen. We mogen daarin allemaal onderweg zijn.

Bezoekers met een ander bewustzijn of cultuur

Deze zomer hadden we veel vrijwilligers uit allerlei landen, echt een toegevoegde waarde en heel leuk en gezellig! Maar in andere landen zijn ze thuis meestal nog meer opgevoed in het idee van volgeling en leider, van slachtoffer en dader , zij en wij. Ook zijn ze vaak niet zo gewend te spreken over hun gedachten en gevoelens als Nederlanders en Belgen. Ook hen vragen we dat toch te proberen en de meeste vinden dat heel fijn om te leren en de openheid te ervaren en het samen dragen van het centrum en het werk. Sommigen hebben daar helemaal niks mee en reizen dan al gauw weer door, ook dat is goed.

Elohim Logo 2017.pngEen community huis voor de medewerkers

Toch zien we dat het kristallijnen Christusgrid een steeds grotere reikwijdte gaat krijgen en meer mensen, ook gasten, doet meetrillen zowel als bewust maken. Het voelt hier dat alles vleugels gaat krijgen (naast de gezamenlijkheid en dynamiek die al zo fijn voelt). Het is daarom ook dat we ons logo hebben laten creëren met het universele 13-voudige Christusgrid erin en de verbinding met de Al-Eenheid van de Flower of Life die als achtergrond dient. Ook Moeder Aarde zit in het logo. In al die jaren is er eindelijk een echt logo. Het wachtte blijkbaar op deze tijd! Nu nog alle etikketten, tuinbordjes, sites en folders ermee verfraaien. Zo komen we de winter wel door als de tuinen stil liggen. De komende weken zullen we ook het Sekinah huis met zijn allen aanpakken zodat het een fijne lichte huurwoning en tuin kan worden voor 3 medewerk(st)ers die ook in het kristallen eenheids-liefdes-licht van de Krachtplaats willen werken en wonen.

 


Wil je ook het kristallijnen Zelf en de liefdes-eenheidsenergie in je onderste chakra’s laten indalen?

kristallijne zelf 2.jpg


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin